Στην ετησια του 2007 ενα 990 ειχε ριξει ξυλο σε ZX 12,αφου το kawa εγραφε..
Στην ετησια του 2007 ενα 990 ειχε ριξει ξυλο σε ZX 12,αφου το kawa εγραφε..
Το 990 στο ξεκίνημα θα εξαφανιστει, απλά υπαρχει χρόνος για να το μαζεψει το R6. Αν δε, είναι χερας το 600αρακι, το προβάδισμα θα περιοριστει μόλις σε μερικά μέτρα!
........μετά![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Στο 1/4 ανα μίλι ο χρόνος που δίνουν τα χαρτιά ειναι 11.17 για το 990 και για το 2001 R6 10.59 Βεβαια φοράει ακραπες και εγώ ομως φοράω μπαγαζιέρα! νομίζω ομως οτι είναι άκρως ενδιαφέρον άνοιγμα δεν ξερω τι λέτε εσείς επίσης κοιτουσαμε στη δουλειά την ροπή του 990 στα (kgm/σ.α.λ.): 9,68/6.500 εν αντιθέση με το R6 με 65,8 Nm/11000 και μπριζωθήκαμε δεν είχε και δουλειά..
Το λασπώσαμε και σήμερα!
Η ροπή κλάνει και παρακλάνει.
Αλλά όχι αρκετά (και βασικά δεν είναι αυτός ο ρόλος της) για να σε κρατήσει μπροστά από ένα ss 600άρι σε τόσο μεγάλη απόσταση.
Μιλάμε για κοντά μισό χιλιόμετρο.
Όσο για το άλλο που λες, φαντάζομαι ότι για να σου είπε να τα στήσετε έστω και για φιλικό άνοιγμα, θα έχει μια ιδέα από εκκινήσεις.
Δε λέω να είναι ο Pedrosa, αλλά δε νομίζω να ξεκινάει με ρελαντί ρολαριστός.
αμα ειναι να ανοιξετε στη θηβων τωρα με το ψιλοβροχο θαρθω κι εγω με ενα Τ50![]()
μπορουμε και ρολλαριστοί να ανοίξουμε αλλα δε νομιζω οτι με συμφερει, μα ακόμη και στις 11 εχει ποιο λίγη ροπή απο μένα , γνωρίζω οτι αλλο ροπή και αλλο δύναμη αλλα..
Το λασπώσαμε και σήμερα!
ολα θα πεχτουν απο τους οδηγους..αν ξερει να ξεκιναει ο φιλος σου δυσκολα τα πραγματα
Να την κάνετε την κόντρα στο χώμα παίζει;