Θα σου πω και θα γελάσεις... έχω πολλούς γνωστούς και φίλους <20 και αρκετούς >40 οι οποίοι δεν έχουν ιδέα για το τι είναι δυνατό με υπομονή και μεράκι, άτομα που ακούν ανακατασκευή και γελάνε καθώς δεν έχουν ποτέ κάτσει να ψαχτούν να δουν τι μπορεί να γίνει και τι όχι άμα υπάρχει θέληση. Μιλάμε για πολλά άτομα τα οποία η ιδέα να κάνουν ένα λογαριασμό σε ένα φορουμ και να το σκαλίσουν τους φαίνεται απίστευτα βαρετή και δύσκολη. Αυτό με κάνει να το βλέπω ως γενικό πρόβλημα που επεκτείνεται και έξω από το κύκλο μου, ένα πρόβλημα που άμα αντιμετωπιστεί θα έχει θετικές επιπτώσεις σε πολλούς τομείς. Για παράδειγμα αν κάποιου του έχουν ''ανοίξει'' τα μάτια ίσως αποφασίσει πως με λίγη δουλειά θα καταφέρει να μαζέψει τη παλιά του μότο πριν τη δώσει για ψίχουλα και το μετανιώσει. Ένας εγγονός/γιός ο οποίος εχει δει τις δυνατότητες ίσως είναι σε θέση να πείσει το παππού/πατέρα του να πουλήσει το παλιό του μηχανάκι σε κάποιον που θα θέλει να το αναστήσει παρά να το πάρει μαζί του. Αυτά είναι απλώς μερικά παραδείγματα.Εγώ απλώς θέλω να έχω ένα καναλάκι στο youtube με τέτοιο περιεχόμενο γιατί μου αρέσουν πολύ και οι μηχανές και το να φτιάχνω βίντεο.Παράλληλα έχω την ευκαιρία να βάλω προσωπικές πινελιές όπως η μουσική,οι τίτλοι,οι περιγραφές.