Σελίδα 2 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 248

Θέμα: Η λίστα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Από τη μία διαμαρτύρεσαι ότι το θέμα δεν έχει λήξει και προσπαθούμε να το καλύψουμε κι από την άλλη "άλλη δουλειά δεν είχα". Ε τι άλλο θες να σου κάνω; Τη λύση στην πρότεινα.

Το συγκεκριμένο thread ΔΕΝ είναι ο τόπος να πιάσουμε τέτοια κουβέντα. Τα άσχετα θα σβηστούν. Αν θέλετε, συνεχίστε το κάπου αλλού.
    Παλι δεν με κατάλαβες.
    Το να πω την γνώμη μου απο το να ανοίξω ολόκληρο θρεντ για αυτο απέχουν πολυ!!! Μα παρα πολυ. Εκτός και αν ειναι τακτική για να μην λεμε το παράπονο μας χαχαχαχαχαχ.
    Εσυ προσωπικά δεν θελω να κανεις κατι. Δεν αναφέρθηκα σε σένα. Εσυ απάντησες σε εμένα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όταν κάποιος λέει κάτι άσχετο με το θέμα και από κάτω απαντούν άλλοι 10, "λέγοντας τη γνώμη τους", όσο σωστή και να είναι, τότε αυτά τα μηνύματα πρέπει να διαγραφούν, γιατί είναι εκτός θέματος. Δεν έχει να κάνει με το εκτός θέματος θέμα ή τη γνώμη του εκάστοτε καθαυτή. Μπορεί όλα αυτά να είναι πολύ σωστά και όμορφα και ενδιαφέροντα, αλλά δε γίνεται να συζητάμε για ενδοφορουμικά ζητήματα σε ένα κουτσομπολίστικο thread πολιτικής. Δεν εξυπηρετεί ούτε εμάς, ούτε τα μέλη, ούτε τους επισκέπτες. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις αυτό, νομίζω.
    Life begins at 45°.

Όταν κάποιος λέει κάτι άσχετο με το θέμα και από κάτω απαντούν άλλοι 10, "λέγοντας τη γνώμη τους", όσο σωστή και να είναι, τότε αυτά τα μηνύματα πρέπει να διαγραφούν, γιατί είναι εκτός θέματος. Δεν έχει να κάνει με το εκτός θέματος θέμα ή τη γνώμη του εκάστοτε καθαυτή. Μπορεί όλα αυτά να είναι πολύ σωστά και όμορφα και ενδιαφέροντα, αλλά δε γίνεται να συζητάμε για ενδοφορουμικά ζητήματα σε ένα κουτσομπολίστικο thread πολιτικής. Δεν εξυπηρετεί ούτε εμάς, ούτε τα μέλη, ούτε τους επισκέπτες. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις αυτό, νομίζω.
    Νομίζω χάνεις την ουσία των όσων έγραψα. Αλλα τουλάχιστον απαντας όμορφα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Νομίζω χάνεις την ουσία των όσων έγραψα. Αλλα τουλάχιστον απαντας όμορφα.

Εσυ , για καλό και για κακό , μην εκφράζεις αντίθετες πολιτικες πεποιθήσεις απο τους mod και τους admin
    γιατι θα πας μαζι με τον αλλον για μηνιαία χαλάρωση.
    Στο λένε όμορφα και δεν το καταλαβαίνεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Εσυ , για καλό και για κακό , μην εκφράζεις αντίθετες πολιτικες πεποιθήσεις απο τους mod και τους admin
    I see your point but....
    Α) αυτο δεν σημαίνει οτι αν εχω να πω κατι δεν θα το πω.
    Β) αν ετσι θέλουν δεν μπορω να κανω κατι.

(Καταλαβαίνω οτι το λες χιούμορ αλλα είπα να το παίξω σοβαρός και να σου απαντήσω ·) )

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    I see your point but....
    Α) αυτο δεν σημαίνει οτι αν εχω να πω κατι δεν θα το πω.
    Β) αν ετσι θέλουν δεν μπορω να κανω κατι.

(Καταλαβαίνω οτι το λες χιούμορ αλλα είπα να το παίξω σοβαρός και να σου απαντήσω ·) )

Εγώ λέω να πατε να γ@μηθείτε αμφότεροι.

