Μπράβο ρε Ακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Μπράβο ρε Ακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Ωραίοι Άκης και Γωγουλίνι. Τέλεια.
Υ.Γ.
Έχω καιρό που σκέφτομαι τα Άγραφα, γέφυρα Τατάρνας κλπ κλπ.![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ηταν και με ψιλοπυρετο...τι ψιλο....αλανι σοβαρο..
@βασκα:ο χαρτης μου γεφυρα ταταρνας ειχε μεσα αλλα επρεπε να γυρισουμε σχετικα νωρις πατρα οποτε πηγαμε απο επισκοπη.
the rest of yo guys:
ακριβως επειδη εχει πολυ ομορφα μερη,εβαλα 2 λογια και 5 φωτο να σηκωθει κανεις να παει γιατι αξιζει...
για οποιαδηποτε ινφο εδω ειμαι...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ωραίος ο φίλος!!!Πολύ τα γουσταριζω τα μερη κιαπαν και θέλω να βγάλουμε ένα καλό βολτακι με μια διανυκτερευσή για να δούμε πράμα
ωραιο το ζευγος!μαχιμο!
Ακη αν σου ελεγαν να διαλεξεις ποια απο τις δυο διαδρομες θα εκανες για Καρπενησι?
αυτη που πηγες απο Προυσο η' αυτη που ηρθες απο την λιμνη?
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Τώρα βάζεις δύσκολα.το κομμάτι μέχρι το θερμό είναι ας πούμε λίγο αδιάφορο εκτός απτην γέφυρα μπάνια μαλλον. Ανάμεσα από θερμό και όσο ανεβαίνει προς προυσσο γίνεται φοβερό.
Από καρπενησι μέχρι και κρεμαστά είναι πάλι πολύ ομορφσ. Από εκεί και κάτω όχι.έχει στα συν ότι βλέπεις και την λίμνη.ίσως η γέφυρα ταταρνας αξίζει παραπάνω αλλά έναι σχεδόν στην ευθεία της αμφιλοχιας.
Νομίζω θα επιλεξω προυσσο επειδή έχει και τα νερά στο πλάι του δρόμου και τους βράχους που περνάς.
Και επειδή από Αγρίνιο κάνεις παραπάνω " άσχημη" διαδρομή.ή μάλλον όχι τόσο όμορφη.
Τώρα που το θυμήθηκα.
Βγαίνει και μία διαδρομή από ορεινή ναυπακτος κάπου κοντά στο κρικελλο.αν κάποιος ξέρει πως είναι ας μας δώσει τα φώτα του.
Μετά τον προυσσό όπως πας για καρπενήσι έχει ένα δυό σημεία που μπορείς να σταματήσεις και να ρίξεις μιά βουτιά στο ποτάμι...![]()
Αλλά θέλεις 2 νύχτες εκεί για να μην είσαι στο τρέξιμο.
Ωραία βόλτα, Άκη.
Άμ κι εγώ ζήλεψα βρέ μπαγάσα! Μπράβο σας Άκη![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2