Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 77

Θέμα: Ο πατέρας της χρονιάς.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    σωστά τα λέει ο ίτσου, αγνοήστε το θέμα τελείως, αφήστε τους να σκοτωθούν και αυτοί και τα παιδιά τους...
    Έχω δικά μου προβλήματα, ας πάνε να σφαχτούνε, εδώ δεν νοιάζονται αυτοί για τα παιδιά τους, γιατί ακριβώς να νοιαστώ εγώ;
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anritsu Προβολή μηνύματος
    Άσχετα με το πόσο απεχθές είναι το θέαμα , έχουμε εμείς το δικαίωμα εδώ να σηκώνουμε φωτογραφίες αγνώστων και "δικαιολογημένα " να κράζουμε ? Λες και εδώ είμαστε όλοι υποδείγματα οδηγών , πάμε σύμφωνα με τα όρια ταχύτητας , δεν εχουμε κάνει ούτε χιλιόμετρο με το κράνος παραμάσχαλα και δεν βάλαμε ποτέ εξατμίση φασαριόζικη . Δεν ξέρω αν τη φώτο την τράβηξε ο φιλος που ξεκίνησε το θέμα ή την τσίμπησε αλλού , όπως και να έχει όλοι έχουν μια κάμερα στο χέρι και οποίον πάρει ο χάρος . Προσωπικά αυτό δεν μ'αρέσει και γίνεται συχνά πλέον στα φόρουμ , για μην αναφερθώ τι λαϊκά δικαστήρια στήνονται στα social media. Επειδή ασχολούμαι με φωτογραφία ερασιτεχνικά το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο. Οσοι κάνουν street φωτογραφία έχουν μια ιδέα . Όσο για την φωτογραφία δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω .
    Eγω βλέπω πολλές παραβάσεις του ΚΟΚ σε δημόσιο χώρο σε μια φώτο που την βρήκα φυσικά και θεώρησα οτι πρέπει να την μοιραστώ σε εναν χώρο διαδικτυακό, που έχουμε θίξει ου ολίγες φορές το φαινόμενο αυτο. Ναι ας
    πούμε οτι έχουμε οδηγήσει χωρίς κράνος,έχουμε σφάξει κόκκινα και αλλα καλα,αλλα εδω μιλάμε για κάτι εντελως διαφορετικό, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Οπότε αν δεν σου αρέσουν τα λαϊκα δικαστήρια που αφορούν θέματα που συμβαίνουν σε δημόσιους χώρους μην ασχολείσαι με το τι σχολιάζεται δεν σε αναγκάζει κανεις. Επίσης υπάρχει mod που θα πράξει τα δέοντα αν ξεφύγει η κατάσταση η παραβιάζω κάποιο κανόνα του φόρουμ.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ΡΠΣΤ δεν έχουμε ένα νόμο που λέει

Π... ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΑΛΑ
    για αυτό???

Γ^΅Φ$ΣΕΔΓ%ΡΓΒΤΗΗΞ
    :a29:
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    καλο να ανεβαινουν αυτες οι φωτο καθώς κάποιος, κάτι θα καταλάβει απο το κράξιμο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    καλο να ανεβαινουν αυτες οι φωτο καθώς κάποιος, κάτι θα καταλάβει απο το κράξιμο...
    Και κράξιμο live
    Όχι για να καταλάβει ο κουφιοκεφαλος,αλλά για να καταλάβει το παιδάκι ότι για να τους βρίζουν όλοι μήπως είναι λίγο μαλακας ο μπαμπάς;

