Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 91

Θέμα: Δε με γράψανΕ αλλά θα έπρεπε...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Πριν 2-3 χρόνια, καλοκαίρι φάση βραδάκι σκάει τηλέφωνο απο γκομενάκι που ειναι Πετρούπολη και με λεει να περάσω αν θέλω καμια βόλτα γιατι θα εφεύγε για διακοπές..
    Εγω είπα να το παίξω δύσκολος και μεσα σε 2 δευτερόλεπτα είχα φορέσει το καλό το σιδερωμένο σώβρακο. Φτάνω στο ύψος του Λακιώτη απο Α.Παπανδρέου, κοιτάω γύρω μου ψυχή σφάζω το πρώτο κόκκινο, μετά απο 20 μέτρα έχει φανάρι για πεζούς, το σφάζω και αυτο στην επόμενη διασταύρωση έχω κόκκινο και περνάνε 2 αυτοκίνητα κοιτάω γύρω μου το σφάζω και αυτο. Με το που πατάω Πετρουπόλεως είχε και κάτι σκατόνερα κάτω τραβάω και λίγο γκάζι σαν κάγκουρας και εγω και σκάει μπατσικό και μου κλείνει τον δρόμο και μου κάνει νόημα να περάσω στην άκρη...Ωχ λεω μέσα μου πάει το γκομενάκι και σε 2 εβδομάδες έφευγα Χαλκιδική για διακοπές..
    -Γεια σας, φαντάζομαι με σταματήσατε που πέρασα το κόκκινο φαντάζομαι (τους λεω)
    -Ποιο κόκκινο ρε αγόρι μου,3 πέρασες μπροστά μας και ένας θεός ξέρει ποσα ακόμα πιο πριν
    -Του απαντάω ναι έχετε δίκιο, τα πέρασα γιατί δεν σας είχα δει (που στο που@σο ηταν αλλα πριν τα περάσω κοίταγα τον δρόμο και δεν ειναι δικαιολογία αλλα βιάζομαι να παω κάπου και μπλα μπλα μπλα
    Ευτηχώς για καλή μου τύχη δεν ήταν τροχαία αλλα άμμεση δράση, αφου τσέκαραν τα χαρτιά μου και όλα κομπλέ με άφησαν να φύγω...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Δεν ειχα πινακιδα στο καινουριο Ζ750 μου (το 2004) ειχαμε παρει τοτε χαρτι οτι δεν υπηρχαν λαμαρινες για τις πινακιδες και θα τις επερνα σε ενα μηνα , ειχαν περασει 9 μηνες και δεν.....με σταματησαν κιφησιας στο υψος του ΚΑΤ ειπα οτι ελειπα για δουλεια και τωρα ηρθα Αθηνα και να βγηκα μια βολτα .....μου ειπαν αν με πετυχουν ξανα θα με γ@@@@ν, γλυτωσα αλλα ξεγελα η φατσα μου .....

ΥΓ μπορει να ακουστει καπως αλλα δεν με εχουν ξανασταματησει εδω και 12 χρονια.......καλα στην Χαλκιδα παιζει να φοραμε 10 ατομα συνολικα κρανος
    aleaxzafeir

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    προ δυο μηνων, καταλαθος σφαξιμο κοκκινου, με σταματησαν ΔΙΑΣ και με αφησαν αφου πρωτα μου το παιξαν ιστορια αλλα ειδαν ότι δε μασαω από τετοια...

πριν καμια 15αρια χρονια με το τουτου, καπου μετα την υλικη πηγαίνοντας για το χωριο, με σταματάνε σε μπλοκο.. ακολουθει η στοιχομυθια (που ηταν καπως ετσι):
    -καλησπέρα σας..
    -καλησπέρα...
    -αδεια διπλωμα ασφαλεια..
    -οριστε..
    -ξερετε με ποσα πηγαίνατε κυριε?
    -να σας πω... εμενα το κοντερ μου εγραφε 160... το θεμα είναι τι εγραψε το μηχανημα το δικο σας..
    -χαχα.. καπου εκει.. οριστε τα χαρτια σας, και να μη τρεχετε τοσο άλλη φορα.. καλο δρομο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    γατάκια...

Πω ρε Μικέ τι μου θύμησες...

Πρέπει να πάω Ναύπλιο για δουλειά-αγγαρεία και εννοείται απλήρωτη. Αποφασίζω ότι θα ελαχιστοποιήσω την χασούρα, ήτοι μετακίνηση με τα όρια για να μην κάψω "τίποτα". Στο γύρνα, καταμεσήμερο, κλιματιστικό, το κινητό στο φορτιστή και... browsing να περάσει η ώρα. Ολομόναχος στον επαρχιακό με 50χαω, η απόλυτη βαρεμάρα. Και ΤΣΟΥΠ πετάγεται ένας τσαίος και χτυπιέται. Σταματάω. Καλησπέρα. Καλησπέρα, να σας δώσω τα χαρτιά μου; Όχι. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕΣ.
    Τι να του πεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Με σταματησανε στην λεωφορο Εθνικης Αντιστασεως στην Καισαριανη κατω απο τη γεφυρα της Κατεχακη

