Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: SOS Καποιος απο αθηνα ;;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ale3is Προβολή μηνύματος
    Gfawkes εσυ μπορεις να το δεις;
    Αν δεν υπαρχει αλλο φιλος ειδικα για το 2ο που ειναι κερατσινι....

ειμαι 30 χλμ μακρυα.....

το 1ο μπορω πιο ευκολα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ale3is
    Το πρωτο πηρα τηλ και βρισκεται στην βαριμπομπη:/ θελεις να μου στειλεις σε πμ ενα τηλ να σε παρω Όταν μπορεις ;

Banned
    Φιλοθεη δεν εγραφε...;

κοιτα αν ειναι καπου κοντα στο κεντρο αθηνας που κινουμαι +8 χλμ ισως μπορεσω

παραπερα, δεν μπορω να εξυπηρετησω, δεν εχω ελευθερο χρονο καθολου

Αυτός μενει Φιλοθέη αλλα το χει σε ενα γκαραζ στην βαρυμπομπη ! Επειδη δεν γνωριζω απο Αθήνα πατησα στο google maps και μου λεει οτι το κερατσινι ειναι 10 χιλιομετρα απο το κεντρο ! Μπορεις να πας; αν δεν μπορεις δεν πειραζει σε ευχαριστω πολυ για την ανταπόκριση και τον χρονο σου !

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Αν ηξερα 5 πραγματα απο διχρονα θα μπορουσα να παω και γω να το δω. Μπορω να σου πω για τα βασικα αν εχει ανοιχθει το μοτερ σε τι κατασταση ειναι εξωτερικα αν εχει γδαρσιματα κλπ. αλλα απο λειτουργια μοτερ σε 2 χρονο δε ξερω και πολλα και δε θα ηθελα να σε παρω στο λαιμο μου. Παντως το πρωτο ειναι και πιο καινουριο και φαινεται πολυ καλυτερο, τουλαχιστον απο τις photos.

Banned
    Αυτός μενει Φιλοθέη αλλα το χει σε ενα γκαραζ στην βαρυμπομπη ! Επειδη δεν γνωριζω απο Αθήνα πατησα στο google maps και μου λεει οτι το κερατσινι ειναι 10 χιλιομετρα απο το κεντρο ! Μπορεις να πας; αν δεν μπορεις δεν πειραζει σε ευχαριστω πολυ για την ανταπόκριση και τον χρονο σου !
    Χτυπα και μια πεντελη που μενω και δες.......

Αν το εχει βαρυμπομπη ο φιλος, μαλλον παει βουνο που ειναι διπλα...αρα τα λιγα χλμ...μαλλον δεν πειθουν...

αν ΣΚ βρω χρονο θα τον παρω τηλ...καλο θα ειναι να βρεις και καποιον αλλο εθελοντη

Ενταξει δεν πειραζει αν δεν σε βολευει δεν χαθηκε κι ο κοσμος σε ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον ! Υπαρχει καποιος αλλος προθημος ;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μπορώ να ρίξω μια ματιά στο του Κερατσινίου, αλλά δεν είμαι μηχανικός. Ωστόσο μπορώ να σου δώσω μια επιφανειακή εικόνα.
    Life begins at 45°.

Πολυ ωραια θελω κυριως να μου πεις αν τραβαει αν δουλεύει και αν ειναι οπως στις φωτο

χχ... μίλησα μαζί του για να πεταγόμουν το απογευματάκι αλλά σήμερα και αύριο μπορεί μόνο από τις 10 το βράδυ και μετά. Για σ/κ μόνο πρωί....
    Ίδωμεν....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν έχω ιδέα πώς τραβάει ένα δίχρονο 125. Δεν είχα ποτέ μου ούτε δίχρονο, ούτε 125 Ευχαρίστως να βοηθήσω όσο μπορώ, όμως.
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 18/02/2016 στις 13:12.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Για να μην αλλάζεις μπιέλες γρηγορότερα από μπουζιά.ξέχασε το δεύτερο aprilia

Καταλαβα ....σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον blitzer το συγκεκριμενο ουτε εγω ξερω πως παει πφφ δεν ξερω τι να κανω leo 1964 γτ το λες αυτο ;

Παλαιό μέλος
    Πολυ ωραια θελω κυριως να μου πεις αν τραβαει αν δουλεύει και αν ειναι οπως στις φωτο

Ειχα στα νιάτα μου μεγάλη εμπειρία με δίχρονα Ιταλικά 125, κυρίως χωματερά, βεβαίως από φωτό κανείς δεν πρόκειται να σου πει πως δουλεύει(!!) αν εννοείς αυτό, και δεν κατάλαβα λάθος,
    Για το πως τραβάει? έχουν δύναμη ψηλά, χαμηλά μην περιμένεις πολλά πράγματα, ευτυχώς να δουλεύει ψηλά, δεν είναι κακό, γιατί ως δίχρονο, δεν εχει κινούμενα μερη (βαλβίδες-καδένες κτλ) θέλει βέβαια καλό λάδι λίπανσης και προσοχή στην αντλία, τα γκάζια βέβαια δεν είναι πολλά, αλλά αρκετά για νεο οδηγό, ενω αν πας σε τετράχρονο 125 θα σέρνεσαι,
    Δεν ξέρω τι παίζει με τα ανταλλακτικά,

εγω εχω το aprilia το sx αλλα το 50αρι φτιαγμενο 80αρι και ενα crm 250 απο διχρονα ! δεν θελω να μου πεις πως δουλευει απλα να μου πει αν δουλευει αν ειναι οπως φαινεται στις φωτο ! χαχαχα μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα συγγνωμη λαθος μου οταν ειπα να μου που εαν τραβαει εννοούσα εαν ειναι στραβο :/ σε 125 παρόμοια φαση εχω παρει husqvarna sm 125 αλλα δεν με εντυπωσίασε :/

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2014, 13:15
  2. υπαρχει καποιος απο αθηνα ?
    από ale3is στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2013, 14:00
  3. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 02:28
  4. Sos καποιος απο ναυπλιο???
    από NICK-Z-DAGREEK στο forum Off topic