Για την ώρα οι μηχανές ανεξαρτήτου κυβισμού δεν αποτελούν τεκμήριο. Απλά υπόκειται στο πόθεν έσχες κατά την αγορά τους. Ρώτησα το λογιστή φέτος που έκανα τη φορ. δήλωση και μου το διαβεβαίωσε.
Τώρα που το λες, στην φετεινή δήλωση στο Ε1 πρόσεξα κάτι παράξενο...
Στο πεδίο με τα οχήματα εμφανίζοταν αυτόματα και η μοτοσυκλέττα, κάτι που δεν συνέβαινε στα προηγούμενα χρόνια...
Στο τέρμα δεξιά που εμφανίζονται τα αναλογούντα τεκμήρια για κάθε όχημα το ποσό που αντιστοιχούσε στην μοτό ήταν μηδέν, αλλά και μόνο που η μοτό εμφανίζονταν αυτόματα στην δήλωση (κάτι που δεν συνεβαινε τα προηγούμενα χρόνια και ταυτόχρονα το παπί που είναι χαμηλά κυβικά συνέχιζε να μην εμφανίζεται και φέτος) με κάνει να ψυλλιάζομαι ότι του χρόνου θα της αναλογεί και κάποιο τεκμήριο...![]()
Θα κλαψουνε μανουλες!
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Ας μην προκαταβαλουμε τους εαυτούς μας κι αρχίζουμε τα ωχ,αχ κλπ.
Πέραν αυτού μια σκέψη:
Η μηχανή δεν απαιτεί δαπάνη συντήρησης;Δεν είχε κόστος αγοράς;
Γιατί το λοιπόν να δηλωνει όχημα ο συμπολίτης με το 1000αρι και το 1300αρι αυτοκινητο ευτελούς αξίας και μη ενώ ο με το πχ GS 1200 η αλλο μαςτοδοντο 1000αρι να σφυράει αδιάφορα;
Λέω εγώ..
Προσφατα ανεργος,ιδιοκτητης καταστηματος που δηλωνει ελαχιστα εσοδα,αγορασε την καινουργια Αφρικα.
Οταν του ειπα τι σκοπευει να κανει σε περιπτωση που θα επανελθουνε τα τεκμηρια,μου ειπε οτι δεν του περασε απο το μυαλο κατι τετοιο.Το κακο ειναι οτι ειχε μπει απο καιρο στο μυαλο καποιων αλλων και απ οτι φαινεται λιαν συντομως σκοπευουνε να μας αρμεξουνε.