Άσχετα με το πόσο απεχθές είναι το θέαμα , έχουμε εμείς το δικαίωμα εδώ να σηκώνουμε φωτογραφίες αγνώστων και "δικαιολογημένα " να κράζουμε ? Λες και εδώ είμαστε όλοι υποδείγματα οδηγών , πάμε σύμφωνα με τα όρια ταχύτητας , δεν εχουμε κάνει ούτε χιλιόμετρο με το κράνος παραμάσχαλα και δεν βάλαμε ποτέ εξατμίση φασαριόζικη . Δεν ξέρω αν τη φώτο την τράβηξε ο φιλος που ξεκίνησε το θέμα ή την τσίμπησε αλλού , όπως και να έχει όλοι έχουν μια κάμερα στο χέρι και οποίον πάρει ο χάρος . Προσωπικά αυτό δεν μ'αρέσει και γίνεται συχνά πλέον στα φόρουμ , για μην αναφερθώ τι λαϊκά δικαστήρια στήνονται στα social media. Επειδή ασχολούμαι με φωτογραφία ερασιτεχνικά το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο. Οσοι κάνουν street φωτογραφία έχουν μια ιδέα . Όσο για την φωτογραφία δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω .
    Αν δεν ηταν νσ φαω μπαν θα σου λεγα οτι λες μαλακιτσες

πουτσ@@@@@@@@@

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα.

Ο μ@λακας, θα παραμείνει μ@λακας, γιατί μαγκια κι έτσι να ούμε, "έχουμε πέσει τόσες φορές και δεν παθαμε τίποτα και να πέσει κι ο μικρός, δεν τρέχει κάτι, θα συνηθίσουν τα κόκκαλα και θα φύγει το αίμα το κακό".

Το ζω εκ των έσω. Εχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Οποτε, δεν μου προξενει εκπληξη η φωτο.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Εχω παψει να ασχολουμαι με το θεμα γιατι δεν υπαρχει σωτηρια...
    Κοιταω μονο πλεον εχοντας ενα κομπο στο στομαχι σκεπτομενος τα χειροτερα.
    Δυο εχω και οταν βλεπουνε αλλα παιδια και γονεις, χωρις κρανος στη μηχανη, τους κραζουνε αμφοτερους.
    Εγω τελικα κοιταω την δουλεια μου.
    Αυτοι?
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Τη δευτερη φωτό την τράβηξα εγώ.Δε τη βρήκα κάπου.Πρόσωπα δεν φαίνονται όπως και πινακίδα.Η μαλακία όμως φαίνεται.Θεωρώ πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά προσωπικά δεδομένα.Αν έχει,ευχαρίστως να κατέβει δε χαλάει η δουλειά εκεί,κλάιν.Αυτό το παιδάκι,είναι εκτεθειμένο σε κίνδυνο λόγω τρίτου προσώπου.Το να οδηγήσει κάποιος τάπα ή ακράνοβιτς,ειναι προσωπικό του θέμα και επιλογή.Αυτου του παιδιού όμως ,όχι.

Εν ολίγοις και εν μέρη,συμφωνώ με αυτά που γράφεις υπο προϋποθέσεις.
    Φίου φίου φι φι φίου

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Eγω βλέπω πολλές παραβάσεις του ΚΟΚ σε δημόσιο χώρο σε μια φώτο που την βρήκα φυσικά και θεώρησα οτι πρέπει να την μοιραστώ σε εναν χώρο διαδικτυακό, που έχουμε θίξει ου ολίγες φορές το φαινόμενο αυτο. Ναι ας
    πούμε οτι έχουμε οδηγήσει χωρίς κράνος,έχουμε σφάξει κόκκινα και αλλα καλα,αλλα εδω μιλάμε για κάτι εντελως διαφορετικό, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Οπότε αν δεν σου αρέσουν τα λαϊκα δικαστήρια που αφορούν θέματα που συμβαίνουν σε δημόσιους χώρους μην ασχολείσαι με το τι σχολιάζεται δεν σε αναγκάζει κανεις. Επίσης υπάρχει mod που θα πράξει τα δέοντα αν ξεφύγει η κατάσταση η παραβιάζω κάποιο κανόνα του φόρουμ.
    Βασικά με το να σχολιάζουμε εδώ , ούτε κοινωνικό έργο προσφέρουμε ούτε ο πατέρας αυτού του παιδιού θα αλλάξει συμπεριφορά .Αυτό νομίζω το καταλαβαίνουμε λίγο πολύ όλοι . Επίσης επειδή το από όσο θυμάμαι το μοτό είναι ανοιχτό φόρουμ και έχουν πρόσβαση και μη εγγεγραμένοι είναι πού εύκολο να δει τη φωτό κάποιος γνωστός αυτού του "κυρίου" και να τον ενημερώσει . Αν αυτός τώρα έχει όρεξη , μπορεί κάλλιστα να κυνηγήσει το μοτο.γρ για την δημοσίευση . Δεν ξέρω βέβαια το νομικό πλαίσιο του φόρουμ και αν αυτό φέρει ευθύνη για φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι χρήστες .Και όντως απορώ που κάποιος μοντ δεν ειδε το θέμα . Ή ενδεχομένως δεν το είδε . Όπως και να έχει όμως το πρόσωπο το καθενός αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και χωρίς άδεια δεν μπορεί κανείς να το δημοσιευεί .Δες λίγο εδώ : http://www.philenews.com/el-gr/ch-gi...n-choris-adeia . Ωραία είπες πως πρόκειται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο . Τότε πήγαινε στον εισαγγελέα και κάνε μήνυση . Μαζί σου . Να του πάρουνε την άδεια . Αλλά όχι δήμευση . Προφανώς αν είχες κάλυψει πρόσωπα και πινακίδες δεν θα σχολίαζα τίποτα .
    Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Μια φορα προσπαθησα να πω κατι σε εναν "πατερα" που κουβαλουσε 3 παιδια εκτος απο τον εαυτο του πανω σε ενα agility......

Καπου εκει καταλαβα οτι δεν υπαρχει νοημα.... και βεβαια τον βλεπω καθε μερα να κανει το ιδιο....

Κατεληξα οτι ισως θα πρεπει να αφησουμε να γινει η φυσικη επιλογη σε αυτες τις καταστασεις.

Της κοντης ψωλης οι τριχες της φταινε
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Καπου στα μεσα των 80,δουλευα Αθηνας σε καταστημα ,κοντα στο Μοναστηρακι.Δεν ειχε δουλεια και στεκομουν στη πορτα και κοιταγα την κινηση στο δρομο.Απο Ομονοια προς Μονασ κατεβαινε χρεπι με μπαμπα να οδηγαει, μανα πισω και στη μεση μωρακι ενος χρονων.Μπροστα μου βγαινει απο την Βισσης αμαξι ,ακουμπαει το χρεπι,χανει τον ελεγχο ο μπαμπας (φυσικα)και σερνονται ολοι ,με καμμια 40-50χλμ.Οσο σερνονται η μανα ΚΡΑΤΑΕΙ το μωρο και να ουρλιαζει:"το παιδι μου".Δεν θα ξεχασω ποτε στη ζωη μου αυτη τη φωνη της μανας.Ακομα και τωρα που το θυμαμαι κατι με πιανει.

Παλαιό μέλος
    Αν αυτός τώρα έχει όρεξη , μπορεί κάλλιστα να κυνηγήσει το μοτο.γρ για την δημοσίευση.
    Ναι, αλλά τότε πρέπει να έχει όρεξη να αντιμετωπίσει και τις νομικές ευθύνες του για την μεταφορά του παιδιού με το μηχανάκι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Και κράξιμο live
    Όχι για να καταλάβει ο κουφιοκεφαλος,αλλά για να καταλάβει το παιδάκι ότι για να τους βρίζουν όλοι μήπως είναι λίγο μαλακας ο μπαμπάς;
    Ναι; Βρίσκεις ότι αυτό βοηθάει ένα παιδί σε οποιαδηποτε ευαίσθητη ηλικία να μεγαλώσει σωστά; Ας του πούμε τότε πώς και η μάνα του "εκδίδεται", μπας και θωρακιστει καλύτερα για το μέλλον. Τι λες;

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσωπα της χρονιας...
    από kalesin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2005, 10:14
  2. η δηλωση της χρονιας Νο2
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 13:11
  3. Η δήλωση της χρονιάς
    από byron στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