Αυτός έχει klv και είναι μια χαρά.
μεγαλη βοηθεια και ισως αυτο επαιξε ρολο ηταν και οι κυριες που προφανως εκαναν ΚΑΡΠΑ εως την αφιξη του ΕΚΑΒ και την απινίδωση.
Μπραβο στην αμεσοτητα και στην ταχυτητα χειρισμων συσκευης αμπου,γυρισμα γλωσσας και τοποθετηση ορου.
Εζησα για 2 ημερες ως εκπαιδευομενος και εμαθα αρκετα απο τους ανθρωπους αυτους και αυτο που μου εμεινε ηταν το παθος και η αγαπη για την δουλεια τους.
ΕΥΓΕ![]()
Είστε ωραίοι, ρε, πολλές![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ηρωες! Αυτό τα λέει όλα.
Κι αν τους ρωτήσεις θα σου πουν "το καθήκον μας κάνουμε"
Much![]()
λιγη εχουν την γνωση κ την ψυχραιμια να σωζουν ζωες κ πρεπει να τους τιμουμαι κ να τους προσεχουμε!!
ευγε για τον επαγγελματισμο σας!
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
ενα μεγαλο μπραβο άλλα και τεραστιο respect στον συνδελφο και σε ολους οσους καθημερινα προσπαθουν να κανουν την "δουλεια" τους παρολες τις αντιξοοτητες.
δεν ηθελα να αναφερθω (και ξερω πως μπορει να φανω μαλακας σε καποιους) αλλα με αφορμη τα λογια του Βασιλη να πω πως για εγκηκλοπαιδικους και μονο λογους, εγιναν πολλες παραληψεις και παρα πολλα λαθη. δεν εχει νοημα τι και πως το θεμα ειναι πως ολα πιγαν καλα, οποιος ομως θελει μπορουμε να κανουμε μια κουβεντουλα αλλου να σας επιχηριματολογισω.
Για να μη λέω βλακείες, ειδικός δεν είμαι και γνώσεις πέραν των βασικών σχετικά δεν έχω, αν λες εσύ που γνωρίζεις οφείλω να σε σεβαστώ απόλυτα. Μου έκανε όμως τρομερή εντύπωση το πόσο ακριβής ήταν με τις κινήσεις του και το ότι ήξερε μέσα στον κακό χαμό από υλικά κι εργαλεία στοιβαγμένα στον πολύ μικρό χώρο του σάκου, που ήταν τι.
Τέλος καλό όμως όλα καλά. Ο στόχος επετεύχθη!!
Και πάλι μπράβο σε όλους σας για το έργο που παράγετε.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
γνωστη η αγαπη μου για τους εκαβιτες παρα τις αντιξοοτητες που τραβανε. αλλη παστα οι ανθρωποι![]()
Γιαννης
Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά αυτά
Αγαπάνε αυτό που κάνουνε και φαίνεται...
Είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ πάνω απ'όλα με τεράστια καρδιά και ψυχή!![]()