7-16 Αυγούστου στη Ναουσα της Παρου και ενα διημερακι Ναξο στο ενδιάμεσο!
Μετα θα κατεβουμε και λιγο Κουρουτα να αποτισουμε φορο τιμης στην πατρίδα
Μου χρωσταει και κατι ταβερνες ξηγημενες ο εφτά Τόλης...
7-16 Αυγούστου στη Ναουσα της Παρου και ενα διημερακι Ναξο στο ενδιάμεσο!
Μετα θα κατεβουμε και λιγο Κουρουτα να αποτισουμε φορο τιμης στην πατρίδα
Μου χρωσταει και κατι ταβερνες ξηγημενες ο εφτά Τόλης...
πηγαμε με τον τολη 2 μερες και πολύ μας ηταν. ταξιδιώτικο δεν εχει αλλα εχω κατι για τις ανακατασκευες. χαχαχα
αδεια δεν οποτε 3 μερες θα δουμε. ισως παω μοσχατο να μεινω στο πατρικο μου. ετσι για την αλαγη. αν και για να πω την αληθεια ψηνω αεροπορικα εξωτερικό γιαυτο και συγκρατημενος τα ΣΚ..
αυτο το δεσιμο το εκαναν οι ναυτες...
το εδεσαν να κραταει την μερια που ηταν το σταντ...
ειπα να τους πω τιποτα, οτι αν τυχον φυγει..απο την αλλη θα φυγει...αλλα ειχε μπουνατσα και ειπα να μην πω κατι...
ηταν και φουλ το ντεποζιτο και με το τριβαλιτσο πρεπει να ηταν ισα με 300 κιλα το 'ρδελο...εχει παρει και το σταντ και γερνει περισσοτερο απο το κανονικο...οποτε...
στην επιστροφη την εδεσαν απο την σωστη μερια...
και στα δικα σας...
![]()
Κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα, βεράντα, ............με τυχαία σειρά ...
Να περάσετε καλά όλοι σας , εμένα γ@%$#ε με![]()
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Από το ένα δωμάτιο στο άλλο με κάποια περάσματα στην αυλή ενός φίλου.
Teo_g7 Γκλατζούνης for ever!
Κάθε μέρα για μπάνιο εδώ στην Καλαμάτα.
Με όλα του τα παρελκόμενα,παρέα,μπυρίτσα ή ξαπλώστρα-βιβλίο-walkman άμα είμαι μόνος μου,(και το σχετικό βλέφαρο if u know what i mean)
Tα Σ/Κ έχει ψαροντούφεκο στη Μάνη.
Κάρυστο, για πεζοπορίες στα Δρακοσπιτα και πέριξ του κάστρου και μετά στη Συρο, σε συγγενικό σπίτι για λουκούμια και τσίπουρα![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
σαν τη Χαλκιδική δεν έχει...
στο μεσαίο πόδι ,το μακρύτερο.![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
14 αυγουστου με 4 σεπτεμβρη λευκαδα! ισως την κανω για καρδιτσα τις τελευταιες 2-3 μερες, θα δειξει! αναλογα τη τσεπη και την ορεξη!