Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Παιδια χρειάζομαι βοήθεια για μια απόφαση

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν έχεις ήδη Α2 για 2+ χρόνια, πρέπει να έχεις κλείσει τα 22 έτη ηλικίας, για να πάρεις απεριόριστο. Αλλιώς, τα 24.

Μην οδηγείς χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα.
    Life begins at 45°.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Petridis02 Προβολή μηνύματος
    Σε ευχαριστω πολυ!! Μπορείς να μου πεις επίσης τι γίνετε αν με σταματήσουν για ελέγχω ενώ εχωω δίπλωμα για 150 και οδηγώ z750 η er2 ;; Πρόστιμο και μου περνούν το δίπλωμα ;;
    Το καλύτερο; ΜΗΝ το κάνεις μέχρι να βγάλεις το κατάλληλο δίπλωμα.... θα σε ΣΚΙΣΟΥΝ....

Μην αναφέρω την περίπτωση ατυχήματος όπου ΔΕΝ θα σε καλύψει η ασφάλεια, το πιο σημαντικό, δηλαδή
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Ενταξει θα ψάξω παιδια και κατι τελευταίο...ειναι καλύτερο αν δεν εχω κατάλληλο δίπλωμα να πω οτι δεν καθόλου δίπλωμα μαζι μου ;;;; Ετσι ώστε να παρω πρόστιμο για το δίπλωμα αντί να τρέχω σε δικαστήρια

Νέο μέλος
    Δεν πρόκειται να το ρισκάρω ευχαριστω πολυ!!!! Απλα θα περιμένω μέχρι να έρθει η ωρα

Ενταξει θα ψάξω παιδια και κατι τελευταίο...ειναι καλύτερο αν δεν εχω κατάλληλο δίπλωμα να πω οτι δεν καθόλου δίπλωμα μαζι μου ;;;; Ετσι ώστε να παρω πρόστιμο για το δίπλωμα αντί να τρέχω σε δικαστήρια
    Μαλλον δεν διαβαζεις τι γραφουμε..
    Ειναι καλυτερο και για σενα και για ολους εκει εξω να ΜΗΝ οδηγησεις καθολου χωρις διπλωμα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Καλύτερα είναι να πάρεις ένα 250cc, το οποίο μπορείς να κυκλοφορείς νόμιμα και με ασφάλεια για όλους.

Δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουμε πώς να γίνεις ακόμα ένας ελληναράς στον δρόμο, ευχαριστούμε, έχουμε αρκετούς.
    Life begins at 45°.

Αν και φοιτητής , προφανώς ΔΕΝ καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις…
    ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑ..

Εκτος και αν εισαι βιτσιοζος και γουσταρεις από τα 19 σου να γινεις το πουτανακι καποιου που θα σε τρεχει μια ζωη και θα τον πληρωνεις …και επειδή στα 19 δεν πρέπει να είσαι και φραγκατος , θα σας κάνει οικογενειακώς πουτανακια …
    Και από τα 19 σου θα εισαι ο μαλακας που θα πληρωνει μια ζωη καποιον άλλο..

Γιατί στα 19 σου γουσταρες το ζεντ και δεν είχες υπομονη δυο –τρια χρόνια …
    Δεν πειραζει…όταν θα σου γινει ο κωλος ΝΑ στα 18ωρα στην δουλειά για να ξεπληρώνεις , θα το σκέφτεσαι και θα λες χαλαλι…

Ελπιζω να το καταλαβες τωρα …

ΥΓ : τα παραπανω ειναι πραγματικες ιστοριες που εχουν συμβει σε εμασ , σε φιλους , σε γνωστους...

κατα τα αλλα , γαματο το ζεντ και μια χαρα ταξιδευει ειδικα αμα εισαι 19.......με το καλο να το παρεις και καλοταξιδο

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2009, 18:51
  2. μια μικρη βοηθεια ....για γιους
    από orizontas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2007, 09:37
  3. Μια Βοηθεια Για Επιλογη Service
    από slaybas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2007, 10:57