Αν είναι καλός ο μάστορα και ότι φευγει απο αυτον αργει να ξαναπαει, Κανε οτι σου πε ο μαστορα, αυτος είδε το μοτερ καλύτερα απο εμας στις φωτό.
Το θεμα είναι τι ακριβως ζητησε ο Δαλτον από τον μαστορα....
Γιατι άλλο να του πει μαστορα πρεπει να φτιαξουμε σωστα το μοτερ και άλλο να του πει μαστορα τι μπορω να κανω με 200€....
σε 1000αρι 25ετιας με 200 ευρω δεν κανεις ουτε σερβις
αν δεν εχεις ενα 500αρικο για αρχη δεν το ανοιγεις καν ειδικα αν ειναι σπασμενο
πριν σπασει προφανως εκαιγε λαδι γι αυτο και ξεμεινε με μισο λιτρο
θελει σιγουρα τριψιμο βαλβιδων και τσιμουχακια και στην καλυτερη γυαλισμα κυλινδρων και ελατηρια πιστονιων
επισης κουζινετα στροφαλου και ελεγχο της αντλιας λαδιου
αλλιως αν αλλαξεις δυο μπιελες και το κλεισεις θα καταληξεις με μια λαδιερα με κοντινη ημερομηνια ληξης
Εμενα παντως ο μαστορας σου δε μου αρεσει.... αλλα ουτε τα λεφτα ειναι δικα μου ουτε και το ας το πουμε μηχανακι.....
Στο δικο μου συμπαν μοτερ που καιει τοσο λαδι και σε καποια φαση κολλαει (με βαση οσα εχεις πει) ΔΕΝ επισκευαζεται με αλλαγη 2 μπιελων και με στροφαλο που δεν αρπαξε πολυ και τα πιστονια ειναι ενταξει...
Εδώ υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια..Στο fzr έκανα αλλαγή λαδιών τον Ιανουάριο. Από τότε έκανα κάπου 3 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν τα κοίταξα ποτέ..Όλοι μου λένε λογικό να κόλλησε..έπρεπε να κοιτάς και να συμπληρώνεις...Πέρσυ που είχα το cbr του έκανα αλλαγή λαδιών Μάιο όλο το καλοκαίρι το δούλευα στα αφτιά έκανα αρκετά χιλιόμετρα και δεν χρειάστηκε να συμπληρώσω..
Και με το φζρ την πάτησα..νόμιζα αφού δεν μυρίζει λαδιλα δεν το έκανα και πολλά χιλιόμετρα θα έχει μέσα.
Μπινια!!!!
εκανες περιπου 3000 khm οπως λες, και το μηχανακι εκαψε περιπου 2.5 λιτρα, αν υποθεσουμε οτι εβγαλες καπου μισο λιτρο λαδι οπως παλι λες σωστα;
Και τα πιστονια ειναι ενταξει και θα αλλαξετε μονο τις δυο μπιελες που αναφερεις.
Μη παιδευεσαι ρε φιλαρακι, αλλαξε ενα μοτερ να βρεις την υγεια σου μεχρι να το φας και αυτο, γιατι ειμαι σιγουρος οτι αυτο που επισκευαζεις, οταν παρει μπρος θα ειναι το επομενο διχρονο μοντελο της yamaha στα 1000 κυβικα.....
Τζαμπα παιδευεσαι !
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN