Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Νέα περιπολικά διαβάζουν από αύριο τις πινακίδες

Παλαιό μέλος
    υπαρχει αυτο στην ελλαδα απο το 2008-09 απο οτι θυμαμαι.
    ειχα μπει σε ενα περιπολικο τετοιο φιλου αστυνομικου και με ειχε κανει ενα τετραγωνο.στην οθονη μεσα φωτογραφιζε συνεχεια πινακιδες και εδινε απ'ευθειας αν το αμαξι ειναι καπου《μπλεγμενο》
    οταν τον βλεπω τον ρωταω για αυτα τα αυτοκινητα και μου απανταει εδω και κατι χρονια οτι ειναι ακινητοποιημενα απι βλαβες.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Κι εγώ ξέρω ότι υπάρχει στην ΕΛΑΣ αριθμός περιπολικών (προφανώς μικρό μέρος του συνόλου) εξοπλισμένα με δυνατότητα real time διασταύρωσης στοιχείων. Και μάλιστα από το 2008. Τώρα πόσα από αυτά είναι ενεργά ή ακινητοποιημένα από διάφορες αιτίες, αυτό δεν το γνωρίζω...Πάντως να είστε σίγουροι ότι με την εισβολή των υπολογιστών στα αυτοκίνητα και την διασύνδεσή τους, πολύ σύντομα κάθε αυτοκίνητο θα μεταδίδει αυτόματα τα στοιχεία του -ηλεκτρονικό στιγμα το λένε - και θα είναι ΠΟΛΥ εύκολο να ελεχθεί από απόσταση και εν κινήσει... Και όχι μόνο να ελεχθεί αλλά να γίνεται και δυναμική επέμβαση - εδώ τα σημερινά αυτοκίνητα φρενάρουν μόνα τους αν αποφασίσει έτσι ο υπολογιστής τους, πόσο δύσκολο νομίζετε ότι είναι αυτό να γίνεται και κατόπιν "έξωθεν εντολής" ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex k8 Προβολή μηνύματος
    υπαρχει αυτο στην ελλαδα απο το 2008-09 απο οτι θυμαμαι.
    ειχα μπει σε ενα περιπολικο τετοιο φιλου αστυνομικου και με ειχε κανει ενα τετραγωνο.στην οθονη μεσα φωτογραφιζε συνεχεια πινακιδες και εδινε απ'ευθειας αν το αμαξι ειναι καπου《μπλεγμενο》
    οταν τον βλεπω τον ρωταω για αυτα τα αυτοκινητα και μου απανταει εδω και κατι χρονια οτι ειναι ακινητοποιημενα απι βλαβες.....
    οντως ετσι ειναι ....υπαρχουν και εδω....
    θα παρατηρησετε οτι σε ορισμενα εχουν μια μεγαλη οθονη στο κεντρο του ταμπλο....
    αυτα ειναι .....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Εγω δεν εχω τετοια κολληματα του τυπου "666,σαταναδες,τσιπακια ,Ν.ταξη κλπ"Αλλα βλεπω που παει το πραγμα.Γουσταρουνε τον ελεγχο.Να γνωριζουν τα παντα.Και να επιβαλλονται.Και εμεις(για να τελειωνω)απλα θα κοιταμε και θα τα δεχομαστε.
    Στη Νορβηγια πχ δεν υπαρχουνε διοδια.Καμερες ενημερωνουνε απο ποια σημεια περασεσ και σου ερχεται ο λογαριασμος στο σπιτι.

Οασο για την ακινητοποιηση απο μακρια που λες,αν δεν κανω λαθος λειτουργει σε πειραματικο σταδιο σε καποιες Αμερικανικες πολιτειες.Τουλαχιστον ετσι ειχανε πει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Μωρε και μεσα στο σπιτι θα μας κλειδωνουν σε λιγο αν ετσι γουσταρουν.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Η συνδεση με την ΥΣΑΕ δεν ειναι τιποτα το τρομερο. Εδω την εχουμε εμεις σαν απλα ασφαλιστικα γραφεια.

...δεν ειναι κατι τοσο φοβερο πια να την εχει ενα περιπολικο πιστευω.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Καλημερα τελος καλοκαιριου 30 αυγουστου απο αυριο χειμωνας !
    από tifoefs στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 20:06
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  3. Περιεργη ΑΠΑΤΗ???? με τις πινακιδες....
    από Zbandit750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2006, 08:40
  4. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 18:31
  5. νεα kawasaki (clopyright απο διπλανο forum)
    από idi στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