Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: Αγορά μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας στο UK (με λινκ)

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MvP Προβολή μηνύματος
    Πολυ κατατοπιστικος!

Ναι η αληθεια ειναι δεν θελω μπλεξιματα, οποτε εκτος το Monster. Αφηνω και το hornet του '98.

Αν μπορεις πες μου για το Z750. Γιατι δεν ειναι για στριψιμο?? Το CBF που εχω Ελλαδα ειναι μια χαρα γι'αυτα που το θελω..
    Το Hornet θα καιει πιο πολλα απο το Z?
    Νομιζω το Ζ μπορω να το παρψ πιο φθηνα απο το χορνετ.
    Το Fazer ετσι οπως τα λεμε ειναι η πιο συνειδητη επιλογη, πλακα πλακα..

BTW τα ειχαμε πει και παλαιοτερα σαπιλα, το θυμαμαι..
    Το Z750 εχει καλό μοτέρ,το υπόλοιπο είναι υποδεέστερο. Εχει χάλια πηρούνι, φρένα και σιδερένιο ψαλίδι.
    Τα πιο μετά απέκτησαν φρένα αλλά το S που λες ειναι απο τα παλιά, κι ειναι βάρκα γυαλό.

Εκεί έχει δρόμους που το CBF σου θα έβρισκε μαρσπιέ για πλάκα και στο βρεγμένο χωρίς να ζοριστεί καθόλου, γιατί να μην τους εκμεταλευτείς?

Ζ και Hornet περίπου τα ίδια θα καίνε. Δεν μπορείς να πας και πολή γρήγορα ετσι κι αλλιώς, θα σε πιάσουν.
    Και το Fazer ειναι καλό και στα λεφτά που θέλεις. Εχει και φαίρινγκ, να πας και με χαλια καιρό και κρύο.
    Εγώ γυμνό καβαλάω κάθε μέρα, αλλά δεν είμαι στην Σκωτία!
    Τα μηχανακια εκεί σκουριάζουν κι εύκολα, λόγω αλατιών κλπ να ξέρεις.

πότε τα ειχαμε πεί? Δεν θυμάμαι!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Χαχα, ωραιοι.. Οπως ειπα εχει θεμα σκουριας μου ειπε αυτος στην εξατμιση, οποτε μπορει να θελει λεφτα για αλλαγη..
    + οτι ιταλικα ανταλλακτικα εδω κοστιζουν..
    Αλλα ως εναν βαθμο ισως δεν θα επρεπε να το σκεφτομαι ετσι......
    .
    επιλογη λογικης εννοω το Fazer και καρδιας το Monster.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Το Z750 εχει καλό μοτέρ,το υπόλοιπο είναι υποδεέστερο. Εχει χάλια πηρούνι, φρένα και σιδερένιο ψαλίδι.
    Τα πιο μετά απέκτησαν φρένα αλλά το S που λες ειναι απο τα παλιά, κι ειναι βάρκα γυαλό.

Εκεί έχει δρόμους που το CBF σου θα έβρισκε μαρσπιέ για πλάκα και στο βρεγμένο χωρίς να ζοριστεί καθόλου, γιατί να μην τους εκμεταλευτείς?

Ζ και Hornet περίπου τα ίδια θα καίνε. Δεν μπορείς να πας και πολή γρήγορα ετσι κι αλλιώς, θα σε πιάσουν.
    Και το Fazer ειναι καλό και στα λεφτά που θέλεις. Εχει και φαίρινγκ, να πας και με χαλια καιρό και κρύο.
    Εγώ γυμνό καβαλάω κάθε μέρα, αλλά δεν είμαι στην Σκωτία!
    Τα μηχανακια εκεί σκουριάζουν κι εύκολα, λόγω αλατιών κλπ να ξέρεις.

πότε τα ειχαμε πεί? Δεν θυμάμαι!
    Εδω στο φορουμ αλλα παει καιρος!

Οπως τα λες ειναι, η σκουρια ειναι μεγαλο θεμα γενικα εδω..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    επιλογη λογικης εννοω το Fazer και καρδιας το Monster.
    Σωστος!

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το παλικαρι με το φειζερ μου το δινει σε πολυ καλη τιμη! Αλλα μου λεει εχει χαλασει το οργανο που δειχνει τα χιλιομετρα στο κοντερ! Λεει δεν το εχει ψαξει!

Παιδια αμα υπαρχει λυση παω να το δω και το παιρνω οπως ειναι! Παρακαλω αν γνωριζει κανενας το προβλημα να μου πει!

Μέλος
    Monster.. Τι να λεμε τωρα.. ΕΠΟΣ. 2 διβαλβιδα και 2 τετραβαλβιδα εχουν περασει απο τα χερια μου. Κανενα σοβαρο προβλημα ΠΟΤΕ με κανενα απο τα τεσσερα. Μονο αναλωσιμες βλαβες. Το κοστος συντηρησης ειναι υποφερτο και το ντεσμο μονο επιστημη δεν ειναι.. Απλα πρεπει να το ξερει ο μαστορας.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το παλικαρι με το φειζερ μου το δινει σε πολυ καλη τιμη! Αλλα μου λεει εχει χαλασει το οργανο που δειχνει τα χιλιομετρα στο κοντερ! Λεει δεν το εχει ψαξει!

Παιδια αμα υπαρχει λυση παω να το δω και το παιρνω οπως ειναι! Παρακαλω αν γνωριζει κανενας το προβλημα να μου πει!
    Τι λετε??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rock n rolla Προβολή μηνύματος
    Monster.. Τι να λεμε τωρα.. ΕΠΟΣ. 2 διβαλβιδα και 2 τετραβαλβιδα εχουν περασει απο τα χερια μου. Κανενα σοβαρο προβλημα ΠΟΤΕ με κανενα απο τα τεσσερα. Μονο αναλωσιμες βλαβες. Το κοστος συντηρησης ειναι υποφερτο και το ντεσμο μονο επιστημη δεν ειναι.. Απλα πρεπει να το ξερει ο μαστορας.
    Να σου πω την αληθεια, η νοοτροπια εδω ειναι διαφορετικη απο Ελλαδα.
    Εδω δεν αγγλιζουν τιποτα αμα δεν εχουν πιστοποιηση οτι μπορουν να το κανουν.. Γι' αυτο και ο φιλος πιο πανω λεει οτι θελει σπεσιαλιστα μαστορα.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Τελικα βρηκα ενα Fazer εδω: http://www.ebay.co.uk/itm/YAMAHA-FAZ...wAAOSwpIdW6y7V
    Ειναι στην περιοχη μου ο τυπος..
    Το παλικαρι με το φειζερ μου το δινει σε πολυ καλη τιμη! Αλλα μου λεει εχει χαλασει το οργανο που δειχνει τα χιλιομετρα στο κοντερ! Λεει δεν το εχει ψαξει!

Παιδια αμα υπαρχει λυση παω να το δω και το παιρνω οπως ειναι! Παρακαλω αν γνωριζει κανενας το προβλημα να μου πει![/B]
    Μην βιάζεσαι΄, κανε υπομονή να βρείς σωστό μηχανάκι.
    Το μηχανάκι εκ πρώτης όψεως φαίνεται καθαρό αλλά το ότι έχει λυθεί τελείως για να βαφτεί ο σκελετός κλπ δεν μου αρεσει και εμένα θα με απέτρεπε απο το να το αγοράσω.
    Δεν λύνει καποιος την μοτο σε τεύχη απλώς για να την βάψει, μαλλον προηγηθηκε τούμπα/ατυχημα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Μην βιάζεσαι΄, κανε υπομονή να βρείς σωστό μηχανάκι.
    Το μηχανάκι εκ πρώτης όψεως φαίνεται καθαρό αλλά το ότι έχει λυθεί τελείως για να βαφτεί ο σκελετός κλπ δεν μου αρεσει και εμένα θα με απέτρεπε απο το να το αγοράσω.
    Δεν λύνει καποιος την μοτο σε τεύχη απλώς για να την βάψει, μαλλον προηγηθηκε τούμπα/ατυχημα.
    Κι ομως εχεις σχεδον δικιο!!

Μου απαντησε:

"Bike frame has been powder coated, bike has never been dropped or crashed. It's a long story, But short version is Manifold bolt snapped when out on a run, couldn't get in about to remove stud so engine had to come out and go to machine shop. As engine was out though a lets send plastics for paint, then as that was all stripped, I decided a lets send all other bits away for powder coating. So was basically built from scratch again a couple of years back."

