Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 123

Θέμα: SoS Απορία!!

Βασικά "μήνυση" θα πληρώσει ένα ωραίο κατοστάρικο για να κάνει, δεν θα το κάνει. Αν έχει κάνει πες κατ' αγνώστου γιατί είναι μερακλής και τα κατοστάρικα δεν τα λυπάται, τότε αν η αστυνομία ερευνήσει και καταλήξει σε εσένα (δηλαδή ποτέ), βλέπεις τι θα κάνεις.

Αγωγή αν κάνει για αποζημίωση, θα πρέπει να αποδείξει ότι έγινε η ζημιά. Αν λοιπόν έρθει πραγματογνώμωνας (ακόμα ένα έξοδο από την τσέπη του) και φωτογραφίσει τα δύο αυτοκίνητα και στο ένα είναι βουλιαγμένο το φτερό και το άλλο δεν έχει τίποτα, όταν και αν φτάσει σε δικαστήριο, φαντάζομαι πως θα καταλάβουν ότι πρόκειται για προσπάθεια εξαπάτησης και θα αθωωθείς. Κακώς ανησυχείς λοιπόν γιατί αν κινηθεί νομικά θα το πληρώσει πιο πολύ από το να φτιάξει μόνος του τη ζημιά του.

Σε κάθε περίπτωση, μίλα με την ασφαλιστική σου. Έγινε αυτό, μπλα μπλα μπλα. Ακόμα και αν στείλουν κάποιον να φωτογραφίσει και να βεβαιώνει ότι εσύ ΔΕΝ έχεις ζημιά, κέρδος σου είναι σε κάθε περίπτωση.

Νέο μέλος
    Μεθυσμένος ποτέ! Ας μου κάνουν όσες εξετάσεις αίματος θέλουν! Απλά τα'χασα γιατί εμένα δεν έχει σχεδόν τίποτα σε εκείνο το σημείο,ειδικά μπροστά στην ζημιά του άλλου που μου έδειξε. Απλά δεν είμαι 100% σίγουρος,κρατάω και μια επιφύλαξη.
    Αλλά ο ιδιοκτήτης του,ούτε με έχει πιάσει ποτέ να μου πει κάτι εδώ και 40 μέρες περίπου, ούτε χρώμα στο αυτοκίνητό μου έχω δει,ούτε τίποτα. Το θέμα είναι μην πάω να του κάνω δήλωση για καλό και για κακό, και μου πει σου έχω κάνει μήνυση και τα ξαναλέμε στο δικαστήριο ή τίποτα τέτοιο.
    Ή έχει κάνει μήνυση κατά αγνώστου και αντιμετωπίσω κατηγορίες για φυγή από ατύχημα μετά. Απλά μην βρεθώ μπλεγμένος απ'το πουθενά!
    Πάντως εάν με πείσει ότι το έκανα εγώ δεν έχω θέμα να το πληρώσω και απ΄την τσέπη μου, απ'το να μπλέξω με τέτοιες κατηγορίες. Πάντως αυτό που με παραξένεψε είναι πως μπορεί οι γρατσουνίτσες οι δικές μου να του βούλιαξαν ένα ολόκληρο φτερό. Και το δικό μου φτερό δεν θα είχε σημάδια ή έστω ασημένιο χρώμα? Και επίσης ότι δεν έχει έρθει ο ιδιοκτήτης του τόσο καιρό τώρα!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Να το παρουμε απο την αρχη;
    Ηρθε ενας τυπος να σου πει οτι χτυπησες το αμαξι αλλου τυπου,ο οποιος δεν εχει εμφανιστει;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

η μήνυση ΔΕΝ καλύπτει κανέναν για αποζημίωση από ατύχημα, είναι ΑΛΛΟ πράγμα νομικά. Αποζημίωση ζητάς με αγωγή. Και αγωγή κατά ιδιοκτήτη αυτοκινήτου χωρίς εμπλοκή ασφαλειών για τροχαίο συμβάν τέτοιου μεγέθους είναι ανέκδοτο. Τσάμπα σκας.

Συν το ότι 40 μέρες μετά, μπορεί να μην το δέχονται καν οι ασφάλειες το συμβάν. Πάρε εκεί και ρώτα...

Νέο μέλος
    Έτσι ακριβώς και ούτε μήνυση κατ'εμέ έχει κάνει γιατί τηλέφωνο από την ασφαλιστική δεν με έχουν πάρει. Η ζημιά η δικιά του είναι 50-100 φορές μεγαλύτερη από την δικιά του. Χρώμα του δεν είχα πάνω μου ποτέ! Ούτε μέσα στις γρατσουνιές καν, ούτε πουθενά. Έχουν περάσει 40 μέρες από το συμβάν. Εγώ το αυτοκίνητο το άφηνα και έξω από το γκαράζ στο πεζοδρόμιο δηλαδή μετά από την μέρα εκείνη που ανέφερε. Εάν όμως έχει γίνει κάτι τέτοιο και δεν το κατάλαβα θέλω να'χω καθαρή συνείδηση και όχι να με βρίζουν! Δεν έχω θέμα να το πληρώσω και από την τσέπη μου. Να μην μπλέξω θέλω είτε το έκανα είτε όχι.

Νέο μέλος
    Και αν ο ιδιοκτήτης δώσει διαφορετική ημερομηνία? Εγώ είμαι σίγουρος ότι εάν έγινε αυτό έγινε στις 1 του μηνός ακριβώς,μόλις πήγαινα για πρώτη φορά στη νέα μου δουλειά!
    Πάντως 3 γρατσουνιές μικρές για ένα φτερό είναι λίγο άτιμο πιστεύω! Μην θέλουν να με μπλέξουν και πουν ότι το έχω πάει και σε φανοποιείο! Ας τα ρωτήσουν όλα όσα υπάρχουν στην Ελλάδα ;p
    To θέμα είναι να κάνω εγώ δήλωση ατυχήματος για καλό και για κακό ή μπορεί να μην το δεχτεί η ασφαλιστική ή ο ιδιοκτήτης του άλλου αυτοκινήτου? Ακόμη με 100 ευρώ που κάνει το παράβολο της μήνυσης άντε και κανά 50αρι ακόμη αυτός βάζει καινούριο φτερό!
    Το αυτοκίνητό του επίσης έχει είναι του 2006 το πολύ! Αλλά και να το έκανα γιατί δεν έχει έρθει ο ιδιοκτήτης τόσο καιρό. Γιατί λογικά σε περίπτωση που έγινε όντως ήταν κάτω από το σπίτι του 5:30 το απόγευμα! Ήμαρτον!

Νέο μέλος
    Καλημέρα σου Γιώργο,
    επειδή έχεις αρρωστήσει με το θέμα, πες του γείτονα "ρουφιάνο" να βρει τον ιδιοκτήτη του εν λόγου τρακαρισμένου αυτοκινήτου να σου τον φέρει να γνωριστείτε, να κάνετε μια όμορφη φιλική δήλωση, γράφοντας ο καθένας σας την δική άποψη, και εαν η ασφαλιστικές συμφωνήσουν και το δεχτούν μπορεί και να του φτιάξουν το αμάξι. Το μπλέξιμο σου που θα είναι εαν δεν υπάρχει εγκατάλειψη θύματος - τραυματία?

Νέο μέλος
    Καλημέρα και σε εσένα! Επειδή έκανα ζημιά σε ξένη περιουσία αν αποδειχτεί αυτό λογικά δεν ξέρω τι να πω τα'χω χαμένα αυτή τη στιγμή!
    Αυτό που μου κάνει μόνο εντύπωση είναι ότι το δικό μου έχει γρατσουνιές χωρίς χρώμα ενώ το δικό του ένα φτερό off!
    Δώστε μου τα φώτα σας παιδιά μην κάνω καμιά μ@...ια μες στον πανικό μου και βρεθώ αντιμέτωπος με εγκατάλειψη και λοιπά!
    Πάντως εάν το έχω κάνει εγώ και δεν το κατάλαβα πόσο μ@..ας παίζει να είμαι δεν ξέρω μόνο! Αλλά τόσο μεγάλη ζημιά και το δικό μου τίποτα?
    Δεν έχω θέμα εάν το έκανα όντως εγώ να βάλω τα λεφτά και από την τσέπη μου. Αυτό που με αγχώνει είναι μην πάω στον ιδιοκτήτη,του πω εγώ το έχω κάνει μου πει ναι αλλά δεν θέλω αποζημίωση της ζημιάς θα σε τρέξω στα δικαστήρια.

Βασικά παίδες μιλάμε για ΣΑΡΑΝΤΑ μέρες μετά.

Η φιλική έχει όριο (το οποίο δεν θυμάμαι) αλλά ψάχνοντας είδα ότι το ατύχημα πρέπει να δηλώνεται εντός οκτώ ημερών.

Οπότε ότι και να είναι τώρα, η ασφάλεια δεν καλύπτει. Αν πείτε ψέμματα για την ημερομηνία πες το προσπερνάτε αυτό. Αλλά γιατί να πληρώσεις και γιατί να εμπλακείς εσύ όταν είναι προφανές ότι ΔΕΝ φταις και το λες και μόνος σου; Ένα χέρι ξύλο στον πστη τον ρουφιάνο που πάει να σε μπλέξει, παίζει να ρίξεις; Ένα μπινελικάκι έστω;

Ρε συ, εγκατάλειψη τίνος; Μην πετάτε ατάκες ότι να'ναι...

Σόρι κιόλας, αλλά την ασφαλιστική σου ακόμα δεν την πήρες τηλέφωνο και κάθεσαι 'δωμέσα και συζητάς; Σήκωσέ το, το τιμημένο...

Νέο μέλος
    Ξεκόλλα με τις γρατζουνιες, αυτα θα τα βρουν οι πραγματογνωμονες, επειδη είσαι large τυπος θες να του φτιαξεις την οποια ζημια επαθε απο οποιοδήποτε.
    Δηλωνεις στη φιλικη δηλωση την δικη σου αληθεια και αστον να δηλωσει οτι θελει και αυτος.
    Απο εκει και περα ειναι στην κριση των ασφαλιστικων τι και ποιος και ποσο θα αποζημιωσουν.
    Η οποια αρνηση των ασφαλιστικων δεν ειναι δικη σου ευθυνη και δεν σε βαραίνει εαν και εφοσον εχεις ακολουθησει τις διαδικασιες δηλωσης ατυχηματος.
    Και ασε τον καθενας να ονειρευται μεροκάματάκι απο μυνήσεις

Νέο μέλος
    Παιδιά πώς να την πάρω? Το πρωί που το έμαθα βιαζόμουν για την δουλειά και πανικοβλήθηκα κι όλας! Και τώρα είμαι στην δουλειά στο τμήμα support μιας εταιρείας γι'αυτό και μπορώ και μιλάω εδώ!
    Πάντως δεν λειτουργώ τα'χω χάσει τελείως. 40 μέρες μετά? Και να το έκανα εγώ τι περίμενε να κάτσει τόσες μέρες χωρίς φτερό για να με μπλέξει? Ναι αλλά άργησα τόσες μέρες γι'αυτό έχω σκάσει. Σας είπα και να αποδειχτεί ότι το έκανα εγώ Δεν έχω θέμα να τα βάλω από μένα σαν Γιώργος.
    Να μπλέξω μόνο δεν θέλω με δικαστήρια και ιστορίες για εγκατάλειψη ατυχήματος και τα λοιπά.

Θα την πάρεις εύκολα.

Ξεκλειδώνεις το κινητό ή σηκώνεις το ακουστικό του σταθερού. Μετά σχηματίζεις τον αριθμό που γράφει το συμβόλαιο. Μετά πατάς το πράσινο κουμπί. Τσαααακ, πήρες

Ανασούλα, ξανά ανασούλα... Και ήρεμα και όλα καλά. Τηλέφωνο, τώρα. Όπως μας τα είπες ακριβώς. Και θα σου πουν.

Φιλε, εχεις μπλέξει ασχημα. Βγαλε κανενα διαβατηριο καλου-κακου και σκεψου σε ποια χωρα εχεις φιλους να σε φιλοξενησουν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Δεν γίνεται αυτή την στιγμή εννοώ γιατί είναι στην αίθουσα ο προ'ι'στάμενος. Με την παραμικρή ευκαιρεία θα την ενημερώσω!
    Αλλιώς σε 2 το πολύ 3 ώρες που θα έχω φτάσει σπίτι!

Όντως τώρα? Εγώ σας είπα να πάω να του δώσω και 2-3 κατοστάρικα δεν έχω θέμα!
    Αμερική μόνο αλλά δουλειά που θα βρω?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Γιώργος12 Προβολή μηνύματος
    Όντως τώρα? Εγώ σας είπα να πάω να του δώσω και 2-3 κατοστάρικα δεν έχω θέμα!
    Αμερική μόνο αλλά δουλειά που θα βρω?
    Αγγλικα ξέρεις;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απορία...
    από DEMINIO στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 21:39
  2. SOS !!! Αίμα