Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 151

Θέμα: Επισκευή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ρε Δαλτωνα ετσι οπως τα λες μου φαινεται οτι κανεις προχειροδουλειες.
    Θελεις να το φτιαξεις σωστα,η απλα να δουλευει μεχρι να ξαναχαλασει;

δεν ξερω αν τον συμφερει να το φτιαξει σωστα ή απλα να παρει ενα αλλο σε καλη κατασταση και αυτο να το σπασει και να το δωσει κομματια (οχι το μοτερ, για το υπολοιπο λεω)...

Παλαιό μέλος
    Αν είναι καλός ο μάστορα και ότι φευγει απο αυτον αργει να ξαναπαει, Κανε οτι σου πε ο μαστορα, αυτος είδε το μοτερ καλύτερα απο εμας στις φωτό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Το θεμα είναι τι ακριβως ζητησε ο Δαλτον από τον μαστορα....

Γιατι άλλο να του πει μαστορα πρεπει να φτιαξουμε σωστα το μοτερ και άλλο να του πει μαστορα τι μπορω να κανω με 200€....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george.S
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν ξερω αν τον συμφερει να το φτιαξει σωστα ή απλα να παρει ενα αλλο σε καλη κατασταση και αυτο να το σπασει και να το δωσει κομματια (οχι το μοτερ, για το υπολοιπο λεω)...
    σωστος !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    σε 1000αρι 25ετιας με 200 ευρω δεν κανεις ουτε σερβις
    αν δεν εχεις ενα 500αρικο για αρχη δεν το ανοιγεις καν ειδικα αν ειναι σπασμενο

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Το θεμα είναι τι ακριβως ζητησε ο Δαλτον από τον μαστορα....

Γιατι άλλο να του πει μαστορα πρεπει να φτιαξουμε σωστα το μοτερ και άλλο να του πει μαστορα τι μπορω να κανω με 200€....
    Εγώ για μοτέρ του είπα..αυτός είπε να το ανοίξουμε και βλέπουμε..ο στροφαλος δεν άρπαξε πολύ είπε..τα πιστόνια είναι ένταξη είπε..μόνο μπιελες είπε να αλλάξουμε..
    Μπινια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    πριν σπασει προφανως εκαιγε λαδι γι αυτο και ξεμεινε με μισο λιτρο
    θελει σιγουρα τριψιμο βαλβιδων και τσιμουχακια και στην καλυτερη γυαλισμα κυλινδρων και ελατηρια πιστονιων
    επισης κουζινετα στροφαλου και ελεγχο της αντλιας λαδιου
    αλλιως αν αλλαξεις δυο μπιελες και το κλεισεις θα καταληξεις με μια λαδιερα με κοντινη ημερομηνια ληξης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    Εγώ για μοτέρ του είπα..αυτός είπε να το ανοίξουμε και βλέπουμε..ο στροφαλος δεν άρπαξε πολύ είπε..τα πιστόνια είναι ένταξη είπε..μόνο μπιελες είπε να αλλάξουμε..

Εμενα παντως ο μαστορας σου δε μου αρεσει.... αλλα ουτε τα λεφτα ειναι δικα μου ουτε και το ας το πουμε μηχανακι.....

Στο δικο μου συμπαν μοτερ που καιει τοσο λαδι και σε καποια φαση κολλαει (με βαση οσα εχεις πει) ΔΕΝ επισκευαζεται με αλλαγη 2 μπιελων και με στροφαλο που δεν αρπαξε πολυ και τα πιστονια ειναι ενταξει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Εμενα παντως ο μαστορας σου δε μου αρεσει.... αλλα ουτε τα λεφτα ειναι δικα μου ουτε και το ας το πουμε μηχανακι.....

