Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Δολιοφθορά σε κάλυμμα και προσεχώς; στη μηχανή.

Παλαιό μέλος
    Στην πρώτη σου πρόταση έπεσες μέσα, μιλάμε για μια γυναίκα η οποία απ' οτι έχω καταλάβει, επειδή τη βρίζει ο άντρας της προσπαθεί να ξεσπάσει σ' εμάς. Βγαίνει στο μπαλκόνι και προσβάλλει τη μητέρα μου επειδή ταίζει τις γάτες στην αυλή (το οποίο δε γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο αλλά εξ' αποστάσεως), έχει χτυπήσει γάτα στο κεφάλι και τη σώσαμε την τελευταία στιγμή. Ο άντρας της βρίζει τον όροφο που μένουμε επειδή καθυστερεί να κατέβει το ασανσέρ. Όσο για το αν ο γιος τους που μας έβγαλε μαχαίρι(είναι 18) είναι τρελλός δεν το αποκλείω, άλλωστε ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Και σκέψου οτι τους έχουμε βοηθήσει στο παρελθόν αρκετές φορές σε προβλήματα που είχαν και πριν αρκετά χρόνια όταν ο γιος τους είχε βάλει φωτιά στο σπίτι, στη μητέρα μου πήγε και τους έσβησε τη φωτιά. Και το ευχαριστώ το εισπράτουμε τώρα. Για να σου δώσω να καταλάβεις για τι άτομα μιλάμε, ο άντρας δε δουλεύει (κοπροσκυλιάζει όλη μέρα στο καφενείο), η μάνα δε δουλεύει και είχαν πάρει γυναίκα για να τους κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Και μετά κλαίγονται οτι έχουν προβλήματα, λες και οι υπόλοιποι δεν έχουμε, λες και πρέπει να τους υπηρετούμε. Εσύ στη θέση μου τι θα έκανες; Μιλάμε για θρασύδειλους και παρτάκηδες όσο δεν πάει.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    αν η περιγραφή της οικογένειας στέκει τότε απλά προχωράς με το νόμιμο τρόπο, καταγγελία στο ΑΤ και εξώδικο από το δικηγόρο σου.

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Infini Προβολή μηνύματος
    . Εσύ στη θέση μου τι θα έκανες; .
    .
    νομιζω οτι εχει ηδη απαντηθει απο τον αλεξανδρο..
    1ο βημα: καταγγελια στην αστυνομια
    2ο βημα: εξωδικο
    3ο βημα: μήνυση
    :ZZZ:

Παλαιό μέλος
    Δυστυχώς έχεις μπλέξει από ότι φαίνεται ..λογικό είναι που σου λένε τα παιδιά να κινηθείς με τον νόμιμο τρόπο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βγάλεις άκρη η θα χειροτερεψεις τα πράγματα . Δύο φορές μου έχει τύχει στο παρελθόν παρόμοια περίπτωση , την μια φορά αναγκάστηκα να αλλάξω σπίτι για να βρω την ηρεμία μου ..ο τύπος για να φανταστείς μου είχε πει ότι θα με σκοτώσει ( δεν είχα φερθεί και εγώ με τον καλύτερο τρόπο).Στην άλλη περίπτωση μιας και είχα εμπειρία από την προηγούμενη υπόθεση τον έπιασα ήρεμα και ωραία από την αρχή του τα είπα έξω από τα δόντια και τα βρήκαμε .Δοκίμασε μια με ωραίο τρόπο και αν δεν κάτσει ενήργησε αναλόγως ..γενικά είναι να μην μπλέξεις φίλε μου.

Παλαιό μέλος
    Όταν είχα πάει στο τμήμα για να καταγραφεί το περιστατικό με το μαχαίρι, μου είχαν πει οτι μπορώ να κάνω και εισαγγελική παραγγελία ώστε να τους αποτρέψουμε από το να μας δημιουργούν προβλήματα. Δυστυχώς τότε δεν το έκανα και το μετάνιωσα, γιατί τώρα δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να πειστεί ένας εισαγγελέας να διατάξει εισαγγελική παραγγελία για το σκίσιμο της κουκούλας. Ξέχασα να γράψω και το καλύτερο. Η ιδέα για να μου σκίσει την κουκούλα, είμαι σίγουρος οτι της μπήκε ως εξής: Μια μέρα κατέβηκα να ράψω μια μικρή τρύπα που υπήρχε, μάλλον από γάτα, και με είδε αυτή από το μπαλκόνι οπότε και της μπήκε η ιδέα να τη σκίζει. Σατανικό;

Παλαιό μέλος
    Το ενδεχόμενο να την σκίζουν όντως οι γάτες δεν παίζει ;

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Όταν είχα πάει στο τμήμα για να καταγραφεί το περιστατικό με το μαχαίρι, μου είχαν πει οτι μπορώ να κάνω και εισαγγελική παραγγελία ώστε να τους αποτρέψουμε από το να μας δημιουργούν προβλήματα. Δυστυχώς τότε δεν το έκανα και το μετάνιωσα, γιατί τώρα δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να πειστεί ένας εισαγγελέας να διατάξει εισαγγελική παραγγελία για το σκίσιμο της κουκούλας. Ξέχασα να γράψω και το καλύτερο. Η ιδέα για να μου σκίσει την κουκούλα, είμαι σίγουρος οτι της μπήκε ως εξής: Μια μέρα κατέβηκα να ράψω μια μικρή τρύπα που υπήρχε, μάλλον από γάτα, και με είδε αυτή από το μπαλκόνι οπότε και της μπήκε η ιδέα να τη σκίζει. Σατανικό;

μπορείς να κάνεις εισαγγελική παραγγελία έως και 3 μήνες από την καταγγελία στο ΑΤ.

