Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 102

Θέμα: Βίντεο με Ανακατασκευές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της I-want-a-moto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ποιος είναι ο σκοπός σου;

Η ερώτηση είναι σοβαρότατη.
    Θα σου πω και θα γελάσεις... έχω πολλούς γνωστούς και φίλους <20 και αρκετούς >40 οι οποίοι δεν έχουν ιδέα για το τι είναι δυνατό με υπομονή και μεράκι, άτομα που ακούν ανακατασκευή και γελάνε καθώς δεν έχουν ποτέ κάτσει να ψαχτούν να δουν τι μπορεί να γίνει και τι όχι άμα υπάρχει θέληση. Μιλάμε για πολλά άτομα τα οποία η ιδέα να κάνουν ένα λογαριασμό σε ένα φορουμ και να το σκαλίσουν τους φαίνεται απίστευτα βαρετή και δύσκολη. Αυτό με κάνει να το βλέπω ως γενικό πρόβλημα που επεκτείνεται και έξω από το κύκλο μου, ένα πρόβλημα που άμα αντιμετωπιστεί θα έχει θετικές επιπτώσεις σε πολλούς τομείς. Για παράδειγμα αν κάποιου του έχουν ''ανοίξει'' τα μάτια ίσως αποφασίσει πως με λίγη δουλειά θα καταφέρει να μαζέψει τη παλιά του μότο πριν τη δώσει για ψίχουλα και το μετανιώσει. Ένας εγγονός/γιός ο οποίος εχει δει τις δυνατότητες ίσως είναι σε θέση να πείσει το παππού/πατέρα του να πουλήσει το παλιό του μηχανάκι σε κάποιον που θα θέλει να το αναστήσει παρά να το πάρει μαζί του. Αυτά είναι απλώς μερικά παραδείγματα.Εγώ απλώς θέλω να έχω ένα καναλάκι στο youtube με τέτοιο περιεχόμενο γιατί μου αρέσουν πολύ και οι μηχανές και το να φτιάχνω βίντεο.Παράλληλα έχω την ευκαιρία να βάλω προσωπικές πινελιές όπως η μουσική,οι τίτλοι,οι περιγραφές.
    Kαταφαντασίαν επιδέξιος...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    .Αν σας ενοχλεί τόσο πολύ το copyright,η στήλη αστείες φωτογραφίες δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν.
    η διαφορά με τη στήλη αστείες φωτογραφίες όμως είναι οτι αν μιλάμε για εικόνα υπάρχει πάντα υδατογράφημα ή υπογραφή του δημιουργού.

σε αντίθετη περίπτωση αν υπάρχει link (facebook, απλό url) είναι αναδημοσίευση σε υλικό που υπάρχει ήδη στην αρχική του θέση δημιουργίας και δεν αποτελεί κλοπή.

σε αυτή τη περίπτωση όμως υπάρχει σαφής παραβίαση και αναπαραγωγή σε άλλο μέσο , υλικού που ΔΕΝ έχει πάρει άδεια ο re-uploader.

Στα πρώτα βίντεο έβαλα και λινκ και το όνομα του ανακατασκευαστή άρα με βάση το παραπάνω σχόλιο σου είμουν σωστός αλλά η διαχείρηση μου είπε να τα κατεβάσω.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    γιατι να πάρει άδεια ο re uploader απο τη στιγμή που τα αποτελέσματα του φόρουμ φαίνονται χύμα στο google search?Κάνε log out,search,and δες.

Και κυρίως,γιατί να νοιαστεί, 'το βρήκα στο ιντερνετ' σου λέει.Be my guest.
    Φίου φίου φι φι φίου

γιατι να πάρει άδεια ο re uploader απο τη στιγμή που τα αποτελέσματα του φόρουμ φαίνονται χύμα στο google search?Κάνε log out,search,and δες.

