Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από skous

Ean kai den eida to mats kala, mias kai eimai anti-olympiakos, i apovoli(i prwti giati tin deyteri den tin eida) kai to penalnti den itan ka8ara?

Και καθαρό πέναλτι ήταν και καθαρές αποβολές ήταν και απ' όλα.

Το παράρτημα έκανε πάλι την δουλειά του.
    Την τον βρίζετε τον άνθρωπο...ο μόνος είναι που το λέει ή πειράζει που το έγραψε κιόλας.Και αν μπορείτε πριν τον βρίσετε αποδείξτε οτι αυτά που γράφει είναι ψέματα.Έλα όμως που δεν είναι...ελα μου ντε.
    Αντε εδώ και χρόνια ξεκινάτε με +6 το πρωτάθλημα.

χεχεχε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Και καθαρό πέναλτι ήταν και καθαρές αποβολές ήταν και απ' όλα.

Το παράρτημα έκανε πάλι την δουλειά του.
    Την τον βρίζετε τον άνθρωπο...ο μόνος είναι που το λέει ή πειράζει που το έγραψε κιόλας.Και αν μπορείτε πριν τον βρίσετε αποδείξτε οτι αυτά που γράφει είναι ψέματα.Έλα όμως που δεν είναι...ελα μου ντε.
    Αντε εδώ και χρόνια ξεκινάτε με +6 το πρωτάθλημα.

χεχεχε
    Από τον ΟΦΗ έχουμε χάσει πρωταθλήματα και έχει βγει στη θέση μας στο κύπελο ουέφα μετά τη νίκη του στο ΟΑΚΑ στην τελευταία αγωνιστική επί ζάετς...
    όσο για το παιχνίδι του ΟΣΦΠ με την Ξάνθη το πέναλντι ήταν σωστό΄η κάρτα σωστή αλλά άμα δεις όλο το παιχνίδι θα ξερνάς για τις αποφάσεις του διαιτητή...
    οι παίχτες του Ολυμπιακού κάνανε κάτι δολοφονικά τάκλιν που ήταν για κόκκινη και πολλές φορές δεν έδωσε ούτε φάουλ...φυσικά για κάρτα ούτε λογος...σε μια φάση ο Ανατολάκης πηδαει στον αέρα σε στιλ Νίτζα και πέφτει με τα δίο πόδια στο καλάμι παίχτη τησ ξάνθης...και δεν δίνει ούτε κάρτα....ΕΛΕΟΣ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ενω ο πανουτσος δεν ειναι;;;
    Δεν θυμαμαι να εχω δει τοσο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ τα τελευταια χρονια.
    Μεχρι και το μουνοπανο ο παπαδημητριου ειναι λιγοτερο μαλακας.
    Μονο ισως ο Αλευροπουλος τον φτανει.
    Ρε αντε με τους γελοιους ολους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ενω ο πανουτσος δεν ειναι;;;
    Δεν θυμαμαι να εχω δει τοσο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ τα τελευταια χρονια.
    Μεχρι και το μουνοπανο ο παπαδημητριου ειναι λιγοτερο μαλακας.
    Μονο ισως ο Αλευροπουλος τον φτανει.
    Ρε αντε με τους γελοιους ολους.
    ΄Μην μου πεις ότιτον κρίνεις από την εκπομπή του Mega....
    εκεί είναι η εκπομπή για τα μπάζα και προσαρμόζωντα...στο ράδιο τον ακούω πολλά χρόνια και συμφωνών σε πολλά...αν και γαύρος δεν είναι κωλλυμένος...έκραζε τον γαύρο σε περιόδους που άλλοι τον αποθέωναν..ενώ στηλίτευε τα διαιτητικά όργια υπέρ του γαύρου .....η κριτική του είναι σε σωστό πλαίσιο κάτά την άποψή μου...φυσικά αυτό δεν μπορείς να το κρίνεις από την εκπομπή της tv ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    Από τον ΟΦΗ έχουμε χάσει πρωταθλήματα και έχει βγει στη θέση μας στο κύπελο ουέφα μετά τη νίκη του στο ΟΑΚΑ στην τελευταία αγωνιστική επί ζάετς...
    όσο για το παιχνίδι του ΟΣΦΠ με την Ξάνθη το πέναλντι ήταν σωστό΄η κάρτα σωστή αλλά άμα δεις όλο το παιχνίδι θα ξερνάς για τις αποφάσεις του διαιτητή...
    οι παίχτες του Ολυμπιακού κάνανε κάτι δολοφονικά τάκλιν που ήταν για κόκκινη και πολλές φορές δεν έδωσε ούτε φάουλ...φυσικά για κάρτα ούτε λογος...σε μια φάση ο Ανατολάκης πηδαει στον αέρα σε στιλ Νίτζα και πέφτει με τα δίο πόδια στο καλάμι παίχτη τησ ξάνθης...και δεν δίνει ούτε κάρτα....ΕΛΕΟΣ....
    Σωστοτατος ο ΖΖR ...με καλυψες πληρως .....αυτα ομως ο καρπετοπανουτσολαλακας τα βλεπει?
    Ειναι δεδομενη η ανοχη των διαιτητων σε δολοφονους οπως ανατολακης καστιγιο πιο παλια πιος τα ξεχναει αυτα...

Εγω δε θα ασχοληθω αλλο με το εαν ευννοουν τα κορακια το γαυρο αυτο που θελω ειναι να δω το βαζελο να παιζει μπαλα και να καθαριζει το πρωταθλημα.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    NAI ΟΦΗ είμαι και το χαίρομαι!

αλλά είμαι

ΦΙΛΑΘΛΟΣ του ΟΦΗ!!!

όχι οπαδός...

και για να την σπάσω και σε μερικούς , είμαι Χανιώτης και όχι Ηρακλιώτης... ο νοών νοήτο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    Πότε ακριβως χάσατε πρωτάθλημα απο ΟΦΗ?

Καλά αν σας έδινε και τον αγώνα (το 97 αν θυμάμαι καλά?) ενώ μπορούσε αυτός να βγει UEFA τότε εννοείται δεν θα γύρναγαν Κρήτη και τώρα δεν θα υπήρχε ΟΦΗ.Αυτό έλειπε.Θα τους έκραζε όλος ο πλανήτης.

Τώρα για την διαιτησία προχθές τα παραλές .Τον είδα τον αγώνα και πέρα απο τα διαστήματα που με πήρε ο ύπνος (παίξαμε και μεις μπαλάρα βλέπεις!!!) δεν είδα κάτι έτσι δολοφονικό όπς τα γράφεις.Και ούτε διαβασα πουθενά κάτι τέτοιο
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ρε εχετε μπουκωσει απο τις καραμελες !!! φτυστε καμια να μιλατε σαν ανθρωποι.....Κερκυρα , Αιγαλεω και Ξανθη δηλαδη δεν σας λενε τιποτις?

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Και μετά λέτε για το Τσουκαλά και τα τσουκαλόπαιδα. Το ξέρουν και οι πέτρες το τι γίνεται κάθε χρόνο με τον ΟΦΗ και εσείς κάνετε σαν να μην υφίσταται τέτοιο θέμα σαν να μιλάμε για μία ομάδα σε μία μακρυνή μυθική ήπειρο στο τρίγωνο των βερμούδων.

Μου θυμίζει τη περίπτωση όπου όταν χάνετε από τον ολυμπιακό πάντα φταίει η διαιτησία ποτέ εσείς, σαν ομάδα, σαν παίχτες, σαν προπονητής. Όταν λέμε ποτέ ... εννοούμε ΠΟΤΕ. Είπαμε ... κλείστε την virtual reality, δεν έχουμε φτάσει στην εποχή του enterprise και του voyager.

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    βεβαια ξεχναμε και την θεικη ατακα ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να νικανε και ολοι οι αλλοι να πανε να παντρευτουτε εις την αρχαικη:rotflmao: :rotflmao:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
    βεβαια ξεχναμε και την θεικη ατακα ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να νικανε και ολοι οι αλλοι να πανε να παντρευτουτε εις την αρχαικη:rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε τι μου θυμησες... Τριανταφιλοπουλος rulez

και ποσο αγαπω το GAYρο!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Και μετά λέτε για το Τσουκαλά και τα τσουκαλόπαιδα. Το ξέρουν και οι πέτρες το τι γίνεται κάθε χρόνο με τον ΟΦΗ και εσείς κάνετε σαν να μην υφίσταται τέτοιο θέμα σαν να μιλάμε για μία ομάδα σε μία μακρυνή μυθική ήπειρο στο τρίγωνο των βερμούδων.

Μου θυμίζει τη περίπτωση όπου όταν χάνετε από τον ολυμπιακό πάντα φταίει η διαιτησία ποτέ εσείς, σαν ομάδα, σαν παίχτες, σαν προπονητής. Όταν λέμε ποτέ ... εννοούμε ΠΟΤΕ. Είπαμε ... κλείστε την virtual reality, δεν έχουμε φτάσει στην εποχή του enterprise και του voyager.
    Καλα εδω εσεις περνετε πρωταθληματα με τους κορακες και τις ευλογιες ''παραγοντων'' καθε χρονια και κανετε σαν να μην υφισταται θεμα...ο ΟΦΗ σας χαλασε?

ελα, ελιωσε η καραμελιτσα με τον ΟΦΗ , φαε μια του Γουεμπλεϋ με γευση βατομουρο

....παλια κινεζικη παροιμια.....

"οταν εχεις ενα κλαρι στο ματι σου δεν λες για τον αλλο που εχει τσιμπλες''

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Δηλαδή σβήνεται μία απατεωνιά, ένα κοροΐδεμα όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου, με μία άλλη ;

Ναι υπήρχανε κόρακες στα πρωταθλήματα που πήρε ο ολυμπιακός αλλά αυτό δεν αναιρεί τους κόρακες του καπετάνιου τη δεκαετία του 80 (έχω τριανταρίσει εδώ και χρόνια - δεν είμαι χθεσινός) ούτε αναιρεί ότι κάθε χρόνο ξεκινάτε με έξι βαθμούς στο τσεπάκι ενώ οι άλλοι φτύνουν αίμα για να τους πάρουν.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα στο να παραδεχτώ απατεωνιές αρκεί να μην αποκρύπτονται επιδεικτικά τα αίσχη της διοίκησης του παναθηναϊκού της δεκαετίας του 80 και τα αίσχη που διατηρεί ο παο μέχρι και σήμερα ( Ο Φ Η ) .

Εγώ απλά χαίρομαι γιατί ένας εξαιρετικά προβεβλημένος αθλητικογράφος(της στρατιάς του Ντούσαν) ανέδειξε το πρόβλημα της πολυιδιοκτησίας (ΠΑΟ-ΟΦΗ) και το σέρβιρε στη μούρη των βάζελων που δεν καταδέχονται να τα ακούσουν από κάποιων ολυμπιακών φρονημάτων Μ.Μ.Ε αλλά από το ίδιο σύστημα Μ.Μ.Ε. που τόσα χρόνια οι ίδιοι (εμμέσως) έχουν στήσει.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Δεν καταλαβαίνω το νόημα του τόπικ σαν φίλαθλος αλλά εγώ θα πώ κάτι:

Απο τότε που μας πέθανε με τα βιάγκρα η Βανα Μπάρμπα τον πρόεδρο , η ομάδα πάει κατα διαόλου, φέτος βλέπω κάτι να γίνεται... :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Πότε ακριβως χάσατε πρωτάθλημα απο ΟΦΗ?

Καλά αν σας έδινε και τον αγώνα (το 97 αν θυμάμαι καλά?) ενώ μπορούσε αυτός να βγει UEFA τότε εννοείται δεν θα γύρναγαν Κρήτη και τώρα δεν θα υπήρχε ΟΦΗ.Αυτό έλειπε.Θα τους έκραζε όλος ο πλανήτης.

Τώρα για την διαιτησία προχθές τα παραλές .Τον είδα τον αγώνα και πέρα απο τα διαστήματα που με πήρε ο ύπνος (παίξαμε και μεις μπαλάρα βλέπεις!!!) δεν είδα κάτι έτσι δολοφονικό όπς τα γράφεις.Και ούτε διαβασα πουθενά κάτι τέτοιο
    ρε φίλε δεν θα γυρνούσαν στο Ηράκλειο επειδή έχασαν από τον ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ ...τι ποιο φυσιολογικό????εννοείτε ότι ο Παναθηναϊκός και ΟΦΗ είναι αδερφικά σωματεία αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στα αποδυτήρια ο πρόερδρος κ να πει καθ΄λιστε να χάσετε..αυτά δεν γίνονται...απλά μπορεί κάποιοι παίχτες να επηρρεάζονται από το γνωστό αυτό γεγονός κ να μην δίνουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους...κάτι αντίστοιχο όμως συμβαίνει και με ομάδες φιλικα προσκείμενες στον Ολυμπιακό...
    Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακ΄ς πέρνει στον Ιωνικό 6 Βαθμούς κάθε χρόνο εκεί όπου οι άλλοι συνήθως φεύγουν πληγωμένοι...μην ξεχναμε επίσης πως έχασαν η Ξάνθη την τελευταί αγωνιστική πριν μερτικά χρόνια αλλά και ο Αρης στο Χαριλαόυ με 6 γκολ...εκεί δλαδή δεν υπάρχει ηθικξό ζήξτημα για τους παίχτες των εν λόγ ωομάδων...
    όσο για τον αγώνα με τηξν Ξάνθη αν τον είδες ολόγκληρο θα κταταλάβαινεσ για ποιες φάσεις λεω..επίσης ο Καφές θα έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας Κόκκινη για εσκεμένη κλωτσιά από πίσω ενώ η μπάλα έχει φύγει από τα πόδια του παίχτη.!!!
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2010, 01:08
  2. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 16:46
  3. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
    από SvsGreek στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 150
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2008, 13:42
  4. Αφιερωμενο στους καγκουρες του forum και μη...
    από Ταξιδευτής στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 14:35
  5. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον JULIUS
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας