οχι δεν εχω ψαξει γιατι την θελω την μηχανη σε συντομο χρονικο διαστημα επισκευασμενη,οποτε θα το παω για κολληση.
οχι δεν εχω ψαξει γιατι την θελω την μηχανη σε συντομο χρονικο διαστημα επισκευασμενη,οποτε θα το παω για κολληση.
ορθως εμιλησες!!! μονο που στο συγκεκριμενο μονδελον τα πλαινα ειναι πλαστικα. οποτε επισκευη με αντικατασταση κυψελης δεν παιζει. εκτος κι αν εχει προχωρησει η τεχνολογια και τωρα παιζουν κι επισκευες σε ψυγεια με πλαστικα καπακια.
gsdakar αφου εχεις βρει την διαρροη κι αν πιανουν λιγακι τα χερια σου βγαλε μονος σου το ψυγειο κι αμε σε εναν ψυγειά. εφοσον η διαροη ειναι στην κυψελη. εναλακτικα μπορεις να πας με το μηχανακι σου πρωτα στον ψυγεια να το δει επειδη εχει πλαστικα καπακια κι αν σου δωσει το οκ προχωρας στο κατεβασμα ψυγειου. πολυ καλα το ειπε κι ο τσιρβουλης. κολημενο στην κυψελη κραταει μια χαρα.
κι η αλλη λυση παιρνεις ενα μεταχειρω ψυγειο χωρις να ξερεις ποσο θα κρατησει. αυτο εξαρτατε σε τι κατασταση θαναι το μεταχειρω.
εγω παντως θα εκανα κολημα.
Γιαννης
Αυτον θα κανω .Οτι μου προτεινε ο μαστορας κολλημα και οσο κρατησει.
Τελικά το κόλλησα και μέχρι στιγμής όλα καλα.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.