Βγάλε ενα διαβατήριο ρε μλκ μην φας ταλαιπώρια
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Καλημέρα σου, όταν πέρασα εγώ πριν 6 χρόνια μου ζήτησαν να βγάλω δική τους πράσινη κάρτα στα σύνορα παρότι είχα ήδη την κανονική που ισχύει παντού στα Βαλκάνια με κόστος 10 ευρώ.
Επίσης παλιότερα που επιχείρησα να μπω Σερβία από Κόσοβο μου είπαν ότι απαγορεύεται χωρίς να έχεις κάνει πριν το αντίστροφο, δηλαδή να έχεις σέρβικη σφραγίδα στο διαβατήριό - για τώρα βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει αλλά έχε το υπόψη:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=157277
Αν μπεις τελικά μην παραλείψεις το υπέροχο εθνικό πάρκο Μπεσκέτ - χάρτης εδώ
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=157024
Καλό δρόμο να έχεις!
μη τα λες σε μένα,του μικυμαους πέσε τα
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
ΣΕΡΒΙΑ -ΚΟΣΣΟΒΟ είναι κλειστα τα σύνορα καθώς η μεταξύ τους κατασταση είναι εκρρυθμη. από Β.Μακεδονία περνάς με διαβατήριο και έλεγξε την πράσινη κάρτα σου αν έχει σημειωμένο το κράτος - αυτό που λέει ο Παντελης. αν δεν (που νομίζω ότι δεν ) βγάζεις την εκεί κάλυψη της ασφάλειας που σου προτείνουν. πάντως ειναι μια διαδικασία όχι του 10λέπτου
..without engineers, science is just philosophy..
Ποτέ δεν κατάλαβα να σχεδιάζει καποιος ένα μεγάλο ταξίδι και ειδικά σε χώρες "περίεργες" και να κολάει στην έκδοση του διαβατηρίου....
Οπουδήποτε στα βαλκάνια εκτός σενγκεν θα φρόντιζα οπωσδήποτε να βγάλω διαβατήριο μονο και μόνο για να εξαλείψω κάθε πιθανότητα μανουρας.
Πριν δυο εβδομάδες πέρασα αυτό ακριβώς, και μάλιστα έχοντας μαζί μου διαβατήριο. Μπαίνοντας από Αλβανία σε Κόσοβο μου ζήτησαν ταυτότητα και πράσινη κάρτα (που ίσχυε η δικη μου). Την ίδια μέρα πηγαίνοντας να βγω από άλλο συνοριακό φυλακίο μου ζήτησαν διαβατήριο. Επειδή δεν είχε σφραγίδα εισόδου δεν μ΄αφησαν να βγω και αναγκάστικα και γύρισα πίσω και βγήκα από εκεί που μπήκα
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: ΠΑΡΕ ΔΙΑΒΗΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Για να είμαι ειλικρινής γύρω στο δεκάλεπτο μου πήρε αν βγάλεις τον χαμένο χρόνο της μανούρας και του γιατιρεπαιδιάδεσαςκανειαυτηπουεχωηδη
Αν πας υποψιασμένος δηλαδή!
Παραδόξως και τις δύο φορές ήμουν η μοναδική μοτοσικλέτα και ο μοναδικός γενικά που έπρεπε να πάει για την έξτρα πράσινη κάρτα.
Στο εσωτερικό της χώρας υπήρχε τότε ένα, πώς να το πω, υπερπατριωτικό κλίμαμε βωμούς του ουτσεκά κλπ και η ελληνική πινακίδα προκαλούσε κάποια περίεργα βλέμματα οπότε θα πρότεινα άμεση πορεία προς τα βουνά και τους ορεινούς δρυμούς όπου όλα είναι υπέροχα
![]()
Παίδες εννοείται ότι το διαβατήριο ειναι must και γλιτώνεις αρκετή ταλαίπα ειδικά σε κάτι τέτοιες χώρες.. απο κει και πέρα επειδή το πλάνο είναι Αλβανια,Β.Μακεδονια,Μαυροβούνιο,Σερβία και Βουλγαρία δλδ χώρες που περνάς με ταυτότητα έλεγα αν ήταν εφικτό και το Κόσοβο μιας και ο ενας της παρέας δεν θα έχει διαβατήριο οπότε πολύ απλά το αποφεύγουμε και τα 90 ευρω του διαβατηρίου τα τρώμε σε φρουτάκια στη Γευγελη![]()