ναι ρε παιδια , αλλά με αυτή την λογική και τα 18 και τα 19 και τα 20 κλπ δεν ειναι κατάλληλες ηλικίες για άδεια.
αφήστε το «παιδί» να πατήσει τα πρώτα ..αντα και μετα να βγει στον δρόμο…(μαζι με τον μπαμπα του….)
Και , ενταξει , είμαστε λιγο οτιναναι στην Ελλαδα , αλλα αφού τα καταφέρνει ο ρεντνεκ Τζος στο Αινταχο και ο Καγκουροεφηβιξ στα χωρια της Αρμορίκης , μπορεί να γίνει κι εδώ..
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Νομίζω ότι απλά θα αυξηθούν οι παραβάτες και οι δυνητικά επιρρεπείς σε ατυχήματα-δυστυχήματα οδηγοί.
Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!
Δηλαδή για να καταλάβω
Σήμερα ο νόμος λέει ότι στα 18 μπορείς να πάρεις δίπλωμα
Αύριο ο νόμος μπορεί να λέει ότι μπορείς να πάρεις δίπλωμα στα 17, αλλά μέχρι να πας 18 θα απαγορεύεται να οδηγείς χωρίς ενήλικο συνοδηγό που έχει δίπλωμα
Και η παρανομία πως θα ανέβει ακριβώς ;;;
Δηλαδή είναι κακή αυτή η μεταβατική περίοδος (από τα 17 στα 18) ;;;
Εγώ πάντως θεωρώ πιο επικίνδυνο έναν 18χρονο που πήρε χτες το δίπλωμα λαδώνοντας και βγαίνει να κάνει βόλτα μόνος του, από έναν 17χρονο που πήρε χτες το δίπλωμα λαδώνοντας και βγαίνει να κάνει βόλτα και στο αυτοκίνητο έχει κάποιον δίπλα του
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ή δε διαβαζεις αυτα που γραφω, ή στην εχουν πεσει οι γλαροι, ή χαλασε ο κλιματισμος εκει που εισαι.
δεν εξηγειται αλλιως....
πουτσ@@@@@@@@@
Γιατί πρέπει το λάδωμα να είναι η σταθερά αυτής της εξίσωσης;
Γνωρίζω ότι το ερώτημα είναι καθαρά φιλοσοφικής αξίας αλλά...λέμε και τίποτα να περνάει η ώρα.
Συμφωνώ με τον Αριστείδη 100%.
Με μια διαφορά (που κάπου αλλού την έχουμε ξανασυζητήσει)
Η μόνη βασική προϋπόθεση για μένα θα είναι να προστεθεί ως μάθημα στο σχολείο η κυκλοφοριακή αγωγή.
Στραβά κουτσά, θα είναι καλύτερα να υπάρχει ένα γαμοβιβλίο στο σχολείο που να λέει τι πρέπει να κάνεις.
Όλο και κάποιος πιστιρικάς θα το ξεφυλλίσει, σήμερα κανείς.
Επί της αρχής αυτό είναι το νόημα. Το ερώτημα είναι αν οι ενήλικες οδηγοί που ενίοτε δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους (μην μου πείτε ότι υπερβάλλω) είναι ικανοί να επιβλέψουν, να επιτηρήσουν, να εκπαιδεύσουν και να γαλουχήσουν ακόμα πιο νέους οδηγούς.