Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Δαγκανες για africa twin

Παλαιό μέλος
    τι εννοείς αντίθετο αποτελεσμα? δεν ειναι καλύτερα η 16αρα απο την 14αρα μανισια που φοραει?
    δεν το καταλαβα αυτο,αν μπορείς εξηγησετο μου λιγο πιο απλα!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    οχι δεν ειναι καλυτερα...

χοντρικα, μικροτερη τρομπα, περισσοτερη δυναμη φρεναρισματος, μεγαλυτερη διαδρομη μανετας και πιο μαλακη αισθηση στη μανετα

μεγαλυτερη τρομπα, λιγοτερη δυναμη στα φρενα, μικροτερη διαδρομη μανετας και σκληροτερη αισθηση

η μονη σου λυση ειναι ειτε να βγεις καλυτερα τακακια...

Παλαιό μέλος
    Το εχω ξαναγράψει αλλά πάμε αλλη μια. Στο άφρικα, είχα βάλει τρόμπα από hornet 600 και μπήκε κουτί ΚΑΙ ο καθρέπτης ΚΑΙ η κοντή μανετα του άφρικα. Του είχα επίσης σωληνάκια μεταλλικά του έκανα και ενα σέρβις στις δικές του δαγκάνες και επιτέλους φρέναρε. Ομως ειχα φτάξει και τις αναρτήσεις γιατί καλά φρένα με σουμιέ ανάρτηση είναι πολύ κακός συνδυασμός. Αν θες να χώσεις χρήμα, βάλτου ενα πίσω αμορτισέρ και θα δεις.

Το παλιό άφρικα μπορεί να μην εχει γκάζια αλλά σε φρένα πανικού δικάβαλο, με τριβάλιτσο και 120+ ας πούμε, τα φρένα του αδυνατούν να το σταματήσουν εγκαίρως.

Αυτό βέβαια είναι και καλό και κακό. Από τη μια πας γρήγορα χωρίς να το θέλεις ούτε εσύ ούτε το μηχανάκι αλλά και σε άλλες περιπτώσεις κάνεις χώμα ξαφνικά χωρίς να το θέλεις ούτε εσύ ούτε το μηχανάκιιιιιι "γαμωτ γαμωτ γαμωτ".

Αν θες σώνει και καλά να χώσεις χρήμα, βάλε πίσω δισκόπλακα braking. Aν θες να χώσεις πιο πολύ βάλε και μπροστά. Τις εβαλε ένας φίλος και απ ότι μου είπε είδε μεγάλη διαφορά στο φρενάρισμα. ΠΡΟΣΟΧΗ μου το είπε, δεν το έκανα εγώ, οπότε πραγματικά δεν γνωρίζει αν αξίζει το χρήμα.

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sgi Προβολή μηνύματος
    ποπο ζόρικα τα πραγματα δλδ! :-(
    δεν υπάρχει κανεις αφρικανος που να την εχει κανει αυτην την πατεντα δλδ ε?
    υπαρχουν μηπως 3πιστονες? που να χωρανε?
    τι καλύτερο σε δαγκανα μπορω να βαλω λδλ?
    .
    .
    .
    ΜΗΠΩς δεν υπαρχει απαντηση ....γιατι κανεις δεν το εχει κανει???
    .
    και οπως σου προτεινε ο big----->Κάνε αυτό που σου είπε ο κορδιξ
    :ZZZ:

Παλαιό μέλος
    τελικα δεν θα το δοκιμάσω.παμε μονο για αλλαγή σε τακακια καθαρισμα δαγκανας αλλαγη σωλινακια κ αλλαγη μανετας(θα βαλω 16αρα) κ φυσικά κ αλλαγή υγρών φρενου.στα υγρα φρενου τι dot να βαλω? να βαλω λιγο πιο χοντρα?

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    dot-4 και εισαι ενταξει

Νέο μέλος
    Εγω παντος με μια αλλαγη στην τρομπα απο cb οπως σου ειπαν κ μια αλλαγη υγρων μαζι με ΚΑΛΗ εξαερωση εχω πολυ καλα φρενα για τα χμ που παει ακομα κ απο 175χμ που το δοκιμασα σταματησε αξιοπρεπως πριν μετα τα 120 απλα εκοβε.......

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF