Κι' αν βρέχει αυτό το Σ/Κ το κανονίζουμε το επόμενο;;;;;;;;;;
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Το κινητό το πάνσοφο το τα πάντα γνωρίζον, λέει ότι το Σάββατο θα κάνει ότι κάνει και την Κυριακή θα είναι καθαρά με λίγα σύννεφα για δροσιά.
Ωχ φίλε μάλλον όπως το έγραψα ακούστηκε λάθος. Θα είμαι αλλού εγώ για κάτι μπιφτεκάρες ΝΑ!
Ο αμυρουκάι τρώει υγειινά. Ψαράκι, σαλάτες, αποφεύει πατατομακαρονοψωμιά όσο περισσότερο μπορεί (το εντελώς δεν παίζει ειδικά για μακαρόνια).
Ο αμυρουκάι όλο και παχαίνει χωρίς να υπάρχει παθολογικός λόγος που να ξέρουμε τουλάχιστον.
Ο αμυρουκάι μάλλον κάποια στιγμή θα σκάσει σαν το τεράστιο λουμουκαδοτέρας/ανθρωπάκι της μισλέν τι στο διάτανο ήταν αυτό το πράγμα στο γκοστμπάστερς παλιότερα. Ή σαν αυτόν τον χοντρό των μόντι πάιθονς.
Αφού το ότι θα ψοφήσω είναι προδιαγεγραμμένο, ας πάω ευχαριστημένος τουλάχιστον...![]()
εντωμεταξύ τι τέρας είναι αυτό από ΛΟΥΜΟΥΚΆ?
AFTER DARK...........
τς τς τςο Μπλίτσερ καραδοκεί!!
Το βλέπω το θρεντάκιον και πολύ με αρέσει αλλά είμαι λιώμα από την κούραση και θέλω να πάω να σαπίσω σε ένα κρεβάτι. Αν έχω αναλάβει δυνάμεις μέχρι το Σάββατο οπότε την Κυριακή μπορώ να καβαλήσω που μπορώ να σας βρω?? Δελφούς μάλλον ε??
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δελφούς, βενζινάδικο Ιτέας, στο χάνι κατ΄ευθείαν αν είσαι πτώμα και δεν θέλεις να τρέχεις μακριά...