Τι λεφτά μπορείς να δώσεις;
Τα CBF μέχρι το 2007 έχουν καρμπυρατέρ και από το 2008 και μετά ιντζέκτιον.
Δοκίμασέ τα και τα δύο αν μπορείς, δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Είναι διαφορετικά με το V-Strom πιο ψηλό και με όρθια θέση οδήγησης.
http://cycle-ergo.com/
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
αμα δεν θες να βαζεις φωτια στην ασφαλτο οπως ειπες , και φρενα εχει το στρωμμα και μια χαρα ειναι ....
αν εχεις αλλες απαιτησεις , τα ξεχνας και τα δυο.
Ειχα v strom του 2004 , το πιο τίμιο μηχανακι που ειχα , παπι στην πόλη αξιοπρεπές και ανετο στις εξορμήσεις, χαμηλη καταναλωση , 0 βλαβες (τουλάχιστον ως τα 72000 χλμ που ηταν στα χερια μου), ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΈΣΕΙ Η ΕΜΦΆΝΙΣΗ που ειναι το μείον του νομιζω οτι ειναι καλη αγορα.
aleaxzafeir
Μιας και θα είναι η πρώτη μου μηχανή την θέλω ευκολοδήγητη με φρένα....Αυτό που με προβληματίζει σχετικά με το Cbf είναι η αξία μεταπώλησεις και το ότι δεν έχει το ίδιο κοινό με το Στρομ...Το Στρομ είναι το αγαπημένο στην Ελλάδα.Αν είσαι οδηγός που δεν τρέχεις που θες και μέσα και έξω από πόλη να είσαι άνετος και να σου επιτρέπει η μηχανή και ένα λαθάκι παραπάνω ποιο είναι προτιμότερο?
καβαλησε τις και τις δυο και δες ποια σου αρεσει η παρε οποια σου αρεσει .
Οτι μαλακια ειναι η μια , ειναι και η αλλη . Αμα πηγαινεις συνετα και σαν τον ανθρωπο , με καμια δεν θα εχεις θεμα
Στη θεση σου θα επαιρνα το σουζουκι για να φυγει πιο γρηγορα και να παρεις μετα αληθινη μηχανη , αν δεις και σου αρεσει το ολο στορυ .
Πριν απο καμια δεκαετια κοντα , αυτο ειχα κανει και εγω και πηρα το στρωμα .... χωρις σχεδιο , καταλαθος το κανα , αλλα πετυχε .
Κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ...Αν τα οδηγήσω θα έχω καλύτερη εικόνα και για τις δύο σε μια πόλη όπως η Αλεξανδρούπολη δεν πιστεύω να ζοριστεί το Στρομ αλλά τα 3 χιλιάρικα που διαθέτω τώρα θα πρέπει να γίνουν 4..Βρήκα ένα με 3.5 αλλά μοντέλο του 05 με πολλά έξτρα..Το χωρίς ΑΒΣ με τρομάζει λίγο μιας και νέος σε αύτα
δεν ειχαμε παντα abs. και στην αλεξανδρουπολη υποθετω δεν εχετε τους δρομους γιαλι και τον πανικο της αθηνας. θες να εχει δυνατοτητες φορτωματος?
Ποιο πολυ στην πολη θα κυκλοφορει λαθακια να συνχωρει ενα τριβαλιτσο για τις εξορμησεις μου μου αρκει οικονομικο απο σερβις και βενζινες να ειναι και ομαλη λειτουργια να εχει πανω κατω αυτα...Στην Αλεξανδρουπολη κινιση δεν εχουμε παρα πολη δρομους εχουμε αλλου καλους αλλου χαλι μαυρο
cbf,το είχα,άνετο πολύ και στην πόλη και απροβλημάτιστο
Είναι πιο ευέλικτο από το strom και πιο όμορφο(υποκειμενικό αυτό)
ενα μειονεκτημα εχει το vstorm σε σχεση με το cbf.........το κυνηγανε οι κλεφτες λογω εμπορικοτητας