Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 62

Θέμα: Fightclub ξανά στον αέρα από 8 Ιουνίου

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nic mor Προβολή μηνύματος
    Κάτι πήρε το αυτί μου, πως θα είναι για μία επετειακή
    εκπομπή για τα 20 χρόνια του σταθμού κτλ..

Εντιτ :δεν είναι σίγουρο αυτό που λέω!
    Μου εκανες τη καρδια περιβολι....

Συμφωνα με αυτο το αποσπασμα νομιζω οτι γυρνανε για τα καλα!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    τουλ θα βγει το trainspotting 2
    Μετά το RAMBO 5

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Κατά τη γνώμη μου μια βλακεία και μισή, όπως και οι περισσότερες παραγωγές που έχει κάνει ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός...

Χιούμορ για τετράχρονα και βγάλε

Γενικά μεγάλωσα με σπορ φμ, αλλά τον παράτησα όταν κάποια δόση το ξεφτίλισε με τις διαφημίσεις

Από τη στιγμή δε που τον πήρε ο Αλαφούζος, μη μιλήσουμε καλύτερα, είναι πραγματικά για λύπηση όλοι εκεί μέσα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Κατά τη γνώμη μου μια βλακεία και μισή, όπως και οι περισσότερες παραγωγές που έχει κάνει ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός...

Γενικά μεγάλωσα με σπορ φμ, αλλά τον παράτησα όταν κάποια δόση το ξεφτίλισε με τις διαφημίσεις

Από τη στιγμή δε που τον πήρε ο Αλαφούζος, μη μιλήσουμε καλύτερα, είναι πραγματικά για λύπηση όλοι εκεί μέσα
    Ολυμπιακος ε...?
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Ολυμπιακος ε...?
    Μπα

ΑΕΚτζής με φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα και αντιολυμπιακός

:a39:

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Περι ορέξεως ....
    Και 'γω με σπορ φμ μεγαλωσα και οντως μπορει το χιουμορ τους να μην ειναι για ολους, αλλα προσωπικα μ'αρεσει και μου θυμιζει αλλες εποχες πιο ξενιαστες και γι'αυτο συνεχισα να τους ακουω.
    Καποιες συνηθειες μας μπορει να ειναι καταλοιπα απο το παρελθον και να τις κουβαλαμε απο συνηθεια και το fightclub ειναι μια συνηθεια που εγινε λατρεια.
    Μεχρι και το 13 διασκεδαζα μαζι τους και το ευχαριστιομουν αυτο το διωρο. Και μη ξεχναμε οτι ειναι ραδιο, δεν ειναι τηλεοραση που σε καθηλωνει, παραλληλα εκανα 1002 αλλα πραγματα, μου εκαναν παρεα οπως εγραψα παραπανω.

Σε ολα τα υπολοιπα για το σπορ φμ συμφωνω μαζι σου, το εχω γυρισει στο sport24 αλλα και παλι δεν εχω δεθει με κανεναν.

Τωρα για Τσαμόπουλο και θαναηλάκη μη μιλησω ε?

Αριστιδη δε προσπαθω να διαπληκτιστω μαζι σου για κανενα λογο, την αποψη μου λεω.

Αν εξαιρεσουμε καποιες ψιλοχαζομαριτσες ηταν πολυ εξυπνη εκπομπη. Οντως το στυλ δεν ειναι για ολους αλλα σαν τις αλλες τις εκπομπες ολων των σταθμων δεν ηταν.
    Δεν μπορεις να ακουσεις πλεον(με λιγες εξαρεσεις) τιποτα σε αθλητικο σταθμο.
    Αλλα οπως κ να το κανουμε οι του Fight Club ακροατες θα ειμαστε κολλημενοι!!

Αν εξαιρεσουμε καποιες ψιλοχαζομαριτσες ηταν πολυ εξυπνη εκπομπη. Οντως το στυλ δεν ειναι για ολους αλλα σαν τις αλλες τις εκπομπες ολων των σταθμων δεν ηταν.
    Δεν μπορεις να ακουσεις πλεον(με λιγες εξαρεσεις) τιποτα σε αθλητικο σταθμο.
    Αλλα οπως κ να το κανουμε οι του Fight Club ακροατες θα ειμαστε κολλημενοι!!
    Ακριβως αυτο!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Περι ορέξεως ....
    Και 'γω με σπορ φμ μεγαλωσα και οντως μπορει το χιουμορ τους να μην ειναι για ολους, αλλα προσωπικα μ'αρεσει και μου θυμιζει αλλες εποχες πιο ξενιαστες και γι'αυτο συνεχισα να τους ακουω.
    Καποιες συνηθειες μας μπορει να ειναι καταλοιπα απο το παρελθον και να τις κουβαλαμε απο συνηθεια και το fightclub ειναι μια συνηθεια που εγινε λατρεια.
    Μεχρι και το 13 διασκεδαζα μαζι τους και το ευχαριστιομουν αυτο το διωρο. Και μη ξεχναμε οτι ειναι ραδιο, δεν ειναι τηλεοραση που σε καθηλωνει, παραλληλα εκανα 1002 αλλα πραγματα, μου εκαναν παρεα οπως εγραψα παραπανω.