Παλαιό μέλος
    Sapphire, μιλάμε για περίπτωση, να σκεφτείς οτι κατέβαινε στην αυλή και άφηνε επίτηδες τη βρύση ανοιχτή για να φανεί οτι την ξεχνάει η μητέρα μου επειδή βάζει νερό στις γάτες.

Παλαιό μέλος
    Sapphire, μιλάμε για περίπτωση, να σκεφτείς οτι κατέβαινε στην αυλή και άφηνε επίτηδες τη βρύση ανοιχτή για να φανεί οτι την ξεχνάει η μητέρα μου επειδή βάζει νερό στις γάτες. Για γάτες δεν πάιζει γιατί φαίνεται οτι είναι σκισμένη με εργαλείο. Γενικά προσπαθεί σε ό, τι κάνει να μη φαίνεται ως δολιοφθορά αν και στοσυγκεκριμένο δε νομίζω να τα κατάφερε.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	koukoula2.jpg 
Προβολές:	268 
Μέγεθος:	101,9 KB 
ID:	359412

Παλαιό μέλος
    Στο λέω γιατί οι γάτες έχουν μια μανία με τα μηχανάκια .. τόσες φορές τις έχω βρει να κοιμούνται στο κάθισμα κάτω από την κουκούλα και μου έχουν ανοίξει κάμποσες τρύπες . Ξέρω τι μου λες , είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι που απλά δεν έχουν τι να κάνουν και τα βάζουν με τους γύρω τους .

**
    Σίγουρα δεν έχει γίνει από γάτες , τώρα είδα την φωτογραφία .

Παλαιό μέλος
    αν αυτο το έκανε γατα μάλλον πρεπει να φοβάσαι τη γατα και οχι τη γρια

σορυ για το γελακι..

οι τυποι ειναι επικυνδινοι? εχεις οικογενια κτλ? αυτα εχουν σημασια και οχι η κουκουλα.

Παλαιό μέλος
    Μένω με τους γονείς μου, κοίτα επειδή είναι θρασύδειλοι, ακόμα και να ήθελαν το βρίσκω απίθανο να μας έκαναν κάτι σοβαρό μπροστά μας.

Παλαιό μέλος
    Μένω με τους γονείς μου, κοίτα επειδή είναι θρασύδειλοι, ακόμα και να ήθελαν το βρίσκω απίθανο να μας έκαναν κάτι σοβαρό μπροστά μας.
    τοτε απλα αγνοησε τους κανονικα. αστην ετσι αλλωστε δεν βρεχει και αν εχεις και αλλο κρουσμα ακολουθησε την πιο νομιμη και εξυπνη οδο οπως σου ειπαν και τα παιδια.

Να βαζεις τη μηχανη σε παρκινγκ..
    Και ξεκινησε τις νομιμες διαδικασιες εναντιον τους.
    Οι ουρακοταγκοι οταν βλεπουν ανοχη παιρνουν περισσοτερο θαρρος.

Παλαιό μέλος
    Το θέμα ξέρεις ποιο είναι; Οτι αυτή επειδή δεν της μιλάω συνεχίζει και το κάνει. Σήμερα βρήκα τη μισή κουκούλα σηκωμένη. Δε γίνεται μια φορά και τέλος. Και το χειμώνα που θα βρέχει τι θα κάνω; Θα πρέπει να το ράβω συνέχεια; Πιστεύω πως αν δει οτι το αφήνω έτσι θα κάνει κάτι χειρότερο για να με αναγκάσει να ασχοληθώ με αυτό που κάνει. Πριν αρχίσει η ιστορία με το κάλυμμα, έβαζε μια πέτρα κάτω από τη μηχανή ή όταν πήγαινα βόλτα και επέστρεφα έβλεπα την πέτρα εκεί που την παρκάρω. Τώρα αυτό με την κουκούλα. Από τη μια λέω να μην ασχολούμαι αλλά βλέπεις που καταλήγεις όταν το αφήνεις.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2010, 12:27
  2. Για όσους έχουν το Destinator σε PPC και μηχανή Yamaha
    από billy_BMW στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2007, 23:37
  3. Καλημερα Σε Ολουσ Και Χρονια Πολλα!!
    από XTMPAM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2003, 00:42
  4. Καλημερα Σε Ολουσ Και Ξαναπροτεινω......
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 21:54
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