Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: Μεγαλωσα;

Μέλος
    Ειμαι 39. Λογω επαγγελματος εχω να κανω με πιτσιρικαδες 18 μεχρι 24. Σε αυτο που κατεληξα ειναι οτι αλλαξαν οι εποχες... το κινητο λαπτοπ βιντεοπαιχνιδι αντικατεστησαν το παιχνιδι στις αλανες και τις τσαρκες καθως οι παρεες σε σπιτια συμφοιτητων συμμαθητων και φιλων αλλαξαν με friend, like, share, instagram και ο θεος ξερει τι αλλο. Μπαινοντας σε καφετερια ολοι μιλουσαμε μεταξυ μας ή παιζαμε κανενα ταβλακι σε κανενα φοιτητικο καφε. Τωρα οι μισοι ψαχνουν δωρεσν wifi και οι αλλοι μισοι ψαχνουν δουλειες σε καμμια εφημεριδα.... και τα δυο αποτελεσμα μιας δεκαετιας περιεργης. Κακομαθαμε με πολλες απαιτησεις, και οσοι ειμαστε στα 40, και τωρα δεν μπορουμε να προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα.... οσο για τις φατσες που προαναφερθηκαν,αφου αυτα προβαλλονται απο την τηλεοραση, αυτα θεωρουνται in....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    ... Και θα εκπλαγεις (ισως)αν μπορεσεις να δεις ΚΑΙ ποσοι νεοι βρισκουν αυτες τις συμπεριφορες......γελοιες.
    προφανώς είναι πιο ώριμοι από τους φίλους τους, αυτό όμως δεν αλλάζει τον πανάρχαιο μηχανισμό του εντοπισμού γελοιοτήτων από τους γηρεότερους και την αντίστοιχη δημιουργία νέων τρόπων έκφρασης και επικοινωνίας από τους νεότερους

να φανταστείς ότι υπάρχουν πλεόν αμερηκανάκια που ενώ οι γονείς τους είχαν ξεσκιστεί στα ντράγκς και το φρι σεξ, μόνο και μόνο για να διαφοροποιηθούν απο αυτούς, πίνουν μόνο γάλα και έχουν ορκιστεί να μείνουν παρθενοι μέχρι να παντρευτούν.

δεν έχει σημασία τι κάνει η νέα γενεά. σκοπός της πάντα ήταν να διαφοροποιηθεί με την προηγούμενη όσο και γελοίο να φαίνεται εσένα και εμένα

ο προπάππους μου μπορεί να κοίταξε τα εγγόνια του και να έφριξε αντίστοιχα με το πώς έφριξε ο προπάππους του με τις μαλ@κίες τις δικές του

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αυτό που δεν έχουν καταλάβει όχι μόνο τα πιτσιρίκια αλλά και οι περισσότεροι ενήλικες που χρησιμοποιούν το FB είναι ότι ό,τι μαλακία ανεβάσουν:

1) είναι ΔΗΜΟΣΙΑ και άρα επιτρέπουν στον καθένα να τη χρησιμοποιεί,

2) θα τους ακολουθεί για ΠΑΝΤΑ. (γιατί ακόμα και αν κατεβάσουν την όποια ανάρτηση, δεν μπορούν να ξέρουν αν κάποιος την έχει εντωμεταξύ εκτυπώσει και την κρατά για αργότερα),

3) ό,τι ανεβάζουν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους. Και μάλιστα νόμιμα.

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    ωχ παναγια μου!!! ωχ τι παθαμεεεεεε !!!
    σκεφτητε τι μπορει να νομιζει το εγγονι μου οταν θα του κανω μορφασμους ...:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    τι βλαμμενο και καθυστερημενο παππου εχω ?? ετσι δε θα λεει???:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    απο οτι καταλαβατε σε λιγο καιρο θα πρεπει να δειχνετε κατανοηση διοτι θα μιλατε με εναν 18χρονο πλεον...
    :ZZZ:

Εδω ειναι το ποστ των μπαρμπαδων;
    πουτσ@@@@@@@@@

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Ρε 'σεις, δεν πάτε να κάνετε καμμιά βόλτα καλύτερα, λέω 'γώ τώρα............
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ρε 'σεις, δεν πάτε να κάνετε καμμιά βόλτα καλύτερα, λέω 'γώ τώρα............
    Με τι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mikey-maoys.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	59,0 KB 
ID:	357199
    ναι ελα να πετσουμε

Ρε παιδιά, είμαι 50 και έχω κόρη 22 χρονών. Κάθε μέρα της λέω για γκατζετάκια, ταξίδια, παρέες και αυτή μου λέει ότι πρέπει να κάνει οικονομία, έχουμε κρίση, δεν το επιτρέπουν οι κατάστάσεις !! Τι να κάνω ο καψερός ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μονο αυτων που μπορουν και λουζονται...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas_versys Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά, είμαι 50 και έχω κόρη 22 χρονών. Κάθε μέρα της λέω για γκατζετάκια, ταξίδια, παρέες και αυτή μου λέει ότι πρέπει να κάνει οικονομία, έχουμε κρίση, δεν το επιτρέπουν οι κατάστάσεις !! Τι να κάνω ο καψερός ?
    .
    ρε μπας και κανει παρεα με την κορη μου????
    εγω βεβαια μπορω και συννενοουμε καλυτερα γιατι ειμαι πιο κοντα στην ηλικια της....
    ειμαι 48...οχι πενηντααααα!!!!
    Τελευταία τροποποίηση από sugariasgeorge; 20/04/2016 στις 17:54.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas_versys Προβολή μηνύματος
    Να της πεις να ζησει την ζωη της.Οπως μπορει.Οπως την ζησαμε και εμεις την δεκαετια του 80.Φυσικα και καταλαβαινω οτι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα τωρα,αλλα νεος μια φορα εισαι.Αμα πεισουμε τους νεους "εχουμε κριση" "καντε οικονομοια και βλεπουμε"χανουν τα καλυτερα τους χρονια.Γαμω τους πουσ.......ες που κανανε τον κοσμο να σκεφτετε ετσι.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τεκμήριο Νο1

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	53,5 KB 
ID:	357202

Τεκμήριο Νο2

Όνομα:	2.JPEG 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	69,0 KB 
ID:	357203

Τεκμήριο Νο3

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	65,8 KB 
ID:	357204

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