Στο δικο μου συμπαν μοτερ που καιει τοσο λαδι και σε καποια φαση κολλαει (με βαση οσα εχεις πει) ΔΕΝ επισκευαζεται με αλλαγη 2 μπιελων και με στροφαλο που δεν αρπαξε πολυ και τα πιστονια ειναι ενταξει...
    Μπα....μη το λες.........αν το ξερεις και συμπληρωνεις ,κραταει χρονια................................ξερω τι σου λεω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Μπα....μη το λες.........αν το ξερεις και συμπληρωνεις ,κραταει χρονια................................ξερω τι σου λεω.
    μωρε ξερω σαν το δικο σου να πινει και να μην κολλαει.... γιατι ο κατοχος το ταιζε.... αλλα μιλαμε γι αυτο που ο κατοχος ειναι ο Δαλτονας.... ο ενας... ο μοναδικος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    πριν σπασει προφανως εκαιγε λαδι γι αυτο και ξεμεινε με μισο λιτρο
    θελει σιγουρα τριψιμο βαλβιδων και τσιμουχακια και στην καλυτερη γυαλισμα κυλινδρων και ελατηρια πιστονιων
    επισης κουζινετα στροφαλου και ελεγχο της αντλιας λαδιου
    αλλιως αν αλλαξεις δυο μπιελες και το κλεισεις θα καταληξεις με μια λαδιερα με κοντινη ημερομηνια ληξης
    Εδώ υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια..Στο fzr έκανα αλλαγή λαδιών τον Ιανουάριο. Από τότε έκανα κάπου 3 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν τα κοίταξα ποτέ..Όλοι μου λένε λογικό να κόλλησε..έπρεπε να κοιτάς και να συμπληρώνεις...Πέρσυ που είχα το cbr του έκανα αλλαγή λαδιών Μάιο όλο το καλοκαίρι το δούλευα στα αφτιά έκανα αρκετά χιλιόμετρα και δεν χρειάστηκε να συμπληρώσω..
    Και με το φζρ την πάτησα..νόμιζα αφού δεν μυρίζει λαδιλα δεν το έκανα και πολλά χιλιόμετρα θα έχει μέσα.
    Μπινια!!!!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Εδώ υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια..Στο fzr έκανα αλλαγή λαδιών τον Ιανουάριο. Από τότε έκανα κάπου 3 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν τα κοίταξα ποτέ..Όλοι μου λένε λογικό να κόλλησε..έπρεπε να κοιτάς και να συμπληρώνεις...Πέρσυ που είχα το cbr του έκανα αλλαγή λαδιών Μάιο όλο το καλοκαίρι το δούλευα στα αφτιά έκανα αρκετά χιλιόμετρα και δεν χρειάστηκε να συμπληρώσω..
    Και με το φζρ την πάτησα..νόμιζα αφού δεν μυρίζει λαδιλα δεν το έκανα και πολλά χιλιόμετρα θα έχει μέσα.
    Να γιατι Honda!!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Να γιατι Honda!!!!!!
    Αυτά που πανε καίνε λένε.
    Μπινια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    εκανες περιπου 3000 khm οπως λες, και το μηχανακι εκαψε περιπου 2.5 λιτρα, αν υποθεσουμε οτι εβγαλες καπου μισο λιτρο λαδι οπως παλι λες σωστα;

Και τα πιστονια ειναι ενταξει και θα αλλαξετε μονο τις δυο μπιελες που αναφερεις.

Μη παιδευεσαι ρε φιλαρακι, αλλαξε ενα μοτερ να βρεις την υγεια σου μεχρι να το φας και αυτο, γιατι ειμαι σιγουρος οτι αυτο που επισκευαζεις, οταν παρει μπρος θα ειναι το επομενο διχρονο μοντελο της yamaha στα 1000 κυβικα.....

Τζαμπα παιδευεσαι !
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    εκανες περιπου 3000 khm οπως λες, και το μηχανακι εκαψε περιπου 2.5 λιτρα, αν υποθεσουμε οτι εβγαλες καπου μισο λιτρο λαδι οπως παλι λες σωστα;

Και τα πιστονια ειναι ενταξει και θα αλλαξετε μονο τις δυο μπιελες που αναφερεις.

Μη παιδευεσαι ρε φιλαρακι, αλλαξε ενα μοτερ να βρεις την υγεια σου μεχρι να το φας και αυτο, γιατι ειμαι σιγουρος οτι αυτο που επισκευαζεις, οταν παρει μπρος θα ειναι το επομενο διχρονο μοντελο της yamaha στα 1000 κυβικα.....

Τζαμπα παιδευεσαι !
    Τόσο έξω να έπεσε ο μάστορας?
    Μπινια!!!!

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επισκευη Ζαντασ!
    από div400 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2005, 01:22
  2. Πωλειται KLX για επισκευη ή ανταλλακτικά..
    από n1k3man στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 00:44
  3. Αλλαγη Η Επισκευη Αμορτισερ
    από div400 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2005, 23:48
  4. ''Επισκευή''
    από dvamv στο forum BMW
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 12:12
  5. Επισκευή πλαστικών κλπ