Δεν ισχύει αυτό. Ουδείς έφαγες ΒΑΝ για το πολιτικούς λόγους.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αγαπητέ Portishead

Το forum δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με πολιτική. Το ότι υπάρχει αυτό το νήμα και μας επιτρέπεται να σχολιάζουμε την επικαιρότητα και να λέμε και 2 κουβέντες παραπάνω είναι ήδη κάτι που θα έπρεπε να εκτιμάται, αντί να δημιουργείται θέμα. Μπορούσαμε πολύ εύκολα να το διαγράψουμε και να απαγορεύσουμε κάθε είδους πολιτική, θρησκευτική, ποδοσφαιρική συζήτηση. Θα ήταν πολύ πιο απλό για εμάς, όπως καταλαβαίνεις. Αντί αυτού, υπάρχουν, μέσα σε αυτό το forum, χώροι αυξημένης ανέχειας και ποικίλου περιεχομένου, για να διατηρούνται ευχαριστημένοι όσο το δυνατόν περισσότεροι και για να κάνουμε τη δική μας ζωή δυσκολότερη. Το να υπονοείς ότι η ομάδα έχει συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις και απαγορεύει οτιδήποτε άλλο είναι κάπως... εχμ... άσεμνο.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Σεξουαλικη παρενόχληση σε φόρουμ. Που οδηγούμεθα κύριοι;;
    Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσικα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Δεν ισχύει αυτό. Ουδείς έφαγες ΒΑΝ για το πολιτικούς λόγους.
    Παντως να ξέρεις οτι μόλις παραβίασες το netiquette (ή πως διαολο το λένε) και θα αναφέρω το θέμα σε εναν διαχειρηστή
    πατώντας το αντοίστοιχο button.

Αγαπητέ Portishead

Το forum δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με πολιτική
    Βασικά δεν νομίζω οτι σου λεει αυτο. Αλλα οτι "τσακώνονται " δυο άτομα. Ο ένας εκτοξεύει χαρακτηρισμούς και ύβρεις, ο άλλος πολυ πιο ήπια και την "πληρώνει" ο ένας.
    Αυτο νομίζω εννοούσε, αν κανω λάθος σορρυ τοτε

Αγαπητέ Portishead

Το forum δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με πολιτική. Το ότι υπάρχει αυτό το νήμα και μας επιτρέπεται να σχολιάζουμε την επικαιρότητα και να λέμε και 2 κουβέντες παραπάνω είναι ήδη κάτι που θα έπρεπε να εκτιμάται, αντί να δημιουργείται θέμα. Μπορούσαμε πολύ εύκολα να το διαγράψουμε και να απαγορεύσουμε κάθε είδους πολιτική, θρησκευτική, ποδοσφαιρική συζήτηση. Θα ήταν πολύ πιο απλό για εμάς, όπως καταλαβαίνεις. Αντί αυτού, υπάρχουν, μέσα σε αυτό το forum, χώροι αυξημένης ανέχειας και ποικίλου περιεχομένου, για να διατηρούνται ευχαριστημένοι όσο το δυνατόν περισσότεροι και για να κάνουμε τη δική μας ζωή δυσκολότερη. Το να υπονοείς ότι η ομάδα έχει συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις και απαγορεύει οτιδήποτε άλλο είναι κάπως... εχμ... άσεμνο.
    Μπα ?
    Αλήθεια ?
    Δείξε μου εναν Χρυσαυγήτη mod/admin παλιο ή νεο ?

