Στείλ' τους στον Καρδαμά για διακοπές Βαγγέλη
ps: και λέω δε θα εμφανιστεί να διαφημίσει το μέρος, αλλά μάλλον θα αποφύγεις να το κάνεις![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
εμεις σαν λεωνιδιο συμμετασχουμε και θα ειμαστε απο παρασκευη εκει....
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Ίσα-ίσα Βαγγέλη, με εμάς θα μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος! Είναι αυτό που λέω στον κουμπάρο μου ..." τουλάχιστον θα ξέρεις, ποιός στην έκανε"
Κοίτα εσύ να είσαι κοντά σε τζίπ εκεί κάτω και μην φοβάσαι τίποτα
Κάποια στιγμή ειπώθηκε για κάμπινγκ σε παραλία στη Μάνη. Δυστυχώς δεν συνεχίστηκε η κουβέντα, οπότε το όλο σκηνικό φαντάζει ιδανικό αντί της Μάνης. Άν κατεβαίναμε, θα ήταν από Σάββατο. Το συζητάμε από 'βδομάδα![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Έχει ΚΑΙ αμπάρι στο Παλούκι?
Ώρε τρέλλες....
![]()
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
copy paste απο εδω https://www.facebook.com/events/1721...9397940663670/ για οσους δεν εχουν φβ
Και μερικα χρησιμα για την εκδηλωση..Το πρωι του Σαββατου γυρω στις 9:30 θα αναχωρησει το γκρουπ για Αρχαια Ολυμπια και Δασος Φολοης..Οσοι θελησουν θα μεινουν Αρχαια Ολυμπια και οι υπολοιποι συνεχιζουμε μεχρι το δασος της Φολοης..Η τιμη εισοδου στο Μουσειο και στον Αρχαιολογικο χωρο ειναι ενιαια στα 12 ευρω και δεν υπαρχει δυνατοτητα ομαδικου εισιτηριου( Δωρεαν εισοδος για Ανεργους-Πολυτεκνους-Φοιτητες).
Στην επιστροφη απο Φολοη θα βρουμε οσους εχουν μεινει Αρχαια Ολυμπια και θα επιστρεψουμε απο Φραγμα Λαδωνα.
Επιστροφη γυρω στις 2:00 στο καμπινγκ. Οσο αφορα το βραδυνο live με τους Hihg Horns θα αρχισει γυρω στις 10:00!!
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Έχω εκκρεμότητες ακόμα που πρέπει να τακτοποιήσω. Αλλά αν μου κάτσει θα έλεγα για αναχώρηση από Παρασκευή μεσημέρι. χμμμμ![]()
Travel, Grow, Share