Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Η αλήθεια για τον Bajevic...

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Και εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι.
    Πρώτα απο'όλα είναι επαγγελματίας.Και όλα μέλι γάλα να ήταν τότε στην αεκ πάλι καλά θα έκανε να έφευγε αφού βρήκε καλύτερη ομάδα να δουλέψει.Ή μήπως δεν θα κάναμε/κάνουμε όλοι το ίδιο.

Einai epagelmatiko na exeis kleisei se alli douleia prin fygeis apo tin torini douleia sou kai na douleueis eis varos tis????

Vazelakia thelete den thelete tha TON PARETE

απ'όσο γνωρίζω έχεις το δικαίωμα να μιλάς με άλλες ομάδες 6 μήνες πριν λήξει το συμβολαιό σου.
    Αρα δεν έκανε κάτι μεμπτο/υπόγειο/π@#$α ή δεν ξέρω τι άλλο αντιεπαγγελματικό.Και αυτό το γνώριζε ΚΑΙ η αεκ.
    Δεν νομίζω να έκανε τπτ εις βάρος της αεκ μέχρι να φύγει!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    απ'όσο γνωρίζω έχεις το δικαίωμα να μιλάς με άλλες ομάδες 6 μήνες πριν λήξει το συμβολαιό σου.
    Αρα δεν έκανε κάτι μεμπτο/υπόγειο/π@#$α ή δεν ξέρω τι άλλο αντιεπαγγελματικό.Και αυτό το γνώριζε ΚΑΙ η αεκ.
    τιποτα μωρε...

απλα η ΑΕΚ εχασε το πρωταθλημα....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    idi...

Κάνεις λάθος... εκείνη την χρονιά ήταν και η τελευταία που πήρε κούπα η ΑΕΚ.

Μάλιστα φημολογήθηκε οτι την "έδωσε" ο ΟΣΦΠ στην τελευταία αγωνιστική , μην χτυπώντας το παιχνίδι ,προς άτυπη ανταπόδωση του "βάτραχου Bajevic" προς την παλαιά ομάδα του.

Και εκεί ήταν που είχαν οξυνθεί ακόμα περισσότερο τα πνεύματα. Την επόμενη χρονιά καθώς και 1-2 ακόμα, απλά έχανε απέναντι στους παλαιούς παίκτες του. Κάτι που του καταλόγιζαν , κόκκινοι και κίτρινοι...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    idi...

Κάνεις λάθος... εκείνη την χρονιά ήταν και η τελευταία που πήρε κούπα η ΑΕΚ.

Μάλιστα φημολογήθηκε οτι την "έδωσε" ο ΟΣΦΠ στην τελευταία αγωνιστική , μην χτυπώντας το παιχνίδι ,προς άτυπη ανταπόδωση του "βάτραχου Bajevic" προς την παλαιά ομάδα του.

Και εκεί ήταν που είχαν οξυνθεί ακόμα περισσότερο τα πνεύματα. Την επόμενη χρονιά καθώς και 1-2 ακόμα, απλά έχανε απέναντι στους παλαιούς παίκτες του. Κάτι που του καταλόγιζαν , κόκκινοι και κίτρινοι...

Gandalf
    οχι Αλεξ το χασαμε το πρωταθλημα εκεινη τη περιοδο...

με ηττα στο ΟΑΚΑ...

Allo na sizitas allo na exeis ypograpsei kai na les DITHEN oti den theleis paixtes opos o Nikolaidis,Jorgevits, Georgatos, ktl stin AEK gia na tous pareis ston gauro meta, kai gamo tous epagelmatismous.

Kai afto gia ta anekdota paei...

To telefteo protathlima to pirame to 94 (aaaaaxxx me ponese i kardia mou).

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Allo na sizitas allo na exeis ypograpsei kai na les DITHEN oti den theleis paixtes opos o Nikolaidis,Jorgevits, Georgatos, ktl stin AEK gia na tous pareis ston gauro meta, kai gamo tous epagelmatismous.
    ασε που φευγοντας μπορεις να παρεις μαζι σου ....
    ολο το προπονητικο team...
    τον Σαμπανασοβιτς...
    τον Αλεξανδρη...
    να πλησιαζεις υπογειως και αλλους παιχτες αλλα να σε κλανουν...
    κτλ κτλ...

ασε που εκλαιγες λεγοντας...."δεν εχω κλεισει με κανενα... θα δουμε το καλοκαιρι"... ενω ειχες στη τσεπη τα βρωμικα λεφτα του κατασκοπου απο το Δεκεμβρη....

μερικοι ξεχνανε γρηγορα ποιος ηταν ο πραγματικος βατραχος...

ή αλλιως "πριγκιπας μιας γκρεμισμενης γεφυρας στο Μοσταρ"

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	o_t_prodosias.jpg 
Προβολές:	52 
Μέγεθος:	22,4 KB 
ID:	27843

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ασε που φευγοντας μπορεις να παρεις μαζι σου ....
    ολο το προπονητικο team...
    ο βαλεντινος τι εκανε ρε ιντι?αλλα αυτος ειναι τρελος κ τον γουσταρουμε γιατι ειναι πιτσιρικας που παει διχως αυριο.

δεν παω για σπαμ ουτε να αλλαξω θεμα.απλα νομιζω οτι πρωτο ρολο παιζει η εντυπωση που εχουμε απο πριν για καποιον κ μετα κρινουμε τις κινησεις του.φυσιολογικο(?)

α,ειμαι μπαοκ κ μικρος για να ξερω τι εγινε το 94 κ να μου για το ντουσκο,εγω γουσταρω αναστασιαδη(κ κωστικο λεμε).απλα πολυ βαβουρα ακουγεται για τον ''φιλο'' σου τοσα χρονια και προσπαθω να καταλαβω τι παιζει
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Η αλήθεια για τον αγώνα Άρη - Ηρακλή
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 14:43
  2. Για Τον Σπυρο (duke IΙ)
    από XTMPAM στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2003, 09:27
  3. Απαντήσεις: 16