Περα απο την πλάκα και αυτο ειναι προσωπική αποψη και μόνο ,
    οι μόνες αντιπαραθέσεις που θα επρεπε να επιτρεπονται στο forum
    ειναι japan vs. europe , 1κύλινδρα vs. 4κυλινδρα , ηλεκτρικοι θερμοσίφωνες vs. θερμοπομπους κ.λ.π.
    Οτιδηποτε μπορει να οδηγησει σε διενεξη που δεν εχει κεντρικο θεμα την μοτοσυκλετα ειναι φαουλ.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Μαύρη μέρα για την Ελλάδα ήταν όταν πιάσαν τον Κοσκωτά

2 χρονάκια ακόμα να είχε και θα σου λεγα εγώ που θα έφτανε η ομάδα
    Περίπου
    Αλλά για το μέγεθος του Κοσκωτά αντιστοιχούν οι 50 αποχρώσεις του μαύρου.
    Και θα συμφώνησω με τον καλτζορτζ.
    Όταν στα καλά καθουμενα γίνονται συγχωνεύσεις θεμάτων η διαιρέσεις και άνοιγμα άλλων.
    Ας πούμε θα μπορούσε να ανοίξει νεο θέμα με ποια θεωρείτε μαύρη μέρα για εσάς, πολιτικά οικονομικά, ταξικά,αθλητικά, ποδοσφαιρικά,σεξουαλικά κτλπ.
    Θα μπορούσε κάλιστα να πει κάποιος οτι μαύρη μέρα ποοιτικα,θεωρώ όταν εκείνη την μέρα η μαμά του Αλέξη δεν είχε πονοκέφαλο και έκατσε στον μπαμπά του.
    Η Αντρέας αντί να παίξει μια ....... Η να δώσει μια .... Έκανε τον Τζέφρυ.
    Οικονομικά
    Οταν απολύθηκε κάποιος,όταν έσκασε η φούσκα του χρηματιστηρίου.
    Και παει λέγοντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    οι μόνες αντιπαραθέσεις που θα επρεπε να επιτρεπονται στο forum
    ειναι japan vs. europe , 1κύλινδρα vs. 4κυλινδρα , ηλεκτρικοι θερμοσίφωνες vs. θερμοπομπους κ.λ.π.
    Οτιδηποτε μπορει να οδηγησει σε διενεξη που δεν εχει κεντρικο θεμα την μοτοσυκλετα ειναι φαουλ.
    Διαφωνω λιγο σε αυτο... Ειναι ενα καθαρα μοτο φορουμ. Το μεγαλυτερο στην Ελλαδα. Εχει τα παντα ολα για την μοτοσυκλετα... Εχει ομως και ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας... και μπορει να προσφερει /ως ενα βαθμο/ σημαντικες πληροφοριες και σε αλλα θεματα λογω των μελων του...

Οποτε μια σχετικη ανοχη /δυσκολο και στο χερι των μοντς πως θα οριστει το σχετικη/ μπορει και πρεπει να υπαρχει κατα την γνωμη μου...

τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη ενος, αμηχανου τα τελευταια 3+ χρονια λογω συνθηκων, κατοικου εξωτερικου /οχι σε σταθερο μερος/, που το μοτο του προσφερει πολλα περισσοτερα απο ενημερωση μονο για την μοτοσυκλετα....
    Quod me nutrit... me destruit.....

Βασικά δεν νομίζω οτι σου λεει αυτο. Αλλα οτι "τσακώνονται " δυο άτομα. Ο ένας εκτοξεύει χαρακτηρισμούς και ύβρεις, ο άλλος πολυ πιο ήπια και την "πληρώνει" ο ένας.
    Αυτο νομίζω εννοούσε, αν κανω λάθος σορρυ τοτε
    Α δε θα με κάνετε να ξεχάσω και τα ελληνικά μου εσείς Καταλαβαίνω ΠΟΛΥ καλά τι λέτε. Ανέφερε ξεκάθαρα πολιτικές πεποιθήσεις.

Το θέμα που αναφέρεις εσύ είναι άλλο. Θα σου πω απλά ότι τα άτομα, που λειτουργούν και ως συντονιστές/διαχειριστές, είναι άτομα στα οποία έχουν εμπιστευθεί αυτή τη δουλειά οι άνθρωποι, που πληρώνουν από την τσέπη τους αυτόν τον χώρο. Άτομα με τη σωστή - κατ'αυτούς - κρίση και προσωπικότητα. Όταν αναλαμβάνουν δράση, όταν παίρνουν μια απόφαση είναι η σωστή ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. Αν είναι ταυτόχρονα δημοκρατική ή όχι είναι ένα άλλο θέμα, το οποίο, πίστεψέ με, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

@Portis: Βρες κι εσύ την απάντησή σου περί χρυσαυγιτών παραπάνω.