Σε ολα τα υπολοιπα για το σπορ φμ συμφωνω μαζι σου, το εχω γυρισει στο sport24 αλλα και παλι δεν εχω δεθει με κανεναν.

Τωρα για Τσαμόπουλο και θαναηλάκη μη μιλησω ε?

Αριστιδη δε προσπαθω να διαπληκτιστω μαζι σου για κανενα λογο, την αποψη μου λεω.
    Ποιος διαπληκτισμός βρε ;

Αλοίμονο

Συμφωνώ για Τσαμόπουλο / Θαναηλάκη, και Πανουτσοκαρπετόπουλους γούσταρα πολύ, αν και με διαφορά καλύτερος ήταν ο Χαραλαμπόπουλος

'Οπως το λες είναι, όντως δεν είναι του στυλ μου

Προσωπικά ακούω μόνο αθλητικό ραδιόφωνο, αν και πλέον δε με καλύπτει κάτι

Καλύτερος ραδιοφωνικός σταθμός κατά τη γνώμη μου ήταν ο Σπριντ ΦΜ, αλλά πάμε πολύ παλιά, μάλλον εσύ δε θα τον είχες προλάβει καν...

Πέραν όλων των άλλων όμως, πλέον η κατάντια του συγκεκριμένου σταθμού δεν έχει όριο

Σαν οπαδός Ολυμπιακός, ξερνάω όταν βάζω να ακούσω μια ενημερωτική αθλητική εκπομπή και ακούω το δελτίο τύπου του Αλαφούζου

Η ξεφτίλα έχει και κάποια όρια, ούτε ο Φλας του Κόκκαλη δεν ήταν έτσι...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σαν οπαδός Ολυμπιακός, ξερνάω όταν βάζω να ακούσω μια ενημερωτική αθλητική εκπομπή και ακούω το δελτίο τύπου του Αλαφούζου

Η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που εχει αλλαξει χερια ο σταθμος εχει γινει ακριβως αυτο. Επισης εχουν φυγει και καποιοι πολυ καλοι παραγωγοι - δημοσιογραφοι για αυτο το λογο και αεκτζηδες και ολυμπιακοι και παναθηναικοι.
    Ακομα και στο site του σταθμου σημερα, μετα απο νικη του ολυμπιακου εχουν βαλει τη φωτο του Αλαφουζου.

ΥΓ: Αυτος ο Νικολογιαννης πως εχει μεινει δε ξερω....

Ηταν...ο sport-fm προ Αλ Αφουζ!!
    Σαν να ακουγα τον Τακη κ τον Ακη...
    Απο που να το πιασεις κ που να το αφησεις?? Αντωνηδες? Χελακης? Χριστογλου?
    Απλα τον πηρε ο κοντος τωρα κ ολοι οι Ολυμιακοι που ηταν φαν δεν μπορουν πλεον.
    Αλλα αυτη ειναι αλλη ιστορια κ δεν λεγεται μεσω πληκτρολογιων.

Fyi, Εγω Παναθηναικος ειμαι αλλα τον Αλ Αφουζ δεν τον χωνευω για πολλους κ διαφορους λογους αλλα το εκτρωμα που ηταν ο Sport-Fm πριν δεν ειναι πλεον.

Ηταν...ο sport-fm προ Αλ Αφουζ!!
    Σαν να ακουγα τον Τακη κ τον Ακη...
    Απο που να το πιασεις κ που να το αφησεις?? Αντωνηδες? Χελακης? Χριστογλου?
    Απλα τον πηρε ο κοντος τωρα κ ολοι οι Ολυμιακοι που ηταν φαν δεν μπορουν πλεον.
    Αλλα αυτη ειναι αλλη ιστορια κ δεν λεγεται μεσω πληκτρολογιων.

