Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: μπαταριες

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mounta13 Προβολή μηνύματος
    Λες?αυτο θα κανω και ο θεος βοηθος.Μπα για κοντρες το χω το χω μεγαλωσει το χω κανει 175 με 35 αλογα και εχω φαει ολα μου τα λεφτα εκει και δεν μενει φραγκο για τιποτα.σκεψου με παντοφλες το οδηγαω xd Εσυ φαινεσαι σπουδαγμενος και ξερεις αρκετα.ελπιζω να πιασει το κολπο σου.Αμα ριξω μεσα στο υγρο κανα δυο ΑΑ μπαταριες λες να παρει τα πανω της η μπαταρια μου?
    Όχι φίλος μπορείς όμως να πάρεις κροκοδειλακια και να συνδέσεις την μπαταριονε σε σειρά με 4 ΑΑ μπαταρίες . Καντο και θα με θυμηθείς . Αλλα έχω και άλλη συμβουλή , οταν το πας για ΚΤΕΟ, ή ο πατέρας σου, δεν ξέρω ποιος , συνήθως κοιτάνε τα υγρά της μπαταρίας και αν ειναι μαύρα απ την κόκα κολα μπορεί να μην στο περάσουν , όποτε βάλε σπραιτ αντί για κόκα κολα που ειναι διαφανής για να μην έχεις θέμα

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vaggos322 Προβολή μηνύματος
    Όχι φίλος μπορείς όμως να πάρεις κροκοδειλακια και να συνδέσεις την μπαταριονε σε σειρά με 4 ΑΑ μπαταρίες . Καντο και θα με θυμηθείς . Αλλα έχω και άλλη συμβουλή , οταν το πας για ΚΤΕΟ, ή ο πατέρας σου, δεν ξέρω ποιος , συνήθως κοιτάνε τα υγρά της μπαταρίας και αν ειναι μαύρα απ την κόκα κολα μπορεί να μην στο περάσουν , όποτε βάλε σπραιτ αντί για κόκα κολα που ειναι διαφανής για να μην έχεις θέμα
    σιγουρο αυτο?πωπω με αγχωνεις τωρα δεν ξερω τι να κανω.Μα καλα τετοιες χρησιμοτητες εχουνε τα αναψυκτειρος?δεν το περιμενα.Μην χαλασει?το χεις δοκιμασει?εχεις και συ μηχανακι?

Banned
    Ωωω Μα τι λουκουμάς είσαι εσύ. Δεν ξέρεις να διαβάζεις ; Δεν έγραψα στην αρχή οτι έχω κι εγώ ένα κρυπτόν; Το έχω δοκιμάσει κι εδω κι ένα χρόνο δουλεύει κομπλέ η μπαταρια. Μη μου σπας τα νεύρα αδερφέ διάβασε τι γράφω.

Banned
    Ωωω Μα τι λουκουμάς είσαι εσύ. Δεν ξέρεις να διαβάζεις ; Δεν έγραψα στην αρχή οτι έχω κι εγώ ένα κρυπτόν; Το έχω δοκιμάσει κι εδω κι ένα χρόνο δουλεύει κομπλέ η μπαταρια. Μη μου σπας τα νεύρα αδερφέ διάβασε τι γράφω.
    Συγνωμη φιλε μου δεν ηθελα να σε προσβαλω απλα δεν ξερω τι να κανω.τωρα που μιλαγα με τον φιλο του αδερφου μου που κατι ξερει παραπανω μου χε πει οτι ειχε μεινει απο υγρα μπαταριας και δεν δουλευαν τα φωτα και κατουρησε μεσα στη μπαταρια και επαιξαν,ισχυει η με δουλευει?

Νέο μέλος Το avatar του/της Ανεμοστρόβιλος
    Λες?αυτο θα κανω και ο θεος βοηθος.Μπα για κοντρες το χω το χω μεγαλωσει το χω κανει 175 με 35 αλογα και εχω φαει ολα μου τα λεφτα εκει και δεν μενει φραγκο για τιποτα.σκεψου με παντοφλες το οδηγαω xd Εσυ φαινεσαι σπουδαγμενος και ξερεις αρκετα.ελπιζω να πιασει το κολπο σου.Αμα ριξω μεσα στο υγρο κανα δυο ΑΑ μπαταριες λες να παρει τα πανω της η μπαταρια μου?
    ΟΧΙ!!! Πρέπει να αδειάσουν εντελώς τα υγρά! (ΠΡΟΣΟΧΗ! Το υγρό είναι οξύ!!! Μακριά από μάτια, χέρια, ρούχα.) Καλά θα είναι όταν την αδειάσεις να ρίξεις μπόλικο νεράκι εκεί που θα την αδειάσεις. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να την πας να σου βάλουν από αρχή ηλεκτρολύτη και να στην φορτίσουν.
    Πάντως να ξέρεις πως το πιθανότερο είναι το μπαταριάκι να έχει "ψωφήσει".
    Πόσο καιρό την είχες;

Banned
    Πολύ καλή ιδέα , χεσε κιόλας και μάζεψε τα κωλόζουμα και βάλτα, και η κλανια κανει, μάζεψε τις σ ένα βάζο και αποσταξε της σε υγρό , έχουν μεθάνιο, μας δουλεύεις ρε φίλε; Παιδιά ειναι ψευταράς ο τυπος

Πολύ καλή ιδέα , χεσε κιόλας και μάζεψε τα κωλόζουμα και βάλτα, και η κλανια κανει, μάζεψε τις σ ένα βάζο και αποσταξε της σε υγρό , έχουν μεθάνιο, μας δουλεύεις ρε φίλε; Παιδιά ειναι ψευταράς ο τυπος
    Χαλαρωσε ρε μαν..
    Αν πιστευεις οτι ειναι ψευτης,απλα μην απαντας.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ανεμοστρόβιλος Προβολή μηνύματος
    ΟΧΙ!!! Πρέπει να αδειάσουν εντελώς τα υγρά! (ΠΡΟΣΟΧΗ! Το υγρό είναι οξύ!!! Μακριά από μάτια, χέρια, ρούχα.) Καλά θα είναι όταν την αδειάσεις να ρίξεις μπόλικο νεράκι εκεί που θα την αδειάσεις. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να την πας να σου βάλουν από αρχή ηλεκτρολύτη και να στην φορτίσουν.
    Πάντως να ξέρεις πως το πιθανότερο είναι το μπαταριάκι να έχει "ψωφήσει".
    Πόσο καιρό την είχες;
    Την εχω 6 χρονια ηταν του πατερα μου το μηχανακι αλλα πλεον ειναι παραλυτος και δεν μπορει να το οδηγησει.Λες?να μην δοκιμασω τα κολπα που μου πε ο φιλος μπας και γλυτωσω το 20αρικο της μπαταριας?

Banned
    Δεν λεω ψεμματα αληθεια λεω απλα ειμαι ευκολοπιστος και καποιες φορες τη παταω

Banned
    Δεν λεω ψεμματα αληθεια λεω απλα ειμαι ευκολοπιστος και καποιες φορες τη παταω
    Συγγνώμη φίλε που παρεκτραπηκα, έχεις κοπέλα;

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Είχαμε τα τρολλ της Παρασκευής, τώρα έχουμε καιι του Σαββάτου;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος Το avatar του/της Ανεμοστρόβιλος
    Πρώτον δεν μιλάς ωραία, δεύτερον οι μπαταρίες Pb, Ni-Cd, Charger, UPS, γεννήτριες, υποσταθμοί κλπ είναι η δουλειά μου.

Banned
    Συγγνώμη φίλε που παρεκτραπηκα, έχεις κοπέλα;
    ειχα κοπελα αλλα με το που σταματησε να δουλευει το μηχανιονε εφυγε δεν σηκωνει τηλεφωνα,γι'αυτο καιγομαι να το φτιαξω.

Banned
    τι ειναι τα τρολλ?ειμαι απο χωριο της αχαιας και εδω εχουμε μονο λυκους.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ανεμοστρόβιλος Προβολή μηνύματος
    Πρώτον δεν μιλάς ωραία, δεύτερον οι μπαταρίες Pb, Ni-Cd, Charger, UPS, γεννήτριες, υποσταθμοί κλπ είναι η δουλειά μου.
    Με συγχωρείται πραγματικά δεν σας αμφισβήτησα κυρία απλά το θράσος του εμπνευστή αυτού του θέματος με εκνεύρισε λιγάκι , με συγχωρείται .

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπαταρίες ....... Yuasa VS Bosch
    από kiriakost στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2013, 15:21
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 07:34
  3. 9sec 0-400 με μπαταρίες......
    από sapila racing στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2007, 15:06