Πες της να ετοιμασει ενα χιλιαρικακι κοντα.
Παθων και μαθων..
Εκτος αν ειναι τυχερη και τη βγαλει φθηνα,που δυσκολο
Πες της να ετοιμασει ενα χιλιαρικακι κοντα.
Παθων και μαθων..
Εκτος αν ειναι τυχερη και τη βγαλει φθηνα,που δυσκολο
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Πρόσφατα με το κουτί μου έκανε νόημα αστυνομικός που ρύθμιζε την κυκλοφορία, να σταματήσω για να ξεκινήσουν αυτοκίνητα από άλλη κατεύθυνση. Λόγω έκτακτης ανάγκης δεν σταμάτησα, άλλα πέρασα, χωρίς να θέσω σε κίνδυνο, ούτε τον αστυνομικό, ούτε να υπάρξει φόβος ατυχήματος. Κοιτώντας όμως από τον καθρέφτη, τον είδα να γράφει την πινακίδα μου.
Αφού ηρέμησα με τα τρεχάματα, πήρα τηλ στην Τροχαία, μου είπαν ποιος ήταν και πήγα και τον βρήκα. Ήταν ο διοικητής τροχαίας Καισαριανής που είχε βγει στο δρόμο γιατί είχαν μέτρα.
Με τα πολλά του εξήγησα και γενικότερα που έδωσε την εικόνα πολύ λογικού και καλού αθρώπου, του ζήτησα συγνώμη και με άφησε να πάω στην ευχή του Θορ. Μου είπε ότι κάθε μη συμμόρφωση σε σήμα τροχονόμου θεωρείται στην ουσία απείθεια και τα λοιπά και τα λοιπά...
Τελευταία τροποποίηση από due; 16/03/2016 στις 13:42.
Κλεκλές
Αν δεν κανω λάθος δεν εχει ερωτηθει μεχρι στιγμης.
Γιατι δεν σταμάτησε στο σημα του τροχαίου ???
"ΙΔΕΑ"
Γιατι δεν δοκιμαζει να ζητησει αντιγραφο της κλησης-αν υπαρχει- και να πληρωσει το προστιμο πριν γινει η δικη;
ισως ετσι γλιτωσει κατι...
Καλά, ουτε ο Συνήγορος του Πολίτη ειναι ,αλλα ρωτάμε διάφορα.
(Περισσοτερο το λεω για το αν θα μπορουσε να ευσταθήσει καποια δικαιολογια.)
Γιατι αλλο να πεις δεν σταματησα γιατι ετρεχα το παιδι μου στο νοσοκομειο και
αλλο γιατι ειχα 15 κιλα αλβανικη φουντα στο πορτ μπαγκαζ.
Gfawkes δεν υπάρχει κληση (ροζ χαρτάκι) αλλά κληση-κάλεσμα στο δικαστήριο όπου θα κοπεί κάποιο πρόστιμο. Portishead δεν ήμουν παρών στη σκηνή οπότε ότι και να πω θα'ναι άδικο(προφανώς έμαθα το λογο αλλά δεν έχει κ νοημα όπως λένε τα παιδιά). Due θα ήταν πολυ Καλή λύση ένα χρόνο και ένα μήνα πριν όταν και έγινε η παράβαση. Τώρα τι να ψάξει τι να βρει και τι να πει...
οποτε καταληγουμε στο οτι ο υπαιτιος κανει το παγωνι;
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN