Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Φιλοξενία γάτας

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    +1

Εγώ στον ένα χρόνο που έχω γάτα, έχω φύγει 2 φορές και την άφησα στη μάνα μου

Τη πρώτη φορά που ήταν 4 μηνών, την πάλεψε

Την δεύτερη που ήταν πιο μεγάλη, εκνευρίστηκε αρκετά...

Σκέψου ότι τσαντίζεται όταν πάει σε άνθρωπο που "ξέρει", και σε έναν χώρο που έχει ξαναβρεθεί

Φαντάσου τι θα γίνει αν πάει σε τελείως άγνωστο περιβάλλον

Βέβαια είναι και θέμα ζώου, η δικιά μου είναι λίγο κωλοπαίδι...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Φιλε μου ειχα Σιαμ 4 χρονια σχεδον και ειχα φυγει αρκετες φορες διακοπες. Εκτος απο μια μικρη μοναξια που νιωθουν δεν εχουν κανενα θεμα μιας και κοιμουνται εως και 18 ωρες τη μερα. Καθε μερα ταισμα και νερακι αλλαγη και εισαι οκ. Δεν σου προτεινω να το πας αλλου ειναι θεμα μεγαλο. ΔΕΝ τους αρεσει σε σημειο ασχημο πολυ. Καλυτερα να τον περιορισεις στο σπιτι καπου για να αποφυγεις τις ζημιες.

TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Παλαιό μέλος
    Καμμια προθυμη γειτονισσα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    Για νερό και τροφή δεν υπάρχει θέμα. Αυτή που φροντίζει το καναρίνι. Το χώμα ντρέπομαι να της πω να καθαρίζει.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Εντάξει μωρέ, πάρτης κάνα δώρο από κάτω που θα πας και ΟΚ θα σαι :P

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Τι δώρο; Μονόπετρο; Γιατί μόνο έτσι μπορεί να την καταφέρω.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stefanos73 Προβολή μηνύματος
    ... Τα κλουβιά που έχουν στο πλοίο είναι ότι χειρότερο, στην καμπίνα δεν παίζει να κάτσει για 8-9 ώρες (Χανιά-Πειραιάς και επιστροφή).

.....
    Πάρε μεγαλύτερο κλουβί και κάτσε στο κατάστρωμα. δε θα είσαι ο μόνος με παρόμοια περίπτωση. 8 ώρες κατάστρωμα; tough lack που λένε στο χωριό μου.

Πρέπει να βάλεις στην εξίσωση ότι στη προκειμένη περίπτωση κάποιος θα ξεβολευτει. Ευχαριστημένοι όλοι δε γίνεται.

Αν και είμαι της άποψης ότι θα πρέπει να μείνει σπίτι.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Οι γάτες -συνήθως- γουστάρουν να είναι στον χώρο τους (σπίτι-αυλή-γειτονιά) γιατί εκεί αισθάνονται ασφαλείς.
    Αυτό δεν ισχύει βέβαια 100% (όπως κ τιποτ άλλο)
    Εξαρτάται κ απο τον χαρακτήρα του ζώου ,αλλά κ απο το πως έχει μάθει απο μικρά.

Αν τον έχεις απο μικρό αποκλειστικά μέσα στο σπίτι ,μια χαρά θα την παλέψει κατα την απουσία σου ,εφ όσον υπάρχει κάποιος δικός σου άνθρωπος να φροντίσει όσα προαναφέρθηκαν.
    Το μόνο που πρέπει να αποκλείσεις ,είναι η πιθανότητα να φύγει κατα την αποσία σου εκτός σπιτιού.
    Κλείσε την πόρτα του τελευταιου δωματίου πριν την κεντρική είσοδο ,ώστε κατα το άνοιγμα της εξώπορτας ,αυτό το δωμάτιο να λειτουργεί σαν δικλέιδα ασφαλείας.
    Θα χεις λίγη κλάψα κατα την επιστροφή ,αλλά η χαρά του θα την επισκιάσει σε μερικά λεπτά.

