Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ!!Μιζα??κομπλερ???Yamaha xt 600 E 2002

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Από το κρύο είναι. Δοκίμασε πριν πατήσεις μίζα να ανάψεις φώτα ή φλας για λίγη ώρα και μετά, το πιθανότερο είναι να πάρει. Αυτό συμβαίνει με εμένα εκτός από σήμερα όπου έβαλα μπροστά με καλώδια. Έκτοτε δουλεύει και παίρνει μπροστά κανονικά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    μήπως, λόγω βαρβάτου κρύου κλπ, έχει πέσει η μπαταρία και δεν έχει δύναμη να γυρίσει την μίζα και να πιάσει;
    Στα βαρβάτα κρύα,πριν πατήσουμε το μπουτόν της μίζας,ανάβουμε πρώτα για λίγο τα φώτα,να ζωντανέψει η μπαταρία
    Στις καινούργιες μηχανές που είναι συνέχεια αναμμένα,απλώς περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα

Νέο μέλος Το avatar του/της Kostas156
    Σημερα το πρωι μου ξανακανε τα ιδια... με ταχυτητα το κουνησα μπρος πισω και μετα πατησα μιζα...Πηρε κανονικα!!Παντως το περασα μια βολτα απο διαφορα συνεργεια και ολοι απο τα λεγομενα μου μου ειπανε οτι ειναι κομπλερ...Και τσουζει απιστευτα η τιμη του στα ΧΤ ρε γαμω...Προς το παρον δεν υπαρχει φραγκο οποτε θα πορευτω οπως εχει...απο φλεβαρη βλεπουμε...

Παλαιό μέλος
    μερικοι καταργουνε τελείως τον μειωτήρα της μίζας χωρίς πρόβλημα, αλλα δεν γινεται σε όλα τα μηχανάκια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    μερικοι καταργουνε τελείως τον μειωτήρα της μίζας χωρίς πρόβλημα, αλλα δεν γινεται σε όλα τα μηχανάκια.
    ρε επειδη ειμαι νεοπας...οταν λες μειωτηρα μιζας τι εννοεις?

Παλαιό μέλος
    ενα (συνήθως πλαστικό) γρανάζι απ΄εξω απο την μιζα με που χρησιμοποιείται για να μειώνει τις στροφές της. Πολλοί το λένε κομπλέρ.

http://www.car.gr/parts/view/7097415/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το κομπλερ δεν ειναι απλα ενα γραναζι ειναι μονοδρομος συμπλεκτης που μεταδιδει κινηση απο τη μιζα στο μοτερ και οχι αντιστροφα
    και δεν ειναι πλαστικο
    αν κοιταξει κανεις εδω http://www.yamaha-motor.eu/gr/servic...gue/index.aspx θα δει οτι πιθανοτατα δε θελει αλλαγμα ολο αλλα μονο το 10 και το 11 (starter clutch)
    επισης αυτο που σου εκανε μπορει να ειναι συνδυασμος φθορας και κρυου και οταν στρωσει ο καιρος να μην το ξανακανει οποτε μη βιαστεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    το κομπλερ δεν ειναι απλα ενα γραναζι ειναι μονοδρομος συμπλεκτης που μεταδιδει κινηση απο τη μιζα στο μοτερ και οχι αντιστροφα
    και δεν ειναι πλαστικο
    αν κοιταξει κανεις εδω http://www.yamaha-motor.eu/gr/servic...gue/index.aspx θα δει οτι πιθανοτατα δε θελει αλλαγμα ολο αλλα μονο το 10 και το 11 (starter clutch)
    επισης αυτο που σου εκανε μπορει να ειναι συνδυασμος φθορας και κρυου και οταν στρωσει ο καιρος να μην το ξανακανει οποτε μη βιαστεις
    Εχεις δικιο σε αυτο που λες γιατι αυτο που περιεγραψα συμβαινει ΜΟΝΟ οταν εχει χοντρο κρυο...Για παραδειγμα..το προβλημα αρχισε οταν μπηκαν τα χοντρα κρυα στο τελος των χριστουγεννων..με το που καλυτερεψε ο καιρος το σταματησε και προχθες που χειροτερεψε παλι τα ιδια...

Παλαιό μέλος
    Κάποια MORINI τα V2 ειχαν φυγοκεντρική μίζα, όπως τα αυτοκίνητα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas156 Προβολή μηνύματος
    Εχεις δικιο σε αυτο που λες γιατι αυτο που περιεγραψα συμβαινει ΜΟΝΟ οταν εχει χοντρο κρυο...Για παραδειγμα..το προβλημα αρχισε οταν μπηκαν τα χοντρα κρυα στο τελος των χριστουγεννων..με το που καλυτερεψε ο καιρος το σταματησε και προχθες που χειροτερεψε παλι τα ιδια...
    Γιατί όμως ζορίζεται με το κρύο;
    Βαλβίδες που θέλουν ρύθμιση;
    Κάτι άλλο;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    και δεν ειναι πλαστικο
    τι να σου κάνω, εμένα στο KLX μου ήτανε πλαστικό, οπότε όλα έτσι θα ναι είπα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Γιατί όμως ζορίζεται με το κρύο;
    Βαλβίδες που θέλουν ρύθμιση;
    Κάτι άλλο;
    Χωρις να ξερω πολλα...πιστευω οτι δεν εχουν σχεση αυτα...διοτι εχει δυσκολια στο να μιζαρει...μολις παρει δεν εχει θεμα..

Σημερα περασα και απο εναν αλλο μαστορα και μου ειπε οτι αναλογα λογικα μπορουμε να στειλουμε το κομπλερ σε μηχανουργειο με ελαχιστο κοστος..μηπως εχει κανει καποιος κατι αναλογο??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas156 Προβολή μηνύματος
    Σημερα περασα και απο εναν αλλο μαστορα και μου ειπε οτι αναλογα λογικα μπορουμε να στειλουμε το κομπλερ σε μηχανουργειο με ελαχιστο κοστος..μηπως εχει κανει καποιος κατι αναλογο??
    Για γέμισμα προφανώς. Έχει φάει δόντια;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Για γέμισμα προφανώς. Έχει φάει δόντια;
    Κοιτα..δεν εχει ανοιχτει ακομα για να δουμε τι ακριβως εχει...2 τα δεινα απο οτι μου ειπε αυτος..Ή θα εχει φαει δοντια ή κατι με το ρουλεμαν θα παιζει αλλα απο οτι μου ειπε και στις 2 περιπτωσεις διορθωνεται και το εχει ξανακανει στο παρελθον...και απο κοστος ειναι ενα 30αρι...Βασικα αυτο που με ενδιαφερει να μαθω ειναι αν στην περιπτωση που πανε οολα σκατα και π.χ ο μηχανουργος τα σκατωσε...μπορω να παθω καποιο πιο σοβαρο προβλημα???γτ ετσι οπως το βλεπω δεν εχω να χασω και τπτ...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha Xt 600!!!
    από stratos77 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 22:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