ο θεος (αν υπαρχει)μας ξεχασε........οι κλησεις ΠΟΤΕ.
ο θεος (αν υπαρχει)μας ξεχασε........οι κλησεις ΠΟΤΕ.
Κιομως.
Περιπτωση ενα: Κληση για παρανομη σταθμευση στη γλυφαδα το 2005 απο δημοτικη αστυνομια. Την πεταξα. Δεν ηρθε ποτε!
Περιπτωση δυο: Κληση για παρανομη σταθμευση στο Κορωπι το 2007. Την εχασα, ηθελα να την πληρωσω. Δεν με ενοχλησε ποτε κανεις. Δεν θυμαμαι αν ηταν δημοτικης.
Περιπτωση τρια: Δικαστηριο για υπερβολικη ταχυτητα (210χλμ/ω) στην Αττικη οδο την ιδια χρονιά (2005). Παλι δεν με ενοχλησε κανεις. Σε αυτη τη περιπτωση δε ξερω τι εγινε, με σταματησανε μου ειπαν θα σου ερθει δικαστηριο, χαρτι δε μου δωσανε αδεια διπλωμα πινακιδες δε πηρανε...
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Ακριβως ιδια περιπτωση! Κληση για παρανομο παρκαρισμα στην πλατεια της Νεας Σμυρνης. Την πληρωνω, και μετα απο καποια χροοονια μου ξαναρχεται. Ευτυχως ειχα κρατησει την αποδειξη, πηγα στον δημο Νεας Σμυρνης και ολα οκ.
Ψαρωμα ηταν..
Μου χε τυχει και μενα να με σταματησουν 2 ζηταδες γιατι ειχα περασει με - γκουχ γκουχ - βαθυτατο πορτοκαλί - γκουχ γκουχ. Ειδαν χαρτια, με εψαξαν, και μου ειπαν οτι θα ερθει κληση για δικαστηριο για το.. βαθυτατο πορτοκαλί. Δεν ηρθε ποτέ τιποτα.