Αξιζει η οχι τελικα?!!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Και έτσι να είναι όπως τα λέει δεν μοιαζει για κελεπούρι... με λιγότερα χλμ βρίσκεις ακόμα και φτηνότερα...δώσε σημασία και σε λάστιχα, αλυσιδογραναζα, τακάκια, και σερβις βαλβίδες μιας και είναι σχετικά ακριβες για το συγκεκριμένο...Αν όλα είναι κομπλέ θα δώσεις από 1300-1600. Παίζουν και μερικά εξτραδάκια αν είσαι τυχερός όπως καρίνα, σχάρα, θερμενόμενα γκριπ, που τα συνιστώ όλα. Υπομονή και καλο ψάξιμο
    Το δικό μου για να καταλάβεις τα είχε όλα αυτά κομπλέ συν πίσω ανάρτηση ohlins ρυθμιζόμενη με 18κ μίλια στα 1500£...μοντ99΄όμως...δεν γίνονται όλα...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Mvp άκου τον sapila.
    Στη γειτωνιά μου (ΝΔ) το απλό σέρβις για ντουκάτι πάει 800. Δεν φαντάζομαι στη δική σου (ΒΑ) να είναι και πολύ φτηνότερο.

Σε αυτή τη φάση θες κάτι καρα-αξιόπιστο .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Και έτσι να είναι όπως τα λέει δεν μοιαζει για κελεπούρι... με λιγότερα χλμ βρίσκεις ακόμα και φτηνότερα...δώσε σημασία και σε λάστιχα, αλυσιδογραναζα, τακάκια, και σερβις βαλβίδες μιας και είναι σχετικά ακριβες για το συγκεκριμένο...Αν όλα είναι κομπλέ θα δώσεις από 1300-1600. Παίζουν και μερικά εξτραδάκια αν είσαι τυχερός όπως καρίνα, σχάρα, θερμενόμενα γκριπ, που τα συνιστώ όλα. Υπομονή και καλο ψάξιμο
    Το δικό μου για να καταλάβεις τα είχε όλα αυτά κομπλέ συν πίσω ανάρτηση ohlins ρυθμιζόμενη με 18κ μίλια στα 1500£...μοντ99΄όμως...δεν γίνονται όλα...
    Εχω ψαξει αρκετα και δεν βρισκω τιποτα καλυτερο..
    Θα παω να δω το Fazer σημερα, και βλεπουμε!
    Αυριο ειπα να δω ενα CBF 600 του '08 αλλα προφανως ειναι αρκετα χρηματα (£2700, που δεν τα δινω..).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Mvp άκου τον sapila.
    Στη γειτωνιά μου (ΝΔ) το απλό σέρβις για ντουκάτι πάει 800. Δεν φαντάζομαι στη δική σου (ΒΑ) να είναι και πολύ φτηνότερο.

Σε αυτή τη φάση θες κάτι καρα-αξιόπιστο .
    Εδω μαλλον ειναι πιο ακριβα, μιας και τα πετρελαια εχουν ανεβασει εδω και χρονια τις τιμες στα παντα!

Οπως τα λες, θελω κατι αξιοπιστο, δεν θελω να μπλεξω..

*Ελειπα ολο το σκ ..

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    υπομονή και επιμονή στο ψάξιμο...
    υ.γ. άνοιξε λίγο και την ακτίνα που ψάχνεις...αν δω κάτι θα ενοιμερώσω...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Λοιπον, πηγα και το ειδα..

Αυτο που με προβληματισε πιο πολυ ειναι αυτο στις φωτογραφιες.. Το χταποδι δεν καθεται καλα νομιζω..
    Και αυτος μου ειπε την προιστορια με την βιδα που εσπασε και επρεπε να κατεβασει ολη τη μηχανη..

Οποιος ξερει ας μου πει καμια γνωμη..

Κατα τ'αλλα το πηρα για βολτα, και παει καλα.. Οταν ηταν κρυο εχανε δυναμη στις 3000 στροφες αλλα μετα εστρωσε..

Τα καλωδια ειναι πασπαρτου, και το κοντερ οπως ειπαμε δεν δουλευει.

Κανένας σωστός;;
    Αδερφέ κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μην ασχοληθείς με το συγκεκριμένο..

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    Ετσι, χωρις κοντερ μη το συζητας

Βαλε τα κριτηρια σου στα αναλογα site και δες τι αλλο υπαρχει στα κοντα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βασικές γνώσεις πάνω στην αγορά μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας
    από Terror777 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2013, 20:15
  2. Αγορά μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας
    από balios στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2011, 21:42
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2010, 15:32
  4. Ερωτηση σχετικα με αγορα μεταχειρισμενης Μοτο.
    από donstefano στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2009, 23:02
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 21:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