Aκριβως!
Το παπι το προτιμας για την οικονομια του. Οχι διοτι ειναι το καλυτερο για μεσα στην πολη.
Βεβαια Αμυρου, για εμενα ιδανικο μεσα στην πολη θα ηταν καποιο super-motard απο 450cc και πανω. Ενα smc πχ, ενα xr650 ή εστω ενα wr450 βρε αδερφε...![]()
Aκριβως!
Το παπι το προτιμας για την οικονομια του. Οχι διοτι ειναι το καλυτερο για μεσα στην πολη.
Βεβαια Αμυρου, για εμενα ιδανικο μεσα στην πολη θα ηταν καποιο super-motard απο 450cc και πανω. Ενα smc πχ, ενα xr650 ή εστω ενα wr450 βρε αδερφε...![]()
MADE IN JAPAN 日本製
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Όντως στο απόλυτο πήξιμο το παπί παίζει μπάλα μόνο του.
Ακόμα και το γεγονός ότι ζυγίζει όσο ένα καρυδότσουφλο κι άμα σου παρασπάσουνε τα νεύρα το παίρνεις και στην πλάτη και το παρατάς όπου βρεις να πιεις έναν καφέ μέχρι να σπάσει η κίνηση, είναι μεγάλο πράγμα.
Κατά τα άλλα, όλα καλά είναι.
Και ναι το cb500 είναι commuter.
Κάνει κι άλλα πολλά και τα κάνει κι εύκολα, αλλά είναι commuter.
ΥΓ. Κι εγώ που κάνω σπίτι-δουλειά-σπίτι με το GSX πείτε μου πού πρέπει να πάω να ζητήσω τις συγγνώμες μου και να πλερώσω πρόστιμο.
Οτιδήποτε πάνω από 2 κυλίνδρους και 650 κυβικά είναι υπερβολή για την πόλη.
Παπάκια -σκουτερακια είναι πιο οικονομικά αλλά όχι και πιο ασφαλή λόγω φρένων κλπ.
Όσο για τα commuters όντως είναι κατά κύριο λόγω για πόλη χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορούν να ταξιδέψουν εξίσου άνετα.
Μην ξεχνάμε οι λίγο μεγαλύτεροι έκαναν τα πάντα με λιγότερα κυβικά.
My 2 cents
τα μεγαλα μονοκυλινδρα παιζουν μπαλα μονα τους στην πολη...ειδικα με motard ζαντολαστιχα...
και παω και στοιχημα, σε οποιαδηποτε ωρα, με οποιοδηποτε μηχανακι για εντος πολης διαδρομη...![]()
Με συχωράτε για την διακοπή.
ΔΕΥΤΕΡΗ φορά μέλος χαλάει την συζήτηση που ο ίδιος άνοιξε, γιατί δεν του αρέσει το νέο θέμα στο οποίο μεταφέρθηκε και προτιμούσε να είναι οφτόπικ κάπου αλλού.
Οπότε μιλάμε για παραβίαση του κανόνα #5 σε πρώτη φάση, του κανόνα #4 σε δεύτερη φάση, του #9 γενικότερα. Διορθώστε με όπου κάνω λάθος.
Επειδή λοιπόν η όλη ιστορία ΕΜΕΝΑ προσωπικά με προσβάλλει και όποιος γράφει ας έχει τα απαραίτητα για να στηρίζει την όποια θέση του, στην προκείμενη περίπτωση και επειδή μπορώ να το κάνω, θα επαναφέρω τα γραμμένα από τον Οhm και αν ξανασβηστούν θα έχει να λαμβάνει τα δέοντα και μην ρωτήσει ούτε ο ίδιος ούτε άλλος γιατί. Δεν έχει να κάνει με συμπάθειες και φαβοριτισμό αυτό από μεριάς μου, απλά με ενοχλεί αυτή η συμπεριφορά. Αν δεν θέλει κάποιος να φαίνονται τα γραμμένα του, ας μην τα γράψει ποτέ σε δημόσιο χώρο.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Ναι καλά τα λέτε, μόνο που δε μιλάμε όλοι έχοντας μονίμως την κόντρα στο κεφάλι μας.
Όπως και να έχει, με κόντρα ή χωρίς, όντως βολεύουν τα μοτάρντ στην πόλη.
Αλλά κι αυτά παπιά δεν είναι.
Κι αν είναι και λίγο φαρδύς ο κώλος σου, καλύτερα βολεύεσαι με cb500.
Δεν έχω καταλάβει για πιο μιλάμε.Για το CB 500 η για το CBF 500
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
κατ εμε το θεμα δεν ταιριαζει σε μοτοσυκλετιστικο forum αλλα σε περιοδικο ποικιλης υλης με δωρο τσαντα για την παραλια
τι κυβικα;
μονοκυλινδρα; δικυλινδρα; τετρακυλινδρα;
σε σειρα; V;
μονοκαβαλο; δικαβαλο;
για οικονομια ή για σβελταδα;
για δουλεια ή για βόλτα;
σε ποια πολη; Αθηνα με Αττικη Οδο ή Ορεστιαδα που ειναι πλατωμα;
εξαρτάται για ποια πόλη μιλάμε...![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου