Αναψε λαμπακι πανω απτο κεφαλι μου...ιδεα:
Αν μαθουμε/δουμε/δεν θελουμε να ρισκαρουμε κλειστο το κοφι σοπ στην λιμνη,παιζουμε σε ταπερ εκει....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ειμαι απο εκεινα τα μερη και συγκεκριμενα λιγο μετα τα λαγκαδια..η διαδρομες εκει ειναι τρομερες ακομα και με το ατοκινητο, ποσο μαλλον με την μηχανη..εχω κανα 2 χρονια να κατεβω χωριο εντελως τυχαια, αλλα να ξερετε απο απογευμα θα εχει ψυχρα..για το βραδυ δεν το συζητω
ίσως ακολουθήσω κι εγώ. αναλόγως αν θα έχω καθαρίσει ή σχεδόν καθαρίσει με την μετακόμιση του μαγαζιού.
Παρακολουθώ κι ενημερώνω!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Οπότε παιδιά, οι Αθηναίοι που βρισκόμαστε κια τι ώρα?
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Το μιτινγκ ποιντ θα κανονιστει μαλλον περιπτερο. Την ωρα τη βλεπουμε προςπαρασκευη.
Είστε μεγάλα καλοπαιδα και κάποιοι, ακόμη μεγαλύτερα (ακούει η Πάτρα?)
Θα με κάνετε να μην πάω στη Νυχτερινή το Σάββατο. Την ίδια διαδρομη ελεγα να κανω και εγω, αλλά για αργότερα.
Από Κιάτο, Στυμφαλια, Σκοτεινή, Βυτινα, μέχρι Λαγκάδια. Υπό σκέψη να ακολούθησω μέχρι ενος σημειου (Στυμφαλια, Λεβιδι, Βυτίνα), εφόσον μπορέσω να βρω απαλλαγή και εφόσον μιλάμε για πρωϊνή αναχώρηση.
Αλλά ξέχασα ... εσείς είστε γληγοροι![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Θα μπορουσε να περασει κι απο Λιμποβιτσι (ειναι φοβερα για ταπερ και αραγμα και διαδρομη με πυκνο πρασινο) και μετα απο Στεμνιτσα Δημητσανα για Λαδωνα· κατι τετοιο για τους Αθηναιους δηλαδη.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....