Fyi, Εγω Παναθηναικος ειμαι αλλα τον Αλ Αφουζ δεν τον χωνευω για πολλους κ διαφορους λογους αλλα το εκτρωμα που ηταν ο Sport-Fm πριν δεν ειναι πλεον.
    Αν πρόσεξες, έγραψα ότι σταμάτησα να ακούω λόγω του ότι είχε πιο πολύ διαφημίσεις παρά εκπομπή

Ο Μπάμπης, αν τον άκουγες, έλεγε με σαφήνεια ότι δεν είναι δημοσιογράφος, είναι διασκεδαστής

Για αυτό τόνισα το "ενημερωτική" εκπομπή

Σπυρόπουλος, Σωτηρακόπουλος, Κατσαρός (που έβγαινε συνέχεια guest), και αυτοί Τσουκαλάδες να φανταστώ ;

Τώρα για τους Αντώνηδες που λες, είδαμε και τον Πανούτσο πανάθεμά τον φέτος στον Σκάι, παλαμάκια και αυτός

Συμφωνώ ότι ο σταθμός είχε περισσότερους Ολυμπιακούς, το οποίο όμως είναι και απόλυτα λογικό αν το καλοσκεφτείς, τη στιγμή που είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, οι Ολυμπιακοί είναι η πλειοψηφία του κόσμου - άρα και του κοινού (ή αλλιώς πελάτες τους λένε)

Παλιότερα πάντως, ακουγόντουσαν όλες οι φωνές

Πιο σιγά ίσως, αλλά σίγουρα υπήρχε βήμα

Μονο και μόνο τον Γκόντζο να βάλεις, φτάνει

Πλέον δεν υπάρχει ο παραμικρός αντίλογος, πετάει ξεροκόματο ο Γιάννης και βαράνε παλαμάκια βαζελοφροσύνης από κάτω μπας και φάνε κάνα ψίχουλο...

Οπότε είναι άτοπο να κάνεις συγκρίσεις του τότε με το τώρα

Ενδιαφέρον θα είχε να βλέπαμε και ακροοματικότητες του σταθμού στο πέρασμα του χρόνου...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Αν πρόσεξες, έγραψα ότι σταμάτησα να ακούω λόγω του ότι είχε πιο πολύ διαφημίσεις παρά εκπομπή

Ο Μπάμπης, αν τον άκουγες, έλεγε με σαφήνεια ότι δεν είναι δημοσιογράφος, είναι διασκεδαστής

Για αυτό τόνισα το "ενημερωτική" εκπομπή

Σπυρόπουλος, Σωτηρακόπουλος, Κατσαρός (που έβγαινε συνέχεια guest), και αυτοί Τσουκαλάδες να φανταστώ ;

Τώρα για τους Αντώνηδες που λες, είδαμε και τον Πανούτσο πανάθεμά τον φέτος στον Σκάι, παλαμάκια και αυτός

Συμφωνώ ότι ο σταθμός είχε περισσότερους Ολυμπιακούς, το οποίο όμως είναι και απόλυτα λογικό αν το καλοσκεφτείς, τη στιγμή που είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, οι Ολυμπιακοί είναι η πλειοψηφία του κόσμου - άρα και του κοινού (ή αλλιώς πελάτες τους λένε)

Παλιότερα πάντως, ακουγόντουσαν όλες οι φωνές

Πιο σιγά ίσως, αλλά σίγουρα υπήρχε βήμα

Μονο και μόνο τον Γκόντζο να βάλεις, φτάνει

Πλέον δεν υπάρχει ο παραμικρός αντίλογος, πετάει ξεροκόματο ο Γιάννης και βαράνε παλαμάκια βαζελοφροσύνης από κάτω μπας και φάνε κάνα ψίχουλο...

Οπότε είναι άτοπο να κάνεις συγκρίσεις του τότε με το τώρα

Ενδιαφέρον θα είχε να βλέπαμε και ακροοματικότητες του σταθμού στο πέρασμα του χρόνου...

Εγω δεν τους εχω μετρησει να ξερω ποιοι ειναι πιο πολλοι παντως...
    Το οτι συμμετειχε ο Γκοντζος θεωρεις πως ηταν υπερ για τον Παναθηναικο κ να ακουστουν? Δεν νομιζω...
    Σαν ακροαματικοτητα παντα ηταν πρωτος στους αθλητικους κ 6ος-7ος γενικη καταταξη...οσο κ αν χαλασε η χαλαει το προγραμμα του.
    Καποιοι που αξιζανε μεινανε απλα τωρα καταλαβαινουν καποιοι πως ειναι να δουλευει ενας σταθμος υπο αλλη 'ιδιοκτησια' κ ξεσυνηθισανε να ακουνε τα 'συνηθισμενα'.
    Σωτηρακοπουλος απο τους πρωτους που φτιαξανε τον σταθμο λογικο να βγαινει(ασχετα αν δεν μου αρεσει)...Σπυροπουλος καλος αλλα τα ειδε τα χαιρια του!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Δικος μας και εσυ?

Την εβαλα να την ακουσω παραλληλα με μια αγγαρεια (data entry) που εχω τωρα.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το ελικοπτερο ξανα στον Κορυδαλλο.
    από nakedorange στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2009, 15:40
  2. Μπαμ ηκούσθει στον αέρα ............
    από arxaios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2008, 15:50
  3. Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2008, 10:28