Έ άμα βρεθείς στην ερημιά και έχεις μαζί σου ηλ. στάρτερ.... ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ
κι εμένα αζ με φαν οι λύκοι!!!!
Εγώ κατέληξα στη σοφή λύση των μακριών καλωδίων λόγω απενταρίας και τσαντίλας
από τον "φορτιστή" Λίντλ.
ανανήψαντας
Ε, δεν είπαμε;
Επί του θέματος, αυτή είναι η καλύτερη λύση, ειδικά αν έχει κάποιος φορτιστή.
Αλλά και αν δεν έχει, καλύτερα να αγοράσει ΚΑΙ έναν φορτιστή παρά τα σκουπίδια εκκινητές που κυκλοφορούν.
Και φόρτιση, δεν χρειάζεται τόσο συχνά.
Αν βέβαια, κάποιος γνωρίζει που θα βρει σοβαρό και αξιόπιστο starter, αλλάζει το πράγμα.
Αυτα τα μπουστερακια ειναι πολυ περιεργα!Εχω διαβασει απειρες κριτικες και ολα η μαλλον τα ακριβοτερα απο αυτα εχουν δεχτει απο μηδεν εως αριστα.Δηλαδη οτι τυχει!παντως ειναι γεγονος πως αν μπορουσε να το φτιαξει καποιος με δικης του επιλογης μπαταριες θαταν αξιοπιστο.Αλλιως,πρεπει να αγορασει ενα απο τα ακριβα,να κρατησει το κουτι και να αλλαξει τις μπαταριες...
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...
Ki επειδη λογω capital controls εχω "κλειδωθει" προσωρινα εξω απο το consumer reports ,το μονο κορυφαιο σε μετρησεις που θυμαμαι ειναι αυτο http://www.amazon.com/Antigravity-Ba...atteries+xp-10
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...
αντι να επενδυετε σε ακριβα σταρτερ, επενδύστε να φτιαξετε το συστημα φόρτισης της μπαταρίας σας (πηνία-ανορθωτής). Ετσι δεν θα χετε προβλημα ποτές, παρα μόνο στην ακινησία μεγάλης διάρκειας, οποτε με έναν απλό φορτιστάκο μια φορά την βδομάδα θα φορτίζετε την μπαταριούλα σας.
το βασικο ειναι να υπαρχει θεση σταθμευσης
αν υπαρχει θεση το μηχανακι του lidl σαν συντηρητης δουλευει μια χαρα
το εχεις μονιμα πανω πριζωνεις οποτε θελεις ειδικα σε διαστηματα ακινησιας και δε μενεις ποτε απο μπαταρια
αν το μηχανακι κινειται καθημερινα βγαζει πολλα χρονια με την ιδια μπαταρια
Το μπουστερακι ειναι για να τοχεις και σπιτι σου και μαζι σου και αποδεδειγμενα παιρνουν μπρος μεχρι και τεραστιων κινητηρων αμερικανομαστοδοντα(τωρα αν παιρνουν μπρος δυστροπες ιταλιδες και αλλα ευρωπαικης αισθητικης μωρα δεν ξερω)...αλλιως δεν αξιζει τοσα χρηματα σε συγκριση με τους απλους συντηρητες σπιτιου.
το προβλημα με αυτα ειναι οτι για να μεταφερονται ευκολα εχουν κατι κινεζικες μπαταριουλες της πλακας οι οποιες εχουν λιγους κυκλους φορτισης, αποφορτιζονται αν τα ξεχασεις και εμ τα υψηλα ρευματα που τραβαει η μιζα την ακουνε γρηγορα
αν δεν εισαι -κινητο- συνεργειο δεν αξιζουν ειδικα οι πιο φθηνοι