Φίλε μου θα προτιμούσαμε να το κρατήσουμε στεγανό το όποιο σημείο των προορισμών.Αν θέλεις όμως,την ημέρα της βόλτας και φτάνοντας στο τελευταίο checkpoint, μπορώ να σου στείλω μηνυμα που να έρθεις.Θα σε βόλευε κάτι τέτοιο;
Για εμας τους μακρινους??? για να κανονισουμε???
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Για τον καφέ εννοείς ή για όλη τη διαδρομή;
Αν εννοείς για τον καφέ,υποθέτω πως θα είσαι ήδη στην Αθήνα εκείνη την ημέρα.Αν εννοείς για τη διαδρομή και οτι δεν θα προλάβεις απο την αρχή,κάτι θα κάνουμε.Απλά διευκρίνισέ μου τι ακριβώς εννοείς.
Φίλε μου θα προτιμούσαμε να το κρατήσουμε στεγανό το όποιο σημείο των προορισμών.Αν θέλεις όμως,την ημέρα της βόλτας και φτάνοντας στο τελευταίο checkpoint, μπορώ να σου στείλω μηνυμα που να έρθεις.Θα σε βόλευε κάτι τέτοιο;
όχι ιδιατερα... και δεν θελω να σου την χαλασω.... απλα μια ερωτηση εκανα.
Γιατι μπορει πχ, να μην θελει καποιος να μπει στην ολη διαδικασια, αλλα να θελει να πιει ένα καφεδακι με τους υπολοιπους στον προορισμο (αν του αρεσει-βολευει)
Για τον καφέ εννοείς ή για όλη τη διαδρομή;
Αν εννοείς για τον καφέ,υποθέτω πως θα είσαι ήδη στην Αθήνα εκείνη την ημέρα.Αν εννοείς για τη διαδρομή και οτι δεν θα προλάβεις απο την αρχή,κάτι θα κάνουμε.Απλά διευκρίνισέ μου τι ακριβώς εννοείς.
Για τον Καφε... απο Λαρισα θα ξεκινησω/σουμε...
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
όχι ιδιατερα... και δεν θελω να σου την χαλασω.... απλα μια ερωτηση εκανα.
Γιατι μπορει πχ, να μην θελει καποιος να μπει στην ολη διαδικασια, αλλα να θελει να πιει ένα καφεδακι με τους υπολοιπους στον προορισμο (αν του αρεσει-βολευει)
ενιγουει....θενκς παντως
Nαι το ίδιο εννοω και εγώ ίσως να μην το διατύπωσα σωστά.
Μπορώ πριν φτάσουμε στο τέλος της βόλτας να σου στείλω μήνυμα που θα είμαστε ωστε αν μπορείς και θέλεις, να έρθεις.