Να ενημερώσω τους φίλους του φόρουμ ότι η παλιά εθνική είναι στρωμένη με νέα γαμηστερή άσφαλτο.Πήγαμε οικογενειακώς με το τουτού την Κυριακή και αναστέναζα που οδηγούσα το τουτού....(με το μπεμπέ μέσα)
Keep spamming!!!:a13:
Αν αποφασίσετε για Χαλκίδα, θα έρθω.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Θέλει να δηλώσει κανένας συμμετοχή ή να πω να το στείλουν το θρεντάκι στο καφενείο;
Mη θυμώνεις ρε τζουτζούκι, εγω σου είπα λογικά μέσα δύσκολο να την κάνω το σουκου οπως βλέπω τον καιρό, με μια προτίμηση προς Πάχη όπως είπα επειδή δεν εχω παει ποτε.Τα αλλα τα έχω βαρεθεί αλλα δε θα πω όχι αν αποφασίσουν οι άλλοι κάτι άλλο. Να φέρεις το cbf να κάνουμε κόντρες.
και εγω πιθανοτατα μεσα με την μπανιερα του brother, αλλα η ωρα συναντησης να γινει λιγο αργοτερα για να προλαβω...
εκτος αν θελει καποιος να με παρει απ'το αεροδρομιο κατα τις 9:30 και να μην ταλαιπωρηθω με το λεωφορειο μεχρι Περιστερι που κανει μια ωρα...
α, ψηφιζω Λιμνη Μαραθωνα...δεν εχω παει ποτε για καφε και νομιζω οτι ειναι τοσο κοντα, οσο μακρυα για να γυρισουμε για μασα...
ΟΚ Λίμνη Μαραθώνα. Ραντεβού στη πλατεία Αγ.Παρασκευής κατά τις 11-11.30 κ πάμε λίμνη από Λ.Μαραθώνος.
Επιστροφή από Άγιο Στέφανο κ μετά Κηφισό ή όποιον τον βολεύει από Λ.Μαραθώνος.
Σταύρο πάρε το τρένο από αεροδρόμιο κ στο Σύνταγμα αλλάζεις για Αγ.Αντώνιο.
νομίζω είναι πιο γρήγορο.