με yz 125

χωρις

αδεια
    διπλωμα
    ασφαλεια
    κρανος

με γραψανε μόνο για διπλωμα

Μέλος Το avatar του/της aetomenios
    Αρκετές φορές με εχουν σταματήσει για ελεγχο ρουτίνας,μά πάντα ειμαι κομπλέ σε ολα.
    Μια φορά μόνο θυμάμαι που ειχε λήξει το επαγγελματικό μου δίπλωμα λίγες μέρες...μου εγινε μόνο σύσταση και την γλύτωσα.
    Και πολύ παληά δεκαετία 80-90 δεν ειχα πάνω μου (γιά 1η φορά) τα χαρτιά αδεια-διπλωμα και με εστειλαν δικαστήριο Παλ.Φαλληρο,ωπου και αμέσως αθωόθηκα.
    Κατά τ'αλλα οδηγω πάνω απο 30χρόνια μοτό+αυτ/τα,εχω φάει κλήσεις γιά παρκάρισμα λιγότερες απο.....5!!!
    Η μία ηταν πολύ τσουχτερή και πόνεσε πολύ...βόλτα χειμώνα Κυριακή πρωι,Νέα Μάκρη,παραλία δίπλα στο λιμάνι,μπροστα απο ταβερνες+καφετέριες,εφευγε ενα αυτ/το και αμέσως πάρκαρα,μόλις γύρισα σε 2ωρες...κλήση 150€ για παρανομη σταθμευση σε ράμπα αμεα.
    Καλά να πάθω ειπα αφού δεν τοδα και βασίστικα φευγει ο αλλος μπαίνω εγω...μου στοίχησε πολύ αυτός ο καφές,
    απο τότε εγινα πολύ παράξενος...προσέχω και το πάω οσο γίνεται πιό μακρυά να μην εχω αλλο ουτε δίπλα μου
    Μ'ένα μαχαίρι την καρδιά την έσκισες στη μέση κι'αυτή σε αγαπά διπλά αντί για να πονέσει.

αυτό που όλοι εχετε αγχος να μαθετε τι συνεβη σε καποιον, πού τον εγραψαν και αν... πότε εκλασαν και δεν τους πήραν χαμπάρι... που τον επαιξαν... ποια γεύση παγωτό τους αρεσει.... ποτε οδήγησαν πρωτη φορά και τι χιλιόμετρα έχουν κάνει..... ρε ποτέ δεν το κατάλαβα λεμε....
    μα ποτέ όμως.

Παλαιό μέλος
    και επισης ποτε μα ποτε δεν εχω πεσει σε παραξενο αστυνομικο η τιποτα μαλακες οπως εχω τοσους να λενε..προφανως εχουν προκαλεσει η μιλανε καπως περιεργα για αυτο τους σκιζουν. το 90% ειναι μια χαρα παιδια για αυτο και την εχουμε γλυτωσει τοσες φορες ολοι μας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    και επισης ποτε μα ποτε δεν εχω πεσει σε παραξενο αστυνομικο η τιποτα μαλακες οπως εχω τοσους να λενε..προφανως εχουν προκαλεσει η μιλανε καπως περιεργα για αυτο τους σκιζουν. το 90% ειναι μια χαρα παιδια για αυτο και την εχουμε γλυτωσει τοσες φορες ολοι μας

pw pw file pethana leme.... na sai kala

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    αυτό που όλοι εχετε αγχος να μαθετε τι συνεβη σε καποιον, πού τον εγραψαν και αν... πότε εκλασαν και δεν τους πήραν χαμπάρι... που τον επαιξαν... ποια γεύση παγωτό τους αρεσει.... ποτε οδήγησαν πρωτη φορά και τι χιλιόμετρα έχουν κάνει..... ρε ποτέ δεν το κατάλαβα λεμε....
    μα ποτέ όμως.
    Μλκ εσύ όταν είσαι σε παρέα, κάθεσαι παράμερα αμίλητος, τους ακούς να μιλάνε και σκέφτεσαι με τι μαλάκες βγήκα για καφέ...

Πάω στοίχημα
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μλκ εσύ όταν είσαι σε παρέα, κάθεσαι παράμερα αμίλητος, τους ακούς να μιλάνε και σκέφτεσαι με τι μαλάκες βγήκα για καφέ...

Πάω στοίχημα

edit. όχι ρε κατσε., με απασχολει το θεμα περιμενε... ξαπλωσε μια στον καναπε και πες μου... αυτό με τις σουζες..... ειχες δυσκολα παιδικα χρονια?
    σου κανει κατι σε ξέσπασμα?
    σε ποιον νομιζεις ότι εναντιώνεσαι όταν το σηκώνεις? ( το μηχανακι)
    χαλαρωσε, κλεισε τα ματια σου και πες μου αφου ψαξεις τα εσώψυχα σου
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Πάω στοίχημα
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ανανήψαντας

Banned
    Αφού δεν εχει εμοτικον με λουκάνικα

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι δουλειά θα έπρεπε να κάνετε;
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2004, 15:22
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2004, 12:13
  3. Μην με κράξετε αλλά....
    από asmar στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2004, 23:07
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF