Οχ sorry παιδια μαλακά θελω να πω Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας Πρώτη φορα το παθαίνω και εχω τρελαθεί...
Οχ sorry παιδια μαλακά θελω να πω Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας Πρώτη φορα το παθαίνω και εχω τρελαθεί...
Τέτοιες λαμογιες πατε να κανετε στις εταιρίες και μετα πληρώνουμε εμείς το αυξημένο κοστος του ποιοτικού ελέγχου...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Να κανεις καταγγελια... Σ. του Πολιτη, στην εταιρια κατασκευης, και σε οργανωσεις καταναλωτων. Δεν θα το αφηνα ετσι φιλε μου.. Παιζουν με τον κοπο και τον ιδρωτα του κοσμακη..
Παντως μεχρι να πραξουν τα δεοντα και να βγει ακρη, κανε ενα εσωτερικο μπαλωμα και θα προλλαβεις να τελειωσεις το λαστιχο σου πριν τελεσιδικησει το θεμα σου...
Μετα τραβα τους και μια καταγγελια για γρηγορη φθορα μεσα σε 10 χρονια...
Quod me nutrit... me destruit.....
Ηδη εχω κανει καταγγελια φιλε μου θα βαλω και δικηγόρο ειμαι αναμεσα σε κουγια και σε λυκουρεζο δεν ξερουν σε ποιον εκατσε η ατυχια θα τους χορεψω..
Γνωμη μου μην βαλεις Κουγια.. Τον ειχα χρησιμοποιησει για μια καταγγελια για τυρογαριδακια που δεν ηταν εντελως ισια, και δεν πηγε πολυ καλα το αποτελεσμα.
Δοκιμασε τον δευτερο..
Quod me nutrit... me destruit.....
Εγω θα απευθυνομουν στην ΕΟΜ φιλε.
Μια έγγραφη αναφορα και τα πράγματα θα παρουν το δρομο μονα τους.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σα δε ντρεπεστε λιγακι παιζετε με τον πονο ενος ανθρωπου και τον κοροιδευετε κι απο πανω.
Λαστιχα ενος μηνος και μπηκε μεσα προγκα; Που ακουστηκε αυτο;
Εγω στη θεση σου ακου πως θα σκοπευα να κινηθω.
Πρωτα απο ολα, θα εβρισκα μια προγκα σαν αυτη που μου εκανε τη ζημια και θα προσπαθουσα να της βαλω μεσα ενα κοματι λαστιχο, το αναποδο δηλ απο αυτο που σου συνεβει, για να δουν ολοι ρε οτι υπαρχει και η αλλη οψη.
Αμεσως μετα θα επερνα σβαρνα τα καναλια να δημοσιοποιησω το γεγονος και να παρει διαστασεις, δε μπορει κυριε να κυκλοφοραω αμεριμνος και να μου διακορευεις το ενος μηνος παρθενο λαστιχο μου και να μενω αμετοχος, ετσι για την τιμη των οπλωνε!
κουγιας και λυκουρεζος ξεχνα τους γιατι εχουν χασει υποθεσεις τρανταχτης γκαφας της εταιριας, οπως αυτη που ανελαβε ο κουγιας με κατι κουραμπιεδες ,που αμα φυσαγες εφευγε η σκονη, και τον ετρωγες σκετονε τον γκουραμπιε, αλλα και ο λυκουρας, ανελαβε να βρει τι χρωμα εχει το εμφιαλομενο νερακι που πουλανε τα περιπτερα, απ οτι ξερω απο "μεσα" απο πολυ δικο μου ανθρωπο, που ειχε ενα κολλητο που ειχε ενα μπαρμπα με παγκο στο μοναστηρακι, που πουλαγε γλυφιτζουρια στην baby siter του εισαγγελεα που ανελαβε την υποθεση, ακρη δεν εχει βγει ακομη φιλε, και τελικα εκαναν κατι συμβιβασμους λεει, και αποδεχθηκαν και οι δυο πλευρες οτι αμα θα τους ρωτανε για το χρωμα του νερου, θα λενε αχρωμο, και κατι τετοια χαζα, οποτε καταλαβαινεις τι χρημα επεσε...
Να πας στον λαστιχα σου και να τον απειλησεις οτι αμα δε σου αλλαξει το λαστιχο θα πας με ενα καλο ηλεκτρολογο, και θα του αλλαξεις τα φωτα, να δει αυτος...
Σαν τελευταια λυση θα μπορουσες (δε το συνιστω βεβαια μιας και το κρινω εξαιρετικα απανθρωπο) να τον αναγκασεις να βλεπει ολη μερα διαφημιστικα σποτ απο τα jubo .....
Εκει πιστευω θα τον εκανες χορηγο σου και θα ξενοιαζες μια ζωη με τις δωρεαν προσφορες ελαστικωνε!!!
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Αυτό δεν είναι τίποτα! Σε φίλο έτυχε λάστιχο σε καρφί ενός μηνός...
μαλλον τον φιλο σου τονε ξερω, δες το ποστ ποιο πανω![]()
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
δυο τυποι καρφωνουν ενα καρφι στο τοιχο νωρις το πρωι...
μονο που εχουν βαλει λαθος το καρφι...με το κεφαλι στο τοιχο και βαρανε την μυτερη πλευρα...
αργα το μεσημερι και ενω η προσπαθεια συνεχιζεται περνα ενας φιλος και τους λεει οτι τσαμπα βαρανε τοση ωρα....
διοτι το καρφι αυτο ειναι για τον απεναντι τοιχο...:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
.
ως εκ τουτου θελω να επισημανω οτι η ευθυνη βαραινει αποκλειστικα και μονο τον οδηγο,
διοτι χτυπησε το καρφι με τον λαθος τροχο...
εαν το ειχε χτυπησει με τον απεναντι τροχο θα ειχε ''βρει'' στο κεφαλι του καρφιου και δεν θα τρυπουσε το λαστιχο...
ας αναγνωρισει επιτελους το λαθος του!!!!![]()
:ZZZ:
εδώ κάπου πρέπει να γράψω για εκείνο το μνημιώδες ποστ....
τα Ελληνικά μοτομαγαζάκια τον καιρό της κρίσης
και να προσθέσω ότι αν ήμουν λαστιχάς και μου έλεγες τέτοια μαλακία περί αστοχίας υλικού
ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΘΑ Σ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ
(με το μπαρδόν)
κι έγρταφες μετά εδώ ότι σου έκανε κέφι !
![]()
ανανήψαντας