Φίλε μ shooter άκου πρώτα τι αντιμετωπίζω και ψάχνομαι και μετά trollare
Στο fzr κάηκε η αντλία βενζινης μέχρι να πληρωθώ θα το δουλεύω με γεμάτο τεπόζιτο και χωρίς αντλία. Όταν το κρατήσω για λίγη ώρα σε υψηλές στροφές μου κάνει διακοπές (λογικό ).το αφήνω να ηρεμήσει λίγο κατεβάζει βενζίνη και όλα καλά. .
Αλλά το μηχανάκι δεν έχει το νεύρο που είχε και αυτό γίνεται πιο αισθητό στην 1η.
Μπινια!!!!
Δεν μ κάνει διακοπές όπως πχ αν ανοίξω 3η 4η 5η. .ανοίγει ομαλά αλλά δεν πάει όπως πήγαινε. .έχει αισθητή διαφορά. .οταν άνοιγα 1η ξεκινούσε τις μπάντες τώρα όχι.
Μπινια!!!!
Μισο
Η αντλία είναι απο 750 η απο 1000?
είναι αυτή
http://www.motorsloop.com/index.php?...=0&language=en
Δεν ξέρω .όταν δούλευε άνοιγε καλά τώρα υστερεί. .Όταν το ανοίγω για ώρα το βρίσκω λογικό να μ κάνει διακοπές γιατί κατεβαίνει η στάθμη στα λεκανακια και δεν προλαβαίνει να αναπληρώσει. .Όταν όμως δεν το έχω ζορίσει και ανοίγω 1η ανοίγει ομαλά χωρίς διακοπές αλλά όχι όπως όταν είχα την αντλία
Μπινια!!!!
στο ebay έψαξα για αντλία Fzr1000 και δίνει πίεση 2-5 bar και 9 gallons per hour. αν βρω αυτοκινήτου με λίγα παραπάνω bar θα είναι πρόβλημα?
Μπινια!!!!
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
κοιτα να δεις προβλήματα που βγαζει η μηχανη αν αφαιρέσεις την αντλια βενζίνης...... ποιος θα το φανταζοταν....
Βρήκα Japan 115 ευρώ το βράδυ θα την έχω.
κάτι άλλο τώρα. Θέλω να τοποθετήσω δύο φίλτρα βενζίνης αντί για ένα που είχε γιατί το τεπόζιτο έχει λίγη σκουριά, να τα τοποθετήσω και τα δύο πριν την αντλία ή ένα πριν και ένα μετά? Αν το τοποθετήσω μεταξύ αντλίας και καρμπυρατερ θα έχω πτώση της πίεσης προς τα καρμπυρατερ?
Μπινια!!!!
μπορείς να μου το κάνεις λίγο πιο απλά. Ας υποθέσουμε ότι εχουμε την προβλεπόμενη στάθμη στα λεκανακια και ανοίγουμε πρώτη είναι λογικό να μην έχει έχει το νεύρο που είχε? Όταν ξεχειλωνω το γκάζι για αρκετή ώρα είναι λογικό νομίζω να μου κάνει διακοπές και να μην ανεβάζει σωστά γιατί δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν τα λεκανακια. ..
Μπινια!!!!