ποσο κοστιζουν δηλαδη αυτα ρε παιδια? πειτε και στον ασχετο
έχω ακούσει από 1ο χέρι μόνο τα καλύτερα και επειδή είδα έναν δικό του από κοντά όντως στα σωθικά του ήταν καλύτερη κατασκευή από τον αντίστοιχο original.
Μιλάω για ποιότητα κολλήσεων και λοιπά ηλεκτρονικά μέρη.
http://www.sxelectronics.gr/el/p1.html
πως κανετε ετσι για 80€ ρε?
που να σας χαλαγε κανενας τρελος σενσορας ρελαντι ή tps που θελουν κανα 200αρι στο νερο...![]()
Τον sx τον έβαλε φίλος σε gs500f. Τώρα τελευταία του έκανε νερά το μηχανάκι (έσβηναν φώτα κλπ στο ρελαντί) υπέθεσε ότι έφταιγε η αρχαία τσαϊνα μπαταρία, την άλλαξε, πάλι τα ίδια. Πάει στον sx, του λέει μέτρα ανόρθωση (έχουν περάσει χρόνια, δεν μιλάμε για εγγύηση κλπ) του λέει είναι οκ, άλλο πράγμα φταίει. Πάει στην σουτζούκι, το ψάχνουν, ανορθωτής... Άλλαξε και όλα μία χαρά. Και ακόμα αναρωτιέται γιατί ο sx δεν βρήκε την βλάβη και γιατί δεν του πούλησε ακόμα έναν...
O sx electronics ειναι καλος αλλα εχει ενα μειονεκτημα: στην μεγαλη πλειονοτητα των περιπτωσεων, οταν αστοχησει, υπερφορτιζει και υπαρχει περιπτωση να χαιρετησειςς απο μπαταρια μεχρι μοναδες abs και κοντερ. Η αποψη μου ειναι οτι θελει να εχεις και ενα βολτομετρο στο καντραν για να βλεπεις τι συμβαινει.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Σταύρο, το πρόβλημα δεν ήταν τόσο ο ανορθωτής (τον οποίο άλλωστε ακόμα ΔΕΝ έχω πάρει καινούργιο....) ο οποίος προέκυψε μετά από το παρακάτω:
Το τρελό ψαχτήρι που έπεσε να βρεθεί γιατί έκανε διακοπές το μΕχανάκι και κινδύνευα να τσακιστώ.
Αρχικά ύποπτο θεωρήθηκε το κύκλωμα τροφοδοσίας καυσίμου.
Ελέγχθηκε η τρόμπα, βρέθηκε οκ, (περίεργο που δεν έχει παραδώσει ακόμα μετά από 48.000 χλμ την στιγμή που στο apriliabikers μιλάνε για εγκατάλειψη εγκοσμίων στα 10-20.000 χλμ.... εγώ φροντίζω να έχει πάντα αρκετή βενζίνη μέσα για να ψύχεται σωστά...)
Καθαρίστηκαν τεπόζιτο, σωληνάκια, μπεκ, αλλάχθηκε προληπτικά το φίλτρο βενζίνης (50 € και δεν παίζει να μπει ιμιτασιόν, αουτς.....)και λύση δεν.....
μπήκαν βγήκαν διάφορα μέχρι να βρεθεί ό ένοχος που ήταν ο πολλαπλασιαστής..... πολλές οι ώρες με σχετικά μικρό κόστος αναλογικά. (ευχαριστώ, Δημήτρη)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Yπαρχει ανακληση για την τρομπα και φανταζομαι οτι το εχεις δει, ετσι;
http://www.apriliabikers.gr/portal/a...city-atlantic/
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Στο δικό μου πραπρίλια ο ανορθωτής αλλάχτηκε γύρω στα 63.000.
Ξέρω από βέσπα!