Αν και ίσως δε θα πρέπει να το "φωνάζουμε", αν μιλήσετε με δικηγόρο θα σας πει πως, ότι κι αν κάνετε, ποτέ μη το παραδεχτείτε...
Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το είπε ήδη ο Σέργιος απ' έξω...
Ενα θανατηφορο τροχαιο στην Ελλαδα ευκολα μπορει να διωχθει σαν κακουργημα λογω οδηγησης υπο την επηρρεια αλκοολ. Απο κει και περα θα γινει πλημελλημα αυτεπαγγελτα απο τη στιγμη που υπαρχει τραυματισμος (οποτε προφανως και σε περιπτωση θανατου).
Αν θελετε να κατηγορησουμε το μπ@@ρδελο που ζουμε, το νομικο μας συστημα δε φταιει σε τιποτα.
Και επειδη τα λεω διοτι ειχα αρκετες αντιστοιχες περιπτωσεις στον κυκλο μου, να βαλω κι εγω τα 5 σεντς μου:
α). αν ο δραστης ειναι ενστολος, δικαιοσυνη πιθανοτατα γιοκ.
β). αν ο δραστης εχει βυσμα και γλιτωσει τα αλκοτεστ την ωρα του τρακαρισματος, δικαιοσυνη γιοκ.
γ). αν ο δραστης παρει ενα ταξι και ΠΟΥΛΟΥΣ για να γλιτωσει το αυτοφωρο λογω μεθης, δικαιοσυνη γιοκ.
Και πιο συγκεκριμενα, στην περιπτωση (γ) να το ξερετε γιατι το βλεπω να ξετυλισσεται εδω και 1 χρονο και το εχω και προσφατο:
1). Αφηνεις καποιον αναπηρο, στουπι στο μεθυσι, με αμαξι που δεν ειναι καν δικο σου και με αποδειξη οτι εσυ το εκανες.
2). Εξαφανιζεσαι για κανα 2βδομαδο απο προσωπου γης, για να μη μπορει κανεις να αποδειξει οτι ειχες πιει (δε θα σε ψαξουν, εγγυημενα).
3). Εμφανιζεσαι στο αστυνομικο τμημα της γειτονιας σου με στυλ "γεια μαγκες, τι χαμπαρια;" και πας για ποινικο σε πλημμελοδικειο, ενω η ασφαλιστικη σου κανονιζει τα υπολοιπα.
Το νομικο συστημα μας μια χαρα την κανει τη δουλεια του και μια χαρα σωστο ειναι. Οι μπατσοι ομως...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Αν διαβάσεις τα παραπάνω θα καταλάβεις πως με το νέο νόμο στην Ιταλία σε περίπτωση που φύγεις έχεις έξτα χρονάκια...
Έχεις ακόμα χρονάκια και αν αποφύγεις να δώσεις αίμα για τα τεστ.
Για την περίπτωση που οι ...μπάτσοι δε γκάνουν τη δουλειά τους....
υγ
ήταν πολύ παράξενο να βλέπεις μπλόκο για αλκολ τεστ ΠΡΙΝ τα μπουζούκια και όχι μετά
πάντα στο ίδιο μέρος
![]()
ανανήψαντας
φίλε μάλλον δε κατάλαβες, το σχόλιο πάει στο άρθρο καθευτού, το οποίο μας λεέι οτι η κυβέρνηση ρεντζη νομοθέτησε, και λέω εγώ σε ατύχημα με θύτη ιταλό μεγαλοευκατάστατο θα αποδόσουν την ποινή φυλάκισης ή θα τα σκάσει και θα είναι απ'όξω?μάλλον το δεύτερο άρα ποιοι νόμοι και πια δικαιοσύνη
you rise you fall you're down then you rise again
Στην Φινλανδία έξω από τη νταβέρνα πάει ο πεθερόζ μου να πάρει τ αμάξι
και βλέπει τους μπατσους...
-Μπορεί λέει να μου κάνει το τεστ ΠΡΙΝ μπω στο αμάξι???
Δε έχω πιει πολύ αλλά πάλι δε γκζέρω...
- ΟΧΙ του λένε....
Τα βάθει μαυρα ο άνθρωπος, τον πιάνει απελπισία...
Οπότε του λέω...
-Πάμε με το τραμ και σε κανα δυο ώρες που θα χουν φύγει ερχόμαστε και παίρνουμε τ αμάξι.
Χάρηκε με την ιδέα !
![]()
ανανήψαντας
Μαζι σου, και μακαρι να επαιζε κι εδω.
Ναι ρε μαν, δε διαφωνω σε αυτο. Το θεμα ειναι τι ελαφρυντικα θα εχει. Και επισης το τλεευταιο που ειπες ειναι 2 ποινες, οχι μια! (οποτε ακομα περισσοτερα χρονια).
Δε θα συνεχισω την κουβεντα επειδη βγαινουμε οφφτοπικ, και μαλιστα το ξεκινησα εγω. Ισως να αρχισουμε κανα καινουριο θεμα, να εχουμε και καλυτερη πληροφορηση επι του θεματος;
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Γιατι εχουν αφησει στην απ'εξω το κοκκινο?
Δεν ειναι φονος εκ προμελετης το κοκκινο?
ΥΓ.
Οσο για την εγκαταλειψη,πριν 2μηνο με εριξε ενας και εφυγε.
Τον βρηκα αλλα λογω του οτι μικρη ζημια και δεν υπηρχε και τραυματισμος,δε με συμφερει να δωσω το 100αρικο που ζητανε για τη μηνυση.και ειχα ψηθει αγρια να του τη ριξω...
Και το γιδι εκανε και δηλωση οτι δε πηρε χαμπαρι τιποτα ενω εχω μαρτυρες που λενε το αντιθετο.
αν κάνεις τη μήνυση και δικαιωθεις δεν σου δινει πισω το δικαστηριο το κατοσταρικο?!