Α, άσχετο. τι τελική κοντερίσια έχετε δει στο μανίσιο το SV650S? Εγώ μόλις 215 (λες να φταίει η μπαγκαζιέρα?) αλλά σαν να είχα διαβασει κάτι για 230 στον αγγλικό τύπο
Α, άσχετο. τι τελική κοντερίσια έχετε δει στο μανίσιο το SV650S? Εγώ μόλις 215 (λες να φταίει η μπαγκαζιέρα?) αλλά σαν να είχα διαβασει κάτι για 230 στον αγγλικό τύπο
235 με ευνοικό(τυφώνα!)άνεμο.Στην εγνατία μετά το Δερβένι τα είδα που έχει και καλή ατασφρο,αλτασφο.αφσαλλλτο φτου!άσφαλτο!!!(το'πα!).Βενζίνη εννοείτε ultimate.ΑΚΟΥΣ AFROTWIIIIIIN?!!!!!!
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
227 km/h τίγκα σκυμμένος , στην ευθεία πριν την Λάρισα...
εξωτερικοί παράγοντες , αεριδες κλπ, άγνωστοι αλλά απο όσο θυμάμαι ανάποδοι....
Λάμπρο, διάβασα όλη την ιστορία που είχες με το SV σου. Σιδερένιος φίλε και άλλο κακό να μη σε βρει. Σε τι φάση βρίσκεται το θέμα τώρα? Και τι οδηγάς πλέον? Πολύ λυπάμαι που σε χάνουμε από τα SV και τα Suzuki γενικότερα. Αλλά έχεις δίκιο με τους έμπορες και τα συνεργεία που είναι για τα μπάζα. Είχα κι εγώ μπελάδες με το Bandit που είχα πριν το SV να το πηγαίνω για φτιάξιμο ΚΑΘΕ μήνα και να μη φτιάχνει και να σκάω κανα διακοσάρι ευρώ το μήνα επιδιόρθωση. Μέχρι που αποφάσισα να το σκοτώσω 1000 ευρώ σαν προκαταβολή και να πάρω το SV με δόσεις για να έχω καινούριο μηχανάκι και το κεφάλι μου "σχετικά" ήσυχο.
Πάντως, φτου φτου το μωρό μου, ως τώρα (11 μήνες και 13000χλμ) με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Σε κάποια φάση θα βγάλω φωτό τα φλασάκια που έβαλα και θα τις επισυνάψω εδώ. Τελικά απλές "χελώνες" των 15 ευρώ έβαλα και μάλιστα με μαγκιά που έκανε ο μηχανικός μου με τρύπα στην υποδοχή για να μην τρυπησει το φαίρινγκ αλλά ούτε να μπουν με διπλής όψης κολλητική ταινία.
Estranged, άμα κανονιστεί κανας καινούριος καφές Σαλονίκη πες να ξέρω να έρθω να σας γνωρίσω κι από κοντά.
Suzuki SV650S '04
http://www.moto.gr/forums/showthread...667#post229667Αρχικά δημιουργήθηκε από Gaijin
Λάμπρο, διάβασα όλη την ιστορία που είχες με το SV σου. Σιδερένιος φίλε και άλλο κακό να μη σε βρει. Σε τι φάση βρίσκεται το θέμα τώρα? Και τι οδηγάς πλέον? Πολύ λυπάμαι που σε χάνουμε από τα SV και τα Suzuki γενικότερα. Αλλά έχεις δίκιο με τους έμπορες και τα συνεργεία που είναι για τα μπάζα. Είχα κι εγώ μπελάδες με το Bandit που είχα πριν το SV να το πηγαίνω για φτιάξιμο ΚΑΘΕ μήνα και να μη φτιάχνει και να σκάω κανα διακοσάρι ευρώ το μήνα επιδιόρθωση. Μέχρι που αποφάσισα να το σκοτώσω 1000 ευρώ σαν προκαταβολή και να πάρω το SV με δόσεις για να έχω καινούριο μηχανάκι και το κεφάλι μου "σχετικά" ήσυχο.
Πάντως, φτου φτου το μωρό μου, ως τώρα (11 μήνες και 13000χλμ) με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Σε κάποια φάση θα βγάλω φωτό τα φλασάκια που έβαλα και θα τις επισυνάψω εδώ. Τελικά απλές "χελώνες" των 15 ευρώ έβαλα και μάλιστα με μαγκιά που έκανε ο μηχανικός μου με τρύπα στην υποδοχή για να μην τρυπησει το φαίρινγκ αλλά ούτε να μπουν με διπλής όψης κολλητική ταινία.
Estranged, άμα κανονιστεί κανας καινούριος καφές Σαλονίκη πες να ξέρω να έρθω να σας γνωρίσω κι από κοντά.
Σε ευχαριστώ, ....
εδώ με κόκκινο έχω ενημέρωση με το θέμα μου...
μέχρι πριν λίγες μέρες ένα παπακι town mate για να πηγαινω στην δουλειά μου...
Τώρα και μέχρι να χαλαράσω και μέχρι να πάρω και ένα καινουριο κράνος για το παπάκι γιατί δεν ξαναχρησιμοποιώ το παλιό μου, ούτε προς το παρόν μεγαλύτερη μηχανη , και ίσως ποτέ ξανά με δεύτερο άτομο... αν είναι να με θέλει και εαν το ξαναποφασίσω να καβαλήσω μεγάλη μηχανη να είμαι μόνος...
Να προσέχεις με οτιδήποτε καινούριο , καλύτερα να είσαι ψύρας και μόλις ακους κάτι να ζαλίζεις τον μηχανηκό, παρά να λές , "έλα μωρέ" , και να πέρνεις πάντα χαρτί τι σου έφτιαξε...
Καλά χιλιόμετρα και ασφαλή σε όλους!
Τελικά με τα φλασάκια άκρη βρήκαμε εμείς εδώ οι από την Σαλονίκη?
Είναι καλή λύση αυτά τα αυτοκόλλητα ή θα τα ψάχνω στον δρόμο κάθε φορά?
Και με τα μπροστά τι κάνατε παίδες? Τα ξηλώσατε τελείως ή εχουμε καμιά άκρη και για τα εμπρός?
Ρε πολλά SV και δεν μπορώ....θα κλάψω!!!
(Έχει κανείς το γυμνό τουλάχιστον η όλοι εδω πέρα μΕ είστε σεμνοί και τα θέλετε ντυμένα?)
Και έβαψε ο ήλιος ο μισός...
και το φεγγάρι ακεριο...
κόκκινα χείλη
Μπροστινα μπορειτε να βαλετε οποια θελετε με μια μικρη πατεντα στις βασεις.
Ο μηχανικος μου τσονταρε μια μεταλλικη ροδελα (στο περιπου), για να κουμπωσουν στις υπαρχουσες βασεις του φερινγκ.
Ομοιως για τα πισω.
Αυτα που ειναι ζορικο να βρεθουν ειναι φλασακια μπροστινα που να ειναι ενα με το φερινγκ.
Θα μαζευτουμε οι Εσβαδες(ειμαστε και πολλοι)![]()
, να χτυπησουμε κανα εξατμισονι η κανα αμορτισερι τωρα που γυριζει;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Για αμορτισέρ ψάχτο σε ohlins και αν μου μείνει είμαι μέσα...καλοκαίρι μεριά....
![]()
Μεχρι το Πασχα το πολυ θα εχει γινει κινηση Λαμπρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Για αμορτισέρ ψάχτο σε ohlins και αν μου μείνει είμαι μέσα...καλοκαίρι μεριά....
![]()
Σε Ολινς σκεφτομαι, αλλα ο αντιπροσωπος μου πεταξε κατι κουλα (ετσι νομιζω τελος παντων), περι επιλογης ελατηριου, και δοξα σοι ο Θεος υπαρχουν και αυτοι:
www.svraceshop.com
-..Not Yet!
Αυτα
http://www.virtualinventories.com/vi...r%20Lights.gif
τελικά βρήκαμε τελικά πουθενά να τα πάρουμε? έχεις κανείς κωδικό, κόστος απο που κλπ?
![]()
Παλι σε εφτιαξα![]()
http://www.watsendesign.com/products...000/index.html
![]()
-..Not Yet!
Αυτά τα χω βρει βρε Γιώργο, αλλά δεν με αρέσουνε όπως αυτά που έβαλα...
βέβαια αν δεν βρω κάτι άλλο αυτά θα μπουν...
Για ρίξε μια ματιά![]()
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...MEWA%3AIT&rd=1