Αυτό ακριβώς είχα κάνει και εγώ! Το είχα κλειδωμένο από την ημέρα που το πήρα 3 ολόκληρους μήνες. Το έβγαζα βέβαια δειλά - δειλά για την μπαταρία του αλλά και την κ@υλα - δε λέω -αλλά γύρω - γύρω από το τετράγωνο της πολυκατοικίας..
ενδιτ:ά τότε αλλάζει λίγο η φάση, αλλά τα Z ειναι future classicsχεις ελπίδες ένας πιτσιρικάς 21 ετών μόλις αγόρασε Ζ750 να το αφήσει στο γκαράζ 2 χρόνια?![]()
Το πρόβλημα τώρα είναι το δίπλωμα και η ασφάλεια;
Αυτά είναι το τυπικό μέρος της υπόθεσης.
Το ουσιαστικό είναι το πρόβλημα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εννοείται.Τιποτα εγω φταιω ρε.Εν τω μεταξύ έβλεπα τώρα την συνομιλία μας στο fb και εγω σαν μαλάκας του είχα προτείνει hornet 102hp.Η αλήθεια ειναι ότι και εγω δεν έχω μεγάλη εμπειρια με μηχανές.Ούτε δυο χρόνια δεν οδηγάω.Δεν ήξερα τι σημαίνει 100hp μέχρι που τα καβάλησα.
Με τι λογικη ενας ανθρωπος αγοραζει κατι το οποιο για τα επομενα 3 χρονια δε μπορει να το χρησιμοποιησει νομιμα;
Οταν ειχα παρει τη πρωτη μου μηχανη ηθελα να γυρισω το κοσμο, αν την ειχα παρανομα οτε τη γειτονια μου δε θα μπορουσα να γυρισω.
Δεν ειναι ενα παιδι 16 χρονων με το μυαλο πανω απο το κεφαλι του, μιλαμε για ενηλικα 21 χρονων.
Μπορω να πω πολλα αλλα τσαντιζομαι με την ιδεα και μονο οτι για τα επομενα 3 χρονια θα κυκλοφορει ενας ακομα στο δρομο.
Κατά τη γνώμη μου το μόνο λάθος που έκανες ήταν που τον παρότρυνες να πάρει μοτοσυκλέτα (γενικά, ασχέτως μοντέλων), ενώ ήθελε αυτοκίνητο.
Από εδώ και πέρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δράσεις σαν σωστό παράδειγμα στην οδήγηση και στη χρήση εξοπλισμού.
Πάρτον μαζί σε καμμιά βόλτα κλπ.
Ο φιλαρακος σου ειναι λακαμας.-
Και με κουτι τον ιδιο κινδυνο θα διετρεχε....
πουτσ@@@@@@@@@
Σε πρώτη φάση θα του στείλω το thread να το διαβάσει.Να δεί ότι δεν είμαι ο μόνος που θεωρεί ότι βάζει την πολύτιμη ζωη του σε κίνδυνο.Αν δεν προβληματιστεί και έτσι και να τον δώσω στην τροχαία απλά θα πάει να πάρει άλλη.Αν δεν του φύγει η ****** δεν έχει λυθεί το πρόβλημα.Σας ευxαριστώ όλους πάντως παιδια για τα σχόλια σας.Ελπίζω να πιάσουν τόπο μπας και αποφύγουμε το μοιραίο.