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά πραγματικά νοιάζομαι ρε παιδιά το δήλωσα από την πρώτη στιγμή,δεν μπορώ να τη καταλάβω τόση εχθρικότητα. Θέλω να το κάνω αυτό με άδεια αλλά αν τα μέλη είναι ανενεργά δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από I-want-a-moto Προβολή μηνύματος
    Θα σου πω και θα γελάσεις... έχω πολλούς γνωστούς και φίλους <20 και αρκετούς >40 οι οποίοι δεν έχουν ιδέα για το τι είναι δυνατό με υπομονή και μεράκι, άτομα που ακούν ανακατασκευή και γελάνε καθώς δεν έχουν ποτέ κάτσει να ψαχτούν να δουν τι μπορεί να γίνει και τι όχι άμα υπάρχει θέληση. Μιλάμε για πολλά άτομα τα οποία η ιδέα να κάνουν ένα λογαριασμό σε ένα φορουμ και να το σκαλίσουν τους φαίνεται απίστευτα βαρετή και δύσκολη. Αυτό με κάνει να το βλέπω ως γενικό πρόβλημα που επεκτείνεται και έξω από το κύκλο μου, ένα πρόβλημα που άμα αντιμετωπιστεί θα έχει θετικές επιπτώσεις σε πολλούς τομείς. Για παράδειγμα αν κάποιου του έχουν ''ανοίξει'' τα μάτια ίσως αποφασίσει πως με λίγη δουλειά θα καταφέρει να μαζέψει τη παλιά του μότο πριν τη δώσει για ψίχουλα και το μετανιώσει. Ένας εγγονός/γιός ο οποίος εχει δει τις δυνατότητες ίσως είναι σε θέση να πείσει το παππού/πατέρα του να πουλήσει το παλιό του μηχανάκι σε κάποιον που θα θέλει να το αναστήσει παρά να το πάρει μαζί του. Αυτά είναι απλώς μερικά παραδείγματα.Εγώ απλώς θέλω να έχω ένα καναλάκι στο youtube με τέτοιο περιεχόμενο γιατί μου αρέσουν πολύ και οι μηχανές και το να φτιάχνω βίντεο.Παράλληλα έχω την ευκαιρία να βάλω προσωπικές πινελιές όπως η μουσική,οι τίτλοι,οι περιγραφές.
    Δεν διακρίνομαι για το γέλιο μου.

Κατ' αρχάς όλα αυτα που λες είναι σεβαστά και καλά κάνεις. Αν λοιπόν αυτοί που θες να παρακινήσεις να κάνουν αναπαλαίωση, δεν έχουν χρόνο/διάθεση/γνώσεις/χρήμα να μπουν σε φόρουμ σχετικά με το θέμα που θες να αναδείξεις, νομίζεις ότι με το βιντεάκι σου θα τους πείσεις;

Επίσης, το username σου στο yοutube είναι κάπως...
    Επίσης κάνεις κατάχρηση πνευματικών δικαιωμάτων εφόσον δεν έχεις γραπτή ή άλλου είδους άδεια από τους συγκεκριμένους που έκαναν τις ανακατασκευές, κι άρα κατά το copyright act του youtube κάνεις copyright infringement.

Αν σου αρέσουν οι μηχανές και να κάνεις βιντεάκια, μπορείς να βγάλεις φωτό τη δική σου και να κάνεις όσα βιντεάκια θες.
    Αν καταπιαστείς και με βόλτες και με πίστες (με username Voltarios ή Pistarios), σου απαγορεύω να χρησιμοποιήσεις δικές μου φωτό.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Σε ευχαριστώ πολύ αλλά πραγματικά νοιάζομαι ρε παιδιά το δήλωσα από την πρώτη στιγμή,δεν μπορώ να τη καταλάβω τόση εχθρικότητα. Θέλω να το κάνω αυτό με άδεια αλλά αν τα μέλη είναι ανενεργά δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους.
    Λές οτι θέλεις να το κάνεις με την άδεια των ανακατασκευαστών, αλλά διαλέγεις 2 ανακατασκευές που εχουν ποστάρει μέλη που έχουν καιρό να γραψουν, και άρα δεν μπαίνουν συχνά πλέον.
    Αδεια δεν πήρες, αλλά παρ όλα αυτα συνέχισες.

Δεν βγάζεις νόημα, το εχεις καταλάβει?

Κι εν πασει περιπτώσει, αυτό το section ειναι για ανακατασκευές που έκαναν μέλη του moto.gr, εσυ δεν παρουσιάζεις καποια ανακατασκευή που έκανες αλλά καποιες ανακατασκευές που έκαναν άλλοι και τις πόσταραν σε αυτό το ίδιο section του φόρουμ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ναι ένα βιντεάκι είναι πολύ πιο εύπεπτο και σε ένα βαθμό αρκετά αντιπροσωπευτικό. 1-2 λεπτά μπορεί να διαθέσει ο καθένας πιστεύω.Αν και το να διαβάσεις όλο το θέμα είναι καλύτερο. Για αυτό αρχικά είχα βάλει λινκ. Τo username ρε παιδια γιατί σας ενοχλεί τόσο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    τρατζικ η κατασταση

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ναι ένα βιντεάκι είναι πολύ πιο εύπεπτο και σε ένα βαθμό αρκετά αντιπροσωπευτικό. 1-2 λεπτά μπορεί να διαθέσει ο καθένας πιστεύω.Αν και το να διαβάσεις όλο το θέμα είναι καλύτερο. Για αυτό αρχικά είχα βάλει λινκ. Τo username ρε παιδια γιατί σας ενοχλεί τόσο?
    Πόσο χρονών είσαι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Λές οτι θέλεις να το κάνεις με την άδεια των ανακατασκευαστών, αλλά διαλέγεις 2 ανακατασκευές που εχουν ποστάρει μέλη που έχουν καιρό να γραψουν, και άρα δεν μπαίνουν συχνά πλέον.
    Αδεια δεν πήρες, αλλά παρ όλα αυτα συνέχισες.

Δεν βγάζεις νόημα, το εχεις καταλάβει?

Κι εν πασει περιπτώσει, αυτό το section ειναι για ανακατασκευές που έκαναν μέλη του moto.gr, εσυ δεν παρουσιάζεις καποια ανακατασκευή που έκανες αλλά καποιες ανακατασκευές που έκαναν άλλοι και τις πόσταραν σε αυτό το ίδιο section του φόρουμ.
    Δεν θα αφήσω μια δουλειά να πάει χαμένη επειδή δεν είναι ενεργό το μέλος που τη πόσταρε. Άλλα άμα τελικά έχει προβλημα δηλωσα ξεκαθαρα πως θα πράξω ανάλογα. Δυστηχώς μόνο από εδώ μέσα μπορώ να επικοινωνήσω...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp

Γιατί αν θες να είσαι νόμιμος αλλά και ηθικά εντάξει, τότε ζητάς άδεια για να ενισχύσεις την αρχική προσπάθεια και ανέβασμα του υλικού.
    Σε όλους τους νόμους υπάρχουν παραθυράκια αλλά εκεί ανοίγουμε κουβέντα του αν είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Και προφανώς επειδή σε ξέρω και προσωπικά ξέρω οτι δεν το υποστηρίζεις το συγκεκριμένο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωσή λοιπόν έχουμε υλικό που έχει ανέβει από ανθρώπους που δούλεψαν,ίδρωσαν, και παρέδωσαν ένα αποτέλεσμα προς δημοσίευση χωρίς να έχουν προσωπικό κέρδος.
    Από την άλλη μεριά έχουμε έναν καλοθελητή που όσο άγιος και να είναι θέλει να μοιράσει σε άλλο μέσο αυτό τον ιδρώτα με ανταπόδωσή όμως σε views και συνδρομές στο κανάλι του. Δε γίνεται αδερφέ μου με τον ιδρώτα του άλλου 100μερόνυχτα ανακατασκευής μιας μηχανής που δεν έβαλε 1ευρώ στη τσέπη να έρχεσαι με ένα δωρεάν moviemaker και 10λεπτά δουλειά πετώντας ένα τραγουδάκι από πίσω να χτίσεις κανάλι που θα δέχεται διαφημίσεις επι πληρωμή.

Είναι ανήθικο και παράνομο ασχέτως αν ο δημιουργός του υλικού το ανακαλύψει. Ήδη έχω κάνει αναφορά το κανάλι και το υλικό ως απλός χρήστης.

Το ίντερνετ δημιουργήθηκε ως είναι ένα ελεύθερο αγαθό προσβάσιμο σε όλους. Δυστυχώς η ελευθερία πρόσβασης και χρήσης όταν προσβάλλεται με πλάγιους τρόπους καταντά την ελευθερία να μετατρέπεται σε αυθαιρεσία. Και η αυθαιρεσία είναι ανήθικη, άσχετα αν είναι νομικά καλυμμένη.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Μας ενοχλεί γιατί πρόκειται για κλοπή (να το πω ωμά...) πνευματικής ιδιοκτησίας από την στιγμή που δεν έχεις χειροπιαστό "ναι" από τους δημιουργούς (η απουσία απάντησης ΔΕΝ μπορεί, όσο και αν το θέλεις, να θεωρηθεί συγκατάβαση....)
    οι οποίοι για τις φωτό αυτές έχουν κοπιάσει και ξοδέψει τα μάλα, δεν είναι απλές τυχαίες φωτό που βγάζουμε όλοι όταν μας κάτσει η στιγμή και τις μοιραζουμε παντού....
    Στο εξήγησε και ο Άρης (sapila racing) πόσο πιο λιανά να στο κάνουμε;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δεν θα αφήσω μια δουλειά να πάει χαμένη επειδή δεν είναι ενεργό το μέλος που τη πόσταρε. Άλλα άμα τελικά έχει προβλημα δηλωσα ξεκαθαρα πως θα πράξω ανάλογα. Δυστηχώς μόνο από εδώ μέσα μπορώ να επικοινωνήσω...
    Να παει χαμένη? Τι λες?

Ο δημιουργός της την έβαλε εδω μέσα, εκανε τον κόπο να βγαζει φωτό ενω μαστόρευε (που να ξερεις ποσο δυσκολο ειναι αυτο), εγραψε την ιστορία της δουλειάς του και μας την παρουσίασε κι εσυ λες οτι παει χαμένη?

Μεχρι να βρεθείς εσυ να βαλεις τις φωτό σε ενα video και να την αξιοποιήσεις κατάλληλα βέβαια....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Το username είναι κλοπή? Νομίζω ειλικρινά πλέον ότι δεν έχει σημασία τι γράφω και πως το γράφω, τα μισοδιαβάζετε οπλίζετε και βαράτε στο ψαχνό. Απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις,ευγενικά και με υπομονή,δήλωσα τις προθέσεις μου.Ξεκαθάρισα ότι δεν έχω κέρδος και άμεσο ώφελος και πως σέβομαι τον κόπο και τα δικαιώματα των ανακατασκευαστών. Σεβάστηκα επίσης το φόρουμ και δίεγραψα κάθε αναφορά σε αυτό. Διάλεξα αυτό το υλικό όχι επειδή οι ιδιοκτήτες ήταν ανενεργοί αλλά επειδή ήταν το παλαιόερο. Όπως και να το φέρω δεν σας αρέσει, σεβάστηκα κάθε δικαίωμα που ένα ψευδώνυμο στο internet μπορεί να έχει.

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2007, 10:39
  2. Βιντεο με τα καινουργια 800αρια.....
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 15:48
  3. Βιντεο με τον Rossi ως 2005 Παγκοσμιο Πρωταθλητη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2005, 22:12
  4. Βιντεο με την προσπεραση του Rossi (Real Player)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 07:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF