Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: Λεω να πώ μερικές αλήθειες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    i honda exei se orismenes katigories sxedon monopolio.opos vfr.k to cbr 125 pou exo k ego.gia mena pou mai 17 xronon einai oti prepei gia na matho symplekti klp.k otan itan na paro mixanaki den eixa alles epiloges mono afto k to cbf 250 pou k afto episis paizei mono tou.tora gia filikotites k tetoia dn ksero dn exo odigisei megali mixani ektos apo to z750 pou paroti polu dunato nomizo oti an pigaineis kanonika me synesi sto gazi einai mia xara filiko.dn exo kanena kollima me etairies alla goustaro pio polu ta ducati epeidi einai ta pio omorfa k gia epomeno mixanaki skeftomai multi 620dark.k@@@@vlaaaaaaaaaa!!!

Δεν έχω προσωπική εμπειρία απο κανένα απο τα δυο!!
    Απλώς είπα τις δικές μου προτιμήσεις.Δεν το διευκρινησα ε??
    Εντάξει στις διαμαχες δεν ήμαστε??:hypnotize
    Και ύστερα εγω όποιο και να πάρω αποκλείεται να του πιω το αίμα ειδικά στους ελληνικούς δρόμους.Είναι πολλά τα κριτήρια με τα οποία μπορείς να κατατάξης της μοτοσυκλέτες.

Αλλά έχω την εντύπωση ότι οι Αγγλοι βγάζουν καλύτερο 1000άρι το ΖΧ10R.
    Και σίγουρα δεν βασίζονται μόνο στις υποδυνάμεις και πολύ καλά κάνουν.Χωρίς να παίρνω και όρκο όμως.
    Στα τελευταία συμφωνώ

Επίσης αν δεν κάνω λάθος η αρχή των σημερινων SS έγινε απο το GSXR750 το 87 και όχι το FZR1000
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δεν νομιζω οτι σε καποια κατηγορια υπαρχουν πλεον μηχανακια που περνουν τα σωβρακα απο τον ανταγωνισμο , θα ελεγα οτι στα μεσαια on-off , κυριαρχει το v-strom , αλλα αν καποιος θεσει ως κριτηριο την καλη συμπεριφορα στο χωμα , μπορει να θεψρησει οτι καλυτερο ειναι το lc4 640 adventure της KTM ! η ακομη και το dominator , το f650 dakar της bmw και παει λεγοντας......απ΄ολο εχει ο μπαχτσες πλεον , διαλεχτε!!!
    Ειδικα στα ss δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι καλυτερο π.χ. το gsxr απο τα r1 , zx-10 και cbr ..... ενταξει ειναι λενε το δυνατοτερο , αλλα θα χρειαστουν ποτε σε κανενα τα +10 αλογα που βγαζει? , η θα εκτιμησει ποτε κανεις (ακομα και στην πιστα ) την ελαχιστα καλυτερη εισοδο στην στροφη , το γεγονος οτι γυρναει με πολυ εμπειρους αναβατες δεκατακια κατω απο τον ανταγωνισμο? ας βρεθει καποιος να μου πει οτι εξαντλησε και ηπιε το αιμα σε ενα ss600 να του το αγορασω εγω το χιλιαρι , αφου ειναι τοσο χερας!!!
    Επισης θα ελεγα οτι στα μεγαλα on-off το μηχανακι που ειναι το ουσιαστικοτερο χωρις προσχηματα ''περιπετειας''' και πουλ-μουρ , ειναι το TDM900...αλλα και παλι αν καποιος θελει να ταξιδευει συνεχεια , γιατι να μην προτιμησει ενα caponord, ενα v-strom η ενα varadero? (το 950 adventure της ΚΤΜ ειναι στον δικο του ξεχωριστο κοσμο....)

Aυτα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παιδειά ξυπνάτε.
    Οι μισές κατηγορείς που αναφέρατε δημιουργήθηκαν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Ναι το V strom είναι το καλύτερο στην κατηγορία του.
    Η κατηγορία του όμως έχει χάλια φρένα χάλια αναρτήσεις και χάλια σκελετούς.
    Χειρότερα και απο το bandit δηλαδή παντού.
    Με λίγα λόγια αυτά τα μηχανάκια δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε η "κατηγορία"
    Γιατί οι ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ είναι 4.
    1 ss
    2 touring
    3 enduro
    4 κάνω τη δουλειά μου.

Υπάρχει και μια 5η που είναι κονομα για τα εργοστάσια που πουλάνε "ξεχωριστό" "image" klp.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δεν νομιζω οτι σε καποια κατηγορια υπαρχουν πλεον μηχανακια που περνουν τα σωβρακα απο τον ανταγωνισμο , θα ελεγα οτι στα μεσαια on-off , κυριαρχει το v-strom , αλλα αν καποιος θεσει ως κριτηριο την καλη συμπεριφορα στο χωμα , μπορει να θεψρησει οτι καλυτερο ειναι το lc4 640 adventure της KTM ! η ακομη και το dominator , το f650 dakar της bmw και παει λεγοντας......απ΄ολο εχει ο μπαχτσες πλεον , διαλεχτε!!!
    Ειδικα στα ss δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι καλυτερο π.χ. το gsxr απο τα r1 , zx-10 και cbr ..... ενταξει ειναι λενε το δυνατοτερο , αλλα θα χρειαστουν ποτε σε κανενα τα +10 αλογα που βγαζει? , η θα εκτιμησει ποτε κανεις (ακομα και στην πιστα ) την ελαχιστα καλυτερη εισοδο στην στροφη , το γεγονος οτι γυρναει με πολυ εμπειρους αναβατες δεκατακια κατω απο τον ανταγωνισμο? ας βρεθει καποιος να μου πει οτι εξαντλησε και ηπιε το αιμα σε ενα ss600 να του το αγορασω εγω το χιλιαρι , αφου ειναι τοσο χερας!!!
    Επισης θα ελεγα οτι στα μεγαλα on-off το μηχανακι που ειναι το ουσιαστικοτερο χωρις προσχηματα ''περιπετειας''' και πουλ-μουρ , ειναι το TDM900...αλλα και παλι αν καποιος θελει να ταξιδευει συνεχεια , γιατι να μην προτιμησει ενα caponord, ενα v-strom η ενα varadero? (το 950 adventure της ΚΤΜ ειναι στον δικο του ξεχωριστο κοσμο....)

Aυτα....
    Συμφωνώ σε αυτό που λές,οτι ο καθένας διαλέγει το καλύτερο για τα δικά του κριτήρια και η αλήθεια είναι οτι περίμενα να το πει κάποιος αυτό ουτως ώστε να μπορώ να πώ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ οτι το μόνο υπέρ που έχουν πλέον τα χόντα είναι η ''φήμη'' αξιοπιστίας η οποία είναι πλέον αμελητέα σχετικά με τις υπόλοιπες εταιρίες.Κατά τα άλλα,παραμένει μια εταιρία ισάξια(με κόπο πλέον) με ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.Και στην τελική εμένα δε με νοιάζει η αξιοπιστία ρε φίλε!γουστάρω να πάρω ένα εργαλείο να το λίωσω,και σε 2-3 χρόνια να το δώσω.Τουλάχιστον αυτά λένε οι στατιστικές στα SS(πείτε μου πόσα παλιά ss βλέπετε στους δρόμους και στις πίστες!).Αναφέρομαι στα ''απόλυτα'' νούμερα γιατί όπως εσύ (ή οποιοσδήποτε)κοιτάς με δικά σου κριτήρια,έτσι εγώ έχω σαν κριτήριο την τεχνολογία-καινοτομία που υπάρχει την δεδομένη χρονική στιγμή.Για να το κάνω ακόμα πιο απλό,στη πίστα μπαίνει και ένα GSXR 1000 μοντέλο '95 και ένα GSXR 1000 Κ5.Όποιος παίρνει Κ5 τι είναι δηλαδή?''θύμα του μαρκετινγκ''?!Η μήπως το παίρνει για να του πιεί το αίμα?!ΟΧΙ! Το παίρνει για εκείνη την ρημάδα την αίσθηση ''τι έχω κάτω απ'τα @ρχιδι@ μου''!
    Και στην τελική γούστο του και καπέλο του.
    Ε,αυτήν την αίσθηση,η χόντα αρχίζει και την χάνει(μιλάω πάντα με γνώμονα το όριο,γιατί δεν λέω οτι όταν έχεις RR θα πρέπει να ντρέπεσαι κίολας!)
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Πολλοί όμως(αν όχι οι περισσότεροι) αγοράζουν με βάση την ομορφιά. αν δε σε φτιάχνει αυτό που καβαλάς τι να το κάνεις αν είναι αξιόπιστο; Σαφώς και χρειάζεται μια έρευνα για τυχόν προβλήματα κλπ, αλλά αν το γουστάρεις, αυτό θα πάρεις.
    Σύμφωνοι ότι η honda έχει μείνει πίσω σε κάποια μοντέλα (transalp πχ), αλλά όπως και να έχει τα honda είναι τα καλύτερα (και τα πιο όμορφα)!!!!!!!!!

δεν ξέρω βέβαια εάν η στρατηγική της εταιρίας είναι να βγάζει το ίδιο μοντέλο κάποια χρόνια με μιρκοαλλαγές και να του κάνει ριζική ανανέωση πχ μετά από μια 5ετία.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    κοντοζηγώνει η ώρα................................

KAWASAKI RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2452_1024.jpg 
Προβολές:	385 
Μέγεθος:	93,4 KB 
ID:	28059
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
    κοντοζηγώνει η ώρα................................

KAWASAKI RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Σ’έχω λέμεεεεεεεεεε!!!!!!!!

Όχι γιατι είμαι γλήγορος αλλά γιατι είσαι ΚΟΥΛΌΣ

Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα κανένα απο τα καινούργια 1000.

Αυτό που γουστάρω τρελά είναι το CBR954
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

παιδια ξυπνηστε,οι εποχες αφοσιωσης και πιστης στην οποια ιαπωνικη εταιρια εχουν περασει ανεπιστρεπτι.χρονο με το χρονο τα γιαπωνεζακια γινονται ολο και πιο ψυχροι παραγωγοι μοτο και δυστηχως εμεις τα νουμερα των στατιστικων.ολες οι εταιριες εχουν βγει πολλρς φορες οφσαιντ και σε πολλα σημεια.μηδεν φαντασια και τολμη τα τυπακια.το οσο παθος τους ειχε απομεινει το εξαντλησαν αρκετα χρονια και μοντελα πιο πριν,οπως,R199,GSX-R SRAD,TL,AFRICA,CBR954 και κατι τετοια .πλεον ουτε οι ιδιοι δεν καβαλανε τα ιδια τα μηχανακια τους.ονειρο ενος ιαπωνα ειναι ενα μηχανακη με ψυχη,ducati,και οχι ενα φινικο-κοβωπλαισιο-γιαναειμαιελαφρυ κ5.kai τελος σας παρακαλω...εκανε η kawa μια κινηση και εβγαλε ενα ωραιουλη μηχανακι ,το Ζ1000 KAI ΜΕΤΑ μας ξαμολισε το μουλικο το Ζ750.το εχετε παραεκτιμισει το συγκεκριμενο σε σημειο που δε του αξιζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos426f
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα κανένα απο τα καινούργια 1000.

Αυτό που γουστάρω τρελά είναι το CBR954
    To χειροτερο CBR που εχει βγαλει ποτε η Honda απο πλευρας αξιοπιστιας!!Μου το εχουν βεβαιωσει κατηγορηματικα και δυο φιλοι μηχανικοι
    Γι'αυτο και γρηγορα αλλαξε σε 1000.....
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    el_hymador
    Enduro / Mx : wr / yzf 450/250 ....
    sorry αλλα η Χοντα εδω προηγειτε κατα πολυ τουλαχιστον για cre -f 450 που εχω οδηγησει εγω και τις δυο εταιρειες εκ Ιαπωνιας...

Φυσικα τα ευρωπαικα στο εντουρο παιζουν εκτος συναγωνισμου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν μπορώ να καταλάβω πότε η Honda κατασκεύζε τεχνολογικά προηγμένα μηχανάκια, και ξαφνικά σταμάτησε τώρα.
    Πότε οι Γιαπωνέζοι κατασκεύαζαν μηχανάκια με ψυχή τόλμη φαντασία?
    Πάτε καλά?
    Πάντα τα ίδια έκαναν.
    Η Honda αυτό έκανε πάντα.Μηχανάκια εμπορικά ευκολοχώνευτα εύκολα στη χρήση άχρωμα και άγευστα.
    Μπορεί να κατέβαινε στους αγώνες με τετρακύλινδρα 125 και οχτακύλινδρα 250 αλλά στο κόσμο έδινε παπιά.
    Τι πάθος έχει το Africa και το 954?
    Πάθος έχει το 900ss το 888 αλλά αυτά είναι one man show μηχανάκια.
    Οι Γιαπωνέζοι πάντα έβγαζαν αυτά που βγάζουν τώρα.
    Και ναι μπορεί να έχει τεχνολογία η Honda στο συρτάρι, εξάλου είναι και η μόνη εταιρεία στον κόσμο που τρέχει F1 και μηχανές ταυτόχρονα.
    Αλλά ποτέ δεν πουλήσαν τίποτα τεχνολογικά μπροστά.
    Και τώρα βέβαια όχι τεχνολογία δεν έχουν οι μηχανές αλλά είναι αρχαιολογίες στην τεχνολογία.Το τελευταίο αυτοκίνητο είναι καλύτερο.
    Αλλά γιατί να αλλάξουν?
    Μια χαρά κονομάνε και μόνο με το marketing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    [Και ναι μπορεί να έχει τεχνολογία η Honda στο συρτάρι, εξάλου είναι και η μόνη εταιρεία στον κόσμο που τρέχει F1 και μηχανές ταυτόχρονα.
    Αλλά ποτέ δεν πουλήσαν τίποτα τεχνολογικά μπροστά.
    Και τώρα βέβαια όχι τεχνολογία δεν έχουν οι μηχανές αλλά είναι αρχαιολογίες στην τεχνολογία.Το τελευταίο αυτοκίνητο είναι καλύτερο.
    Αλλά γιατί να αλλάξουν?
    Μια χαρά κονομάνε και μόνο με το marketing [/B]
    Παιδιά μην σας φιδιάζουν με "τεχνολογία"....

Τεχνολογία αν θες βρίσκεις άφθονη σήμερα....υπάρχει μπόλικη, τόσο για τους κινητήρες (ας είναι καλά η Φ1...) όσο και για τα υπόλοιπα (ας είναι καλά οι αγώνες αλλά και η διαθέσιμη τεχνογνωσία των υλικών...).

Αλλά δυστυχώς ΜΟΝΟ το μάρκετινγκ είναι αυτό που καθορίζει κάθε φορά ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΟΣΗ και ΤΗΝ ΤΜΗ ΤΗΣ..... Αν μας τα δώσουν σήμερα, τι θα μας πουλήσουν αύριο ????

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Λοιπόν ας τα πάρουμε ένα ένα.

''Κατ'αρχάς δεν χρειάζομαι κανέναν να μου πεί εάν έχω δίκιο''

Βάζεις θέμα στις διαμάχες και δεν περιμένεις να διαφωνησει κάποιος μαζί σου?Αφου το έβαλες στις διαμάχες και άδικο θα σου πω οτι έχεις και θα διαφωνήσω μαζί σου (αλλιώς δε θα χε και πλάκα )

''Εάν τώρα έχεις να πείς κάτι,κατά του V-STROM σε παρακαλώ αναφέρσου σε κάτι αντικειμενικό (εάν έχεις)και όχι σε καθαρά υποκειμενικό κριτήριο,όπως είναι η εμφάνιση''

Στο πρώτο ποστ λες οτι η Χόντα υστερεί σε αυτούς τους τομείς και στα συγκεκριμένα μηχανάκια.Δε βλέπω πουθενά να αναφέρεις τίποτα για επιδόσεις μόνο ή επίπεδο κατασκευής.Άρα μετράει και η εμφάνιση.Εξάλλου για μένα η εμφάνιση παίζει πρωταρχικό ρόλο.Το έχω ξαναπεί,αν δε γουστάρεις αυτό που καβαλάς άστα να πάνε.Προσωπικά προτιμώ μια όμορφη μηχανή με καλές επιδόσεις,παρά μια άσχημη με σούπερ επιδόσεις.Όσο για το v-strom αν θες κατι άλλο εκτός απο το κριτήριο της εμφάνισης πάρε αυτό της ευκολίας.Όσοι ζούνε Αθήνα θα συμφωνήσουν οτι είναι αντελώς ακατάλληλο για μέσα στην πόλη,οπότε για μένα δε λέει.Βέβαια ο καθένας οτι γουστάρει οπότε ....

''Παραπάνω ανέφερα οτι τα συμπεράσματά μου΄προκύπτουν απο μετρήσεις περιοδικών''

Και πάλι μιλάς για επιδόσεις και στατιστικά.Πρέπει να ξέρεις όμως πως το ρίγος που μπορεί να νιώσω εγώ αν καβαλήσω μια Hornet που τη γουστάρω μπορεί να μην το νιώσει κάποιος που θα πάρει μια ss με απίστευτες επιδόσεις μόνο για να λέει οτι έχει μηχανάρα...Αν εγώ γουστάρω κάτι για μένα αυτό είναι το καλύτερο.Και καταλάβετε επιτέλους οτι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται μόνο για το ποιά έχει τα περισσότερα άλογα και τη μεγαλύτερη ροπή.Άλλος νοιάζεται για τα άλογα,άλλος για την εμφάνιση,άλλος για την ποιότητα κατασκευής κτλ.Για τον καθένα μετράει κάτι διαφορετικό.Οπότε τα περιοδικά που λες μπορεί να βγάζουν το v-strom καλύτερο σε απόδοση,ασφάλεια,αντοχή,άνεση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και να αφήνουν απέξω κριτήρια όπως το υποκειμενικό γούστο του καθενός.

''και αν θέλεις να γίνω πιο συγκεκριμένος(αν το αντέχεις,βασικά) το CBR1000RR είναι το χειρότερο της κατηγορίας''

Αν διάβασες μέχρι τέλους το μήνυμά μου (και δε βαρέθηκες γιατί γράφω και πολλά) θα είδες οτι δεν είμαι κολλημένος με κάποια συγκεκριμένη εταιρία.Γενικά δεν καταλαβαίνω το λόγο διαμάχης.Εμένα μου αρέσουν μηχανές και απο τη Honda και απο Yamaha και απο Suzuki(πχ το Β-king ) και διάφορα άλλα.Είναι θέμα γούστου όπως είπα.Όσο για το αν το αντέχω,προσωπικά σκασίλα μου για τα ss εγώ είμαι πιο πολύ προς τα naked.

''Για το CBF600 που ανέφερες,τώρα φίλε μου,δεν το αναφέρω πουθενά.Αναφέρω το CBF600S .Θέλεις να μιλήσω δηλαδή για το γυμνό 600 και να το συγκρίνω με κανα Ζ 750 και τρέχεις να βγάλεις τα κάστανα απο την φωτιά?!!!Η μήπως το 900 με κανα Ζ 1000?!!!Καταρχάς καποιος που θα δεί ένα HORNET 2000 με ένα HORNET 2005,δεν θα καταλάβει διαφορά!!!

Μάθε τα μοντέλα και μετα μας ξαναλές.Το cbf600 είναι σχεδόν ίδο με το cbf600s και στις επιδόσεις εντελώς ίδιο(δεν ξέρω μήπως είναι και το ίδιο μηχανάκι απλά χωρίς φαίρινγκ).Το Hornet λέγεται CB600F Hornet.Kαι είναι απείρως καλύτερο.Όσο για την εμφάνιση καλά κάνει και δεν αλλάζει γιατί έτσι το γουστάρουμε και μας φτιάχνει.Και μη μου πεις οτι Hornet παρακυκλοφορεί και είναι συνηθισμένο στην Ελλάδα???Οπότε πάει και το προφίλ συντηρητισμού...Για μένα όταν βλέπω πλέον στο δρόμο 100 transalp,100 tdm kai 100 z750 και μια ή δύο Hornet μάλλον αυτοί με τη Hornet είναι πιο κοντά στην έννοια του μοτοσυκλετιστή-επαναστάτη και όχι όλοι οι άλλοι που ακολουθούν το ρεύμα της εποχής(Τι είναι της μόδας?TDM,CBR,Z750κλπ....Ε τότε αυτό θα πάρω!!)Αλλά ξέχασα όταν πουλάει η Honda είναι απλά λόγω φήμης και παίρνουν όλοι cbr για να το δείχνουν ενώ όλοι οι άλλοι πουλάν επειδή αξίζουν τα μηχανάκια.Για μένα είναι όλες οι εταιρίες ίδιες .Ε τώρα για το Z θα στο πω.Βρες ένα γυμνό στα 750 και σύγκρινέ το μαζί του.Η Hornet είναι στα 600 άρα συγκρίνεται με τα γυμνά στα 600(πχ το γυμνό fazer που μ'αρέσει και πολύ).Είναι σα να σου συγκρίνω τη GSXR1300 με τη cbr1000.E λογικό είναι και με 300 κυβικά παρπάνω να τη σκίζει.Η μήπως να συγκρίνουμε το Ζ με τη Hornet
    στα 900cc και να φάει χώμα?(καλύτερη ροπή και ανεπαίσθητα πιο ελαφριά?)Και απο τις 2 Hornet 150 κυβικά διαφορά έχει.Γι'αυτό φίλε το z750(πολύ καλό όντως) παίζει αλλού.Το Hornet 600 με τα υπόλοιπα 600αρια γυμνά και τα χιλιάρια με τα χιλιάρια.(πχ το Z1000 όντως καλύτερο αλλά για μένα τα χιλιάρια είναι λιγο βαριά.Προτιμώ μέχρι 600cc )

Αυτά τα ολίγα και συγνώμη αν σε κούρασα.Αλλά πάλι,τι διαμάχη θα ήταν αν δεν απάνταγα????
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να Πω Και Εγω?
    από bm_gr στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 10:30
  2. Να Πω Μια Καλημερα!!!!!!!!!
    από angel-m στο forum Off topic