Ουπς, σας είδα αργά...
Next time
![]()
Τι μλκες θεέ μου....θα με κάνουνε να μαλωσω Κυριακάτικο.Εκτός και αν κουτί και μαζί....
Έρχομαι ρε!
Λυπάμαι μόνο τα παιδιά με το αυτοκίνητο... Οι ανθοπώλες έκαναν πάλι την μαλακία τους και έφαγαν πίκρα.
Είδα και το νέο Άφρικα στο σωστό χρώμα, δικάβαλο... Αχ.
Αν για κατι θα επρεπε να ζητούσες συγνωμη, θα ηταν ΑΝ ερχοσουν που για μια ακομη φορα βολτα που εισαι παρον δεν θα κατεληγε σε ταβερνα....![]()
ναι ρε φιλε, και εσπαγα το κεφαλι μου τι να ηταν αυτό το ον/οφ που εδειχνε ολοκαινουριο... δεν πηγε καν το μυαλο μου.. εμενα επισης μου αρεσε, αλλα από την μια τους λυπηθηκα κιολας, το ζευγαρι με την αντικα με το sidecar..
εν το μεταξυ η εθνικη ηταν σχεδόν αδεια στο κατεβα...
Ωραιος καφες.... κριμα που ο τσογ.... ο παναγιωτης δεν ηρθε.... ανοιξιατικη μερα με τα ολα της!!!!
Είναι βαριά...
Είναι σκληρή η παντοφλιάαααααα
Είναι γερή η καρπαζιά
Οοοοοολεεεεεε
Κ εγώ επειδή πήγανε χτές τα παιδιά βόλτα και δε μπόρεσα πήγα Λουτράκι και λέω σιγά μη βάλουν κ για σήμερα βόλτα![]()
Κοροϊδεύετε, κοροϊδεύετε ... θα 'ρθει κι η δική σας σειρά, παλιό χαρακτήρες και τότε να σας δω
Δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβουμε να είμαστε στην ώρα μας, αφού 1100+ ήμασταν ακόμη ένδον. Ε, τότε έπεσε και το τηλέφωνο, για το κλείσιμο του δρομου από τα "λουλούδια", οπότε εις τον καιρόν.
Κατά τις 1230 και με αφρό στο στόμα, εβγαλα την Αφρικάνα, για μια γρήγορη καταδρομικη στην παραλιακη. Βρήκα και μια παρέα με χαγιαμπουσες στον Άλιμο, η οποία με ανέχτηκε μέχρι και την Βάρκιζα, οπότε χαιρετηθηκαμε και έκανα αναστροφή.
Μου έλειψε η παρέα σας ρε αληταμπουρεςΤην επόμενη.
Υ.Γ.
Ρε πστμ, αυτός ο μήνας στραβος από την πρώτη μέρα , μέχρι και την τελευταία!
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 31/01/2016 στις 19:34.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Για να μην πω ότι ο παντοφλέιρο αφού βγήκε μόνος του με μηχανάκι, τι Βάρκιζα τι μαλάκας... εμ εννοώ τι μαλακάσα σε τελική ανάλυση... Άνετα προλάβαινε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΑΣ ΑΝΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΟΠΩΛΑΣ κύριοι...