Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: περι διακοπης συμβολαιου..

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Από τη στιγμή που οι τιμές διαμορφώνονται σε στυλ καρτέλ το πιθανότερο είναι ότι αυτά τα ολίγα ευρώ που θα γλιτώσετε πρόσκαιρα με αλλαγή παρόχου θα τα φάτε στο τσερβέλο σε λίγους μήνες από τον πάροχο που θα επιλέξετε είτε με αύξηση στο πάγιο -πάλι- είτε με αύξηση της χρονοχρέωσης σε κάποιο προορισμό διεθνή, εθνικό η πενταψήφιο...

Συνεπώς αν τα κινητά σας έχουν καλό σήμα και η σταθερή σας δουλεύει σωστά μην επιχειρείτε άσκοπες αλλαγές. Γιατί από εκεί που το σήμα στο κινητό σας είναι οκ ξαφνικά να πέσετε σε τρύπα κάλυψης από ξηλωμένη κεραία του διαβόλου και η σταθερή σας να σταματήσει να δουλεύει για λίγες μερούλες επειδή ο κατανεμητάριος του "incubment" στράβωσε ή έπινε τα τσίπουρά του στο τοπικό οινοπνευματοποτείον και ξέχασε να σας φυσώσει το καλώδιο, είναι κάτι που ΔΕΝ το θέλετε ειδικά αν δουλεύετε πολύ από το σπίτι... trust me
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Πήγα 50% το μηναίο κοστολόγιο πιο κάτω με την τελευταία αλλαγή. Άσκοπο δεν το λες. Και όσο και να ανέβει, να φτάσει τα παλιά... Ξέρω 'γω, το βλέπω χλωμό. Αλλά και πάλι, δεν αγοράζω συσκευές, οπότε δεν έχω δέσμευση.

Πιθανόν το ίδιο ή αντίστοιχο να πετύχει και ο Μικές.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αν υπάρχουν καταγραφές των παραπόνων σου με σχετική συχνότητα, μπορείς να το επικαλεστείς αυτό.

Αλλά στα ψιλά γράμματα γράφει να οτι η ταχύτητα είναι "ενδεικτικη" και εξαρτάται από άλλους παράγοντες.
    καλα τα λες.. αλλα όταν σου ταζουν "μεχρι 24" και η μεγαλυτερη ταχυτητα που εχεις δει είναι 1,8 και μετα από παραπονα στο καναν 4,5 μεγιστο και όταν ξανακανεις παραπονο σου λενε φταιει η γραμμησας, ειστε μακρυα από αστικο κεντρο, και βλέπεις άλλες συνδεσεις στη περιοχη σου να τρεχουν στα 12 και πανω, τοτε σαν καταναλωτης αισθανομαι ότι με δουλευουν..

και στο φιναλε, αντε φταιει η γραμμη.. εσεις τι κανετε? από τη στιγμη που υποσχεστε τετοια ταχυτητα και εγω ουτε το 1/5 αυτης δεν εχω, δεν πρεπει να διορθώσετε την αιτια του κακου? εγω δεν πληρωνω για να μου λετε "φταιει η γραμμη", για να μου παρεχετε σωστη υπηρεσια πληρωνω.. το "μεχρι 24" στα αυτια μου ακούγεται ότι το λιγοτερο που θα τρεξει αντε να είναι 17-18..
    το 4,5 δεν είναι μεχρι 24, είναι μεχρι 5.. οποτε η φτιαχτε το, η χρεωστε αναλογα...

δεν επιτρεπεται στο 2016 να σου ταζουν 24 και να εχεις λιγοτερο από 5 όταν ολη η ευρωπη τρεχει με πανω από 50...

Μιλας σε άνθρωπο που από το 2008 μένει σε περιοχή όπου του λένε "να λέτε ευχαριστώ που έχετε τηλέφωνο κιόλας" με ίντερνετ στο 1.5-1.8....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μιλας σε άνθρωπο που από το 2008 μένει σε περιοχή όπου του λένε "να λέτε ευχαριστώ που έχετε τηλέφωνο κιόλας" με ίντερνετ στο 1.5-1.8....

καλα δεν χρειαζεται να εισαι και σε τρελα "ιδιαιτερη" περιοχη...
    στο προηγουμενο σπιτι, αρχες Ιλιου, τερμα Περιστεριου (βασικα ο δρομος ηταν το οριο των δημων) η γραμμη επαιρνε απο το κεντρικο του ΟΤΕ Περιστεριου που ηταν 2,5χλμ μακρυα και δεν σηκωνε πανω απο 8...και επειδη δεν υπηρχε προγραμμα στα 8, πηγα στο προγραμμα του 4, με ταχυτητες 3,6-3,7...

στο πατρικο μου που ειναι 500 μετρα απο το συγκεκριμενο κεντρο του ΟΤΕ, τρεχει 24αρι προγραμμα με σταθερα πανω απο 16 πραγματικη...

Οπότε τι, αν δεν έχεις σπίτι ΔΙΠΛΑ σε ΟΤΕ, προκοπή δεν; Τσάμπα τόσες τεχνολογίες, τόσα "φιδάκια" στο δρόμο που κρύβουν οπτικές ίνες, όλα μάταια; Θα μου πεις τι εκπλήσσομαι, εδώ στην περιοχή κάτι απλό ζητήσαμε (100 μέτρα προέκταση γραμμών) και περιμένουμε μιά 10ετία "να γίνει διαγωνισμός και να βρεθεί εργολάβος"... Και μ'αυτά και μ'αυτά, μαθαινεις να αγαπάς το δημόσιο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  3. Περί Αλυσίδας …
    από niko13g στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks