Εδω έχω πετύχει μπλόκο πάνω στην εγνατία, και ο μπάτσος να βγαίνει πάνω στη λωρίδα μου κάνοντας μου νόημα να σταματήσω.
Στα υπόψη ήταν νύχτα, και μου αναβόσβηνε ένα φακό (φακό να τον κάνει ο Θεός) πάνω σε κλειστό αυτοκινητόδρομο με όριο 130 χλμ/ώρα
Αν τα αστυνομικά όργανα παραβαίνουν το νόμο, μπορείς -θεωρητικά- να κινηθείς:
α. δικαστικά (μήνυση / αγωγή) ή/και
β. με καταγγελία στη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων.
Αυτό το δεύτερο βέβαια, όταν δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, πολλές φορές (για να μην πω κατά κανόνα) ... κουκουλώνεται στα πλαίσια του γνωστού ρητού "κόρακος κοράκου μάτι δεν βγάζει"
Αττικη Οδο οταν ειχε πρωτογινει και τη στηνανε λιγο πριν την εξοδο αεροδρομιου, ενα βραδυ αργα πολυ κατεβαινα αεροπλανο με πανω απο 200 με το αμαξι και βγηκε σχεδον μπροστα μου..... ειμουν πιτσιρικας τοτε αλλα τα ακουσε για τα καλα τα καντηλια..... χαμος εγινε μου εγραψε δικαστηριο μονο δε μου πηρε τιποτα... και για καποιο παραξενο λογο ουτε το δικαστηριο ηρθε ποτε... εντελως τραχανας
αμα στα επαιρνε ολα και σου ερχονταν και το δικαστηριο θα ηταν σωστος θες να μας πεις?? και θα το ελεγες οπου μπορουσες τι καλος αυτος που με εγραψε και με πηγε πηγε μεσα και εχω δικαστηριο την αλλη βδομαδα...
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Σε τετοια θεματα θελει να εισαι λιγο κουλαδι βλακας και να πας να πεσεις σε κανα πεζο επανω επειδη σου εκαναν σημα.
Σιγουρα δεν τους γινεται και ιδιαιτερη μνεια για τα δικα τους παραπτωματα. Αλλα οσους εχω γνωρισει οταν ακουν ΕΔΕ δαγκωνονται γιατι ολα γραφονται και μπορει να τους γυρισει καποια στιγμη.
LIVE FREEEEE!!!!!
@peterbmwrider οτι και να κανεις δε θα βρεις ακρη. ετυχε χοντρο περιστατικο μπλοκου στον πατερα με χωριατες μπατσους κτλ στο οποιο ειχανε 100/100 λαθος, αλλα μετα απο ενστασεις, επιστολες κτλ δεν καταφερε τιποτα. το κουκουλωσανε τα παλικαρια και σημερα δεν γνωριζουν, δεν ξερουν.
οταν τα μπλοκα στην ελλαδα παψουν να ειναι καθαρα εισπρακτικο μεσο (δηλ ποτε), τοτε θα μπουνε στα σωστα σημεια...
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Αν το άλλο; Που για κάποια χλμ (εντάξει, μίλια) έχουν κάμερες συνεχόμενα ανά καθορισμένες αποστάσεις, έτσι ώστε να υπολογιστεί ο μέσος όρος της ταχύτητας σου. Δηλαδή, δε σε περιμένουν όταν κοντά στην έξοδο πας με 68 αντί 65, ούτε να σε αρπάξουνε όταν κάνεις μια προσπέραση, αλλά σε ενημερώνουν να μην τρέχεις σαν το τρελό. Τς τς τς, βάρβαροι.