banditοκαιρος...........![]()
τι εγινε? βγηκε λιγο αερακι και ξετσουτσουνισαν ολα τα βαριδια?![]()
και εγω χθες που κατεβαινα Σαρωνιδα τα ειδα λιγο κοληομενα με τον αερα....
Η πλακα ειναι που σε μερικα σημεια, μου ερχοτανε πανω μου και "σπραυ" απο την θαλασσα που εσκαγε στα βραχια.....
Αρμύρα......παστος εγινα.........
Τελευταία τροποποίηση από yannis24; 24/03/2016 στις 12:24.
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Το 2002 που κατέβηκα πρώτη φορά Κρήτη,στρίβοντας δεξιά μετά τον Αγιο Νικόλαο για να βγεις Ιεράπετρα,εκει σε μια χαράδρα εχει μια μεγάλη γέγυρα,λίγο κατηφορική αν θυμάμαι καλά.Ενα βανάκι που μας προσπέρασε εκανε ζικ-ζακ σε όλο το πλάτος της γέφυρας οταν έφαγε τη ριπή.Κατέβηκα λοιπόν και πέρασα το CRM με τα πόδια κοντράροντας με δυσκολία απο το πλάι.Το μεσημέρι σταματήσαμε στο Μύρτο και συνεχίσαμε την επόμενη, δεν πήγαινε άλλο ,ακόμη και οι ντόπιοι τα είχαν χρειαστεί με 10 μποφώρ.
Αμα ειχες Varkadero h XT 660 δεν θα καταλάβανες τίποτα, τα λέγαμε και μας κοροιδευαν, θα εχεται βάρκες αντί για μηχανάκια και θα είναι καλύτερα,
Ωπα...τι εγινε τωρα ρε παιδια?
Εμενα εννοας οτι προσπερνανε οι καδοι?? (btw)
Γιατι εγω να ξες, παω ΚΑΙ ΜΕ 60χλμ αμα λαχει....ενταξει δε λαχαινει συχνα............................
UPDATE -Η φιλη μου ειχε κανει το λαθος να παρκαρει το αμαξι στο λιμανι, και της πηρε ο αερας την πορτα και τη γυρισε 180 μοιρες, 150 ευρω το μαλλι
-ολα τα συνεργεια γεματα με μηχανακια χτες, απο τους παθοντες των μηχανοντομινο (ευτυχως εμενα ο φωτης δε μου πηρε λεφτα, φιουυυυ)
-T max στη διπλη στεκα ενος γνωσου μου και το εριξε
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Ντιμη όταν κλέβεις τον κυρ λαζαρο, ε ας αναφέρεται και η πηγή... Λέμε τώρα.