Εγώ περιμένω πάντως πως και πως να πέσει πάνω μου 18χρονη πιτσιρίκα με σορτσάκι και τιραντάκι που ψάχνει πόκεμον
Γίνεται γιατρέ μου ;
Εγώ περιμένω πάντως πως και πως να πέσει πάνω μου 18χρονη πιτσιρίκα με σορτσάκι και τιραντάκι που ψάχνει πόκεμον
Γίνεται γιατρέ μου ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
-μπαμπά πόκεμον έχουμε στο χωριό?
-όχι γιε μου, έχουμε ραντίσει.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
τι βλακεια ειναι αυτη στα πισω πισω παλι;
Προχτες 2 πιτσιρικια μου λενε "μην αφηνετε την τσαντα σας εκει κυρια, καθεται ενα ποκεμον..."
Σαν μλκς τα κοιταγα..
Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..
Σαν να ακούω τους "μεγάλους" όταν ήμασταν πιτσιρίκια και παίζαμε με nintendo και atari. Ξεκολλάτε καλά κάνουν και γούστο τους και μαγκιά τους. Θα το κατέβαζα να κυνηγήσω και εγώ αλλά έχω windows phone.
Όλα έχουν όριο φυσικά. Αυτό που είδα σε video να συρρέει αφιονισμένος κόσμος στο Central Park νυτχιάτικά γιατί έσκασε καλό pokemon...οκ,μαλακία..
κορναροντας, αλλα με προσοχη γιατι μπορει να πεσεις σε ψυχακια...
https://www.youtube.com/watch?v=AFOS7V9NOHg
να ερθει εμενα πιτσιρικας να μου πει μην αφήνετε αυτό εκει η κανε λιγο πιο περα γιατι είναι ένα ποκεμον εκει.. θα φαει γαμωσταυριδι που θα είναι ολο δικο του..
μονο αμα δω καμια καλη πιτσιρικα (ενηλικη ε, μη παμε και μεσα) να παιζει, ισως τη ρωτησω αν ξερει που πουλανε ποκεμοκτονα γιατι τα γαμημενα εχουν κανει φωλια στο σπιτι μου..
16άρι VSOP.
Ακόμα την ίδια μυρωδιά έχει το άτιμο
Μη ρωτάς, μας είχαν δώσει τόσο πολύ που ξέμεινε και το βρήκα σε μιά ντουλάπα πρόσφατα.