@SHOOTER: Άνοιξε ένα νέο θέμα στο offtopic με αυτό που λες και μπορούμε να λέμε ό,τι γουστάρουμε. Όταν ένα θέμα είναι πολιτικό θα πάει στο ανάλογο thread, αφού ΔΕΝ είμαστε forum πολιτικής...

@Nostra: Συμφωνώ. Ένα αμιγώς μοτοσυκλετιστικό φόρουμ θα καταντούσε βαρετό.
    Life begins at 45°.

Α δε θα με κάνετε να ξεχάσω και τα ελληνικά μου εσείς Καταλαβαίνω ΠΟΛΥ καλά τι λέτε. Ανέφερε ξεκάθαρα πολιτικές πεποιθήσεις.

Το θέμα που αναφέρεις εσύ είναι άλλο. Θα σου πω απλά ότι τα άτομα, που λειτουργούν και ως συντονιστές/διαχειριστές, είναι άτομα στα οποία έχουν εμπιστευθεί αυτή τη δουλειά οι άνθρωποι, που πληρώνουν από την τσέπη τους αυτόν τον χώρο. Άτομα με τη σωστή - κατ'αυτούς - κρίση και προσωπικότητα. Όταν αναλαμβάνουν δράση, όταν παίρνουν μια απόφαση είναι η σωστή ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. Αν είναι ταυτόχρονα δημοκρατική ή όχι είναι ένα άλλο θέμα, το οποίο, πίστεψέ με, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

@...

ρε αγορινα, γιατι θες να το ¨χοντρύνουμε" το θεμα? (βλέπεις τα εισαγωγικα ετσι?? )
    είμαι από το 2002 εδώ.... λες να μην ξερω τι παιζει?? λες να μην ξερω ποιος - που - ποτε γιατι?

ασε τι σου ειπα πριν, τι σου ειπε ο πορτις η δεν ξερω εγω.... ασε στην ακρη τις πολιτικες αντιπαραθέσεις (στις οποιες ανεφερα ΕΞΑΡΧΗΣ) ότι δεν παιρνω θεση.

εγω αναφερθηκα σε ένα κομματι μονο!! στο ότι ενας αντμιν -μοντ ξερω γω τι είναι ακριβως λεει ότι παρακαλανε να "απομακρύνονται" καποιοι (ΟΠΟΙΟΙ και αν είναι αυτοι, δεν είμαι προστατης του σταμ2 και του κάθε σταμ)
    στο ότι ενας βριζει (ξαναλεω ΟΠΟΙΟΣ και αν είναι αυτος ) ο άλλος κραταει ήπιους τονους και τιμωρείται ο δευτερος!

εσυ τωρα διαβασα εγινες μοντ... αν δεν ησουν μοντ δηλαδή και το εβλεπες αυτό τι θα σκεφτοσουν?
    εγω αυτό ρωτησα μονο και πηρα απαντησεις αόριστες!
    "δικαίωμα" σας να θελετε να περασει στο ντούκου
    "δικαίωμα" σας επισης να "διοικείτε" τον χωρο αυτόν όπως εσεις θελετε ή όπως σας λενε

αλλά μην νομίζετε ουτε ότι δεν βλέπουμε ουτε ότι ειμαστε χαζοι! αυτό λεω....
    και αν σε αυτά που γραφω τωρα η απαντηση είναι "φιλε αυτό είναι και σε οποιον αρεσει...." τοτε:

a) οκ δεκτο, δεν μπρουμε να κανουμε και αλλιως
    β) κατι παει λαθος

αυτά

Σελίδα 2 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2023, 08:53
  2. Η λίστα του Σίντλερ (Φλερτάροντας με τη ζώνη! μία ταινίααα...)
    από Rezeguet στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 03:52
  3. Η λίστα της ήττας των τεχνολογικών δεδομένων.
    από bonepeeler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 08:47
  4. Νεα λιστα "thecrims"
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:15
  5. Ανοιγει Η Λιστα Κρατησεων Για Το Mugello Motogp 2005
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 08:31

Κανόνες δημοσιεύσεων