αν η εξατμιση σου ειναι "χαβούζα"(πολύ ελευθερη), ΝΑΙ χαμηλά θα κόψει, και πολύ μάλιστα.
όπως είπαν κι΄αλλοι, βρες μια μαμα μεταχείρω και βαλτη πάνω. Και μην ασχολείσαι με το θεμα εξάτμιση, πεταμένα λεφτά είναι (όπως διαπίστωσες ήδη)
αν η εξατμιση σου ειναι "χαβούζα"(πολύ ελευθερη), ΝΑΙ χαμηλά θα κόψει, και πολύ μάλιστα.
όπως είπαν κι΄αλλοι, βρες μια μαμα μεταχείρω και βαλτη πάνω. Και μην ασχολείσαι με το θεμα εξάτμιση, πεταμένα λεφτά είναι (όπως διαπίστωσες ήδη)
Παιδες σας ευχαριστω για τις απαντησεις.. Ευτυχως μαζι με το μηχανακι πηρα και ολη την μαμα εξατμιση οποτε με βλεπω απο βδομαδα να ξαναβαζω τον καταλυτη πανω και να βγαζω το σιγαστηρα της ακραποβιτΣ..Βεβαια για το θεμα της τρυπας στα μεσαια βλεπω κατι διαγραμματα απο δυναμομετρησεις μαμα και μη χορνετ και απ οτι φαινεται ετσι βγηκε αυτο το μοτερ.. Δεν ειμαι εγω περιεργος..
Εγώ δεν είμαι μοτοσυκλετιστής , είμαι ένας rider της στιγμής , με μπουφανάκι dainese και με κρανάκι..
Μαναδες χειροκροτουσαν στα μπαλκονια ,παππουδες στις εξωπορτες βουρκωμενοι ..Μια ξαφνικη μεσημεριατικη λιακαδα μεσα στη μιζερια της συννεφιασμενης Αθηνας... Το σωματειο των δυτικων καγκουραιων περιλυπο με αποχαιρετησε με ενα τελευταιο ξερογκαζο.. Ο καταλυτης ξαναμπηκε πανω, ο θορυβος ειναι πλεον οπως πρεπει να ειναι ακομα και χωρις σιγαστηρα με την megaphone, τα χαμηλομεσαια γεμισαν με λιγο ροπη παραπανω και μπορω πλεον να ανοιγω ανεμελος χωρις να με νοιαζει αν ακουγομαι και στον επομενο Δημο..
Εγώ δεν είμαι μοτοσυκλετιστής , είμαι ένας rider της στιγμής , με μπουφανάκι dainese και με κρανάκι..