Εγώ ,τον CatM ,τον έχω πάντα μαζί μου ,όπου κι αν πάω , μόνον επειδή είναι επιλληπτικός κ πρέπει να παίρνει 2 χάπια την ημέρα ,κ σχεδόν τυφλός ,οπότε δεν αναλαμβάνει την ευθύνη κάποιος άλλος ,κ δεν θα ήμουν κ ήσυχος με κάποιον άλλον ,εκτός εμού κ της κυραΜάρως.
    Τώρα παραθερίζουμε στην ΝΔ Πελλοπόνησο (πατρικά εδάφη)

Η Guzzi & ο Πορτοκάλης όμως ,που είναι μέσα-έξω ,κ σχετικά αυτόνομα ζωντανά (όπως όλες οι φυσιολογκές γάτες) βρίσκονται στον χωρο μας(τους) ,και 'εχω αφήσει προμήθειες κ άτομο εμπιστοσύνης ,που πηγαίνει τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα για φροντίδα-έλεγχο.

Καλές διακοπές.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stefanos73 Προβολή μηνύματος
    Σ'ευχαριστώ.
    τσαμπα ΄πήγε δεν είναι εδώ κανένας....
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    τσαμπα ΄πήγε δεν είναι εδώ κανένας....
    :ZZZ:
    Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Οι γάτες -συνήθως- γουστάρουν να είναι στον χώρο τους (σπίτι-αυλή-γειτονιά) γιατί εκεί αισθάνονται ασφαλείς.
    Αυτό δεν ισχύει βέβαια 100% (όπως κ τιποτ άλλο)
    Εξαρτάται κ απο τον χαρακτήρα του ζώου ,αλλά κ απο το πως έχει μάθει απο μικρά.

Αν τον έχεις απο μικρό αποκλειστικά μέσα στο σπίτι ,μια χαρά θα την παλέψει κατα την απουσία σου ,εφ όσον υπάρχει κάποιος δικός σου άνθρωπος να φροντίσει όσα προαναφέρθηκαν.
    Το μόνο που πρέπει να αποκλείσεις ,είναι η πιθανότητα να φύγει κατα την αποσία σου εκτός σπιτιού.
    Κλείσε την πόρτα του τελευταιου δωματίου πριν την κεντρική είσοδο ,ώστε κατα το άνοιγμα της εξώπορτας ,αυτό το δωμάτιο να λειτουργεί σαν δικλέιδα ασφαλείας.
    Θα χεις λίγη κλάψα κατα την επιστροφή ,αλλά η χαρά του θα την επισκιάσει σε μερικά λεπτά.

Εγώ ,τον CatM ,τον έχω πάντα μαζί μου ,όπου κι αν πάω , μόνον επειδή είναι επιλληπτικός κ πρέπει να παίρνει 2 χάπια την ημέρα ,κ σχεδόν τυφλός ,οπότε δεν αναλαμβάνει την ευθύνη κάποιος άλλος ,κ δεν θα ήμουν κ ήσυχος με κάποιον άλλον ,εκτός εμού κ της κυραΜάρως.
    Τώρα παραθερίζουμε στην ΝΔ Πελλοπόνησο (πατρικά εδάφη)

Η Guzzi & ο Πορτοκάλης όμως ,που είναι μέσα-έξω ,κ σχετικά αυτόνομα ζωντανά (όπως όλες οι φυσιολογκές γάτες) βρίσκονται στον χωρο μας(τους) ,και 'εχω αφήσει προμήθειες κ άτομο εμπιστοσύνης ,που πηγαίνει τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα για φροντίδα-έλεγχο.

Καλές διακοπές.
    Ήσουν πολύ κατατοπιστικός. Ο δικός μου κάνει κάποιες εξόδους 1-2 φορές την ημέρα στο διπλανό λιόφυτο για ξεμούδιασμα. Έχω ακόμα λίγες ημέρες για να σκεφτώ τι θα κάνω αλλά σίγουρα ο φόβος να μην "δραπετεύσει" υπάρχει αν τον αφήσω στο σπίτι. Θα δω...
    Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Όπως είπαν οι προηγούμενοι τα γατάκια τραβάνε τρομερό άγχος όταν μετακινούνται από το σπίτι τους. Έχω γάτα 6 χρόνια και μια φορά την πήρα μαζί και το μετάνιωσα. Τώρα βρίσκω συγγενείς και φίλους όταν λείπουμε για τάισμα και καθάρισμα όταν φεύγουμε. Οταν γυρνάμε με το καλό ακούμε τα εξ' αμάξης που την αφήσαμε μοναχή της για κάπου 1-2 ημέρες αλλά το ξεπερνά κάθε φορά με πολύ χάδι!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2010, 08:12
  2. ματι γατας ...αναποδα
    από BAD BOY στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2007, 07:23
  3. Πέταγμα γάτας !?!
    από dimzab